MEGVETTEM AZ ÁLOMAUTÓMAT! 600 lóerős BMW

  Megtekintés 73,573

Bereznay Dani

Hónapja

2020 Decemberében megvettem az álomautómat, és mostantól te is kipróbálhatod/megtapasztalhatod. Sokat dolgoztam ezen a teszt/bemutató videón, Magyarországon a kedvenc utamra látogattam el, hogy megmutassam Nektek mit tud a 2015 BMW M4.
Néhány csábító adat: 0-100: 3.8 mp, 100-200: 6.6 mp - egyszóval: halad!
Nagyon remélem, hogy tetszett a videó!
A videó képi- és hanganyaga helyenként szerkesztésen átesett, manipulált. A videó esetleges egyezése a valósággal a véletlen műve. A videó felhasználása írásbeli engedély nélkül TILOS!

Megjegyzés
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Az autó kellő tapasztalattal és odafigyeléssel kipróbálható, de legfőképpen a "verseny-taxi" élményre optimalizálom a vállalkozásomat. Mikor én vezetek, nem szükségese a felelősség vállalás, nincs szerződés, és valószínűleg, mivel az én autóm - és a vezetést sem ma kezdtem - sokkal jobban kiautózom, mint bárki más, ezáltal az élmény is nagyobb lesz: a határon táncolva mutatom meg Nektek mit jelent valójában egy 600 lóerős M4-es BMW. Valós G erők, valós illatok, fantasztikus hangok! Bármelyik magyar versenypályán autózhatunk, vagy akár egy egyszerű közúton természetesen teljesen biztonságos körülmények között. Kiváló ajándék, egy remek program akár egyénileg, akár csoportosan. Nem, mint a nagy cégek - én bármilyen egyéni kívánságot is teljesítek: ez egy kis vállalkozás, de ha Te ezt választod azzal engem segítesz, és azt, hogy mégtöbb autót kedvelő arcára csaljak mosolyt... és talán másokra is, mert ez még anyukámnak is hatalmas élmény volt, pedig Ő egyáltaltalán nem érdekelt az autózásban. Ha érdekel keress bátran részletekért FaceBook-on, Instagram-on, vagy email formájában a " kapcsolat@bereznaydani.com " címen. Köszönöm!
László Nagy
László Nagy 9 napja
"és a vezetést sem ma kezdtem" - 20 éves vagy tehát legjobb esetben is max 3 éve lehet jogsid...ez vezetési tapasztalat szempontjából édeskevés....én nem szívesen ülnék be melléd boyracer-kedni. "egyszerű közúton természetesen teljesen biztonságos körülmények között" - hogy akarsz te határon táncolva autózgatni közúton? Még ha egy full üres útszakaszon is mész, ahol épp nem jár senki, bármi megtörténhet. Jöhet nyúl/őz, defekt, bármi... Csatlakozom Roland Fehér hozzászólásához, nekem is szimpatikus(abb) voltál még az elején de ma már azt hiszed magadról hogy te vagy az új Ayrton Senna. Próbálod magad eladni valami autószakértőként csak az a baj, hogy a totalcar-os és a speedzone-os srácok ebben sokkal jobbak. Ezen felül nekem kicsit olyan érzésem van, hogy az F1 e-sport karriered is lassan leszálló ágba kerül (mivel semmi sem tart örökké), jönnek majd a tőled fiatalabb és gyorsabb játékosok. Nyilván próbálod meglovagolni még az "5 perc" hírnevet amit megszereztél magadnak de szerintem ha kikerülsz az F1 e-sportból már a kutya nem lesz rád kíváncsi és ez a vállalkozás sem fog működni.
Tesz- Vesz
Tesz- Vesz Hónapja
majd amikor egy törött lámpaburát kell cserélni, arról is csinálj videót légyszi :) egy motorolajcsere szervízköltséget is. 150 000 lehet? vagy csak 60 ezer?
ladi9727
ladi9727 Hónapja
sracok, aki negativkodik az mit erez? csak abba gondoljatok bele egy kicsit, hogy ez a srac e-sportolassal megkeresett egy ilyen autora valo osszeget. na ezutan lehet ot fikazni, ne adj isten csinalni utana.
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
@Márk Németh azt mondom hogy jobban ki tudom autozni, mint az ugyfeleim es nem azt hogy TELJES MERTEKBEN EZREDRE SZAZVSZAZALEKRA
Márk Németh
Márk Németh Hónapja
Üdv! Az,hogy kitudnád autózni,több mint merész kijelentés.Ez egy álat autó,és hiába voltál pálya napon,meg hiába csinálsz bármit,megkockáztatom,hogy még urambocsá' de Michelisz se tudná ki autózni,ha már folyton hozzá hasonlítod magad.
Turbucz Máté
Turbucz Máté 22 napja
Hidd el, hogy azzal, hogy nem a szülőktől kapsz ilyenekt, hanem Te a saját teljesítményedből, a saját munkádból szerzel meg valamit az mindennél többet jelent. A sikeres emberek ismérve, hogy általában nem a szüleik vesznek nekik autót/lakást bármit. Gratulálok!
István Farkas
István Farkas 27 napja
Szép is a Bükk télen,főleg Lillafüred.De az út ilyen autóval még nyáron is huncut. :)
End D.
End D. Hónapja
Indexkèpben pár köteg pénz, miközben ilyen-olyan kölcsönből vásárolva az autó.. menőség!! Ha ennyire lehet számítani egy értelmesnek tűnő sráctól, mit várhatunk az átlagtól? Biztos nekem sem volt több eszem 20 évesen, de youtube híján legalább nem tudtam közszemlére tenni.
Richárd Botos
Richárd Botos Hónapja
Gratulálok az autóhoz, sok balesetmentes km-et kívánok! Ha esetleg nincs ennyire kiemelve hogy mennyire drága és mennyire fiatalon érted ezt el több alkalommal is, hogy másban kialakítsa az érzést hogy mennyivel több vagy ezzel a szép autóval ilyen fiatalon a másiknál! Szubjektív gondolatom. Sikeres életet kívánok!
A. Z.
A. Z. Hónapja
Úgy gondolom, hogy a "BMW a vezetés élménye" szlogen nálad igencsak mélyre ült! Bravó a marketingrészlegnek!
Dávid Kovács
Dávid Kovács Hónapja
Ez egy anyagi csöd az üzemorás retek motorjával ne legyen igazam de ez nem fog sok pénzt hozni többet költesz rá kitartás
Richard Szabó
Richard Szabó Hónapja
El se tudom képzelni milyen jó érzés lehet ilyen fiatalon egy ilyen autót birtokolni. Gratulálok hozzá! Feliratkoztam mert jó a content és értelmes embernek tűnsz.
Gymlaci
Gymlaci Hónapja
Csak a szívó motor,ha már élmény. Ja,hogy a legtöbb ember nem tud szívó motoros autót vezetni,mert ahoz már tudás is kell hogy kihozd belőle a legjobbat,és akkor ott van már élmény.
Erik Fekete
Erik Fekete Hónapja
Nemrossz,csak hiányzik róla a csillag.
Varga Szabolcs
Varga Szabolcs Hónapja
Gratula dani csak figyelj az utakon nehogy baleset érjen
FreeK Daking
FreeK Daking Hónapja
Szerelős videó mikor lesz?
Stevie Smith
Stevie Smith Hónapja
A tengelytáv nem jobb és bal kerék közötti távolságot jelöli, hanem az első és hátsó tengely közötti távolságot. És még valami: a tető és az összes többi elem nem karbon, hanem karbon-kompozit. Mivel a karbon az csak szenet jelent. De amúgy szép az autó! 👍💪
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Nyomtavot szerettem volna mondani, es koszonom a pontositast! :)
Stark Panzer
Stark Panzer Hónapja
Gratula hozzá, legjobb választás :D Tekintve, hogy mit értél el eddig ezt megérdemled.
Győri Bence
Győri Bence Hónapja
Szerintem a kis japán autók közül a supra fossá verné ezt a bmw_t. Ember maradjunk már a realitás talján gekko köszi
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
es nezz meg egy suprat belulrol ehhez kepest. es nezz meg egy suprat KANYARBAN ehhez kepest :) nem minden az egyenes... de meg az ido es a sebesseg sem minden szamomra a nemetekhez kepest ezek a Japan csodak (fantasztikus technologia, elekepeszto teljesitmeny) de erzetre ugyan ugy jatekautok maradnak
Brúnó Király
Brúnó Király Hónapja
Gratulálok hozzá, jó volt a vidi. Tiszteld, mert amint az megszünik megbüntet!
Patrik Gieszinger
Patrik Gieszinger Hónapja
Szia Dani! Olyan kérdésem lenne, hogy ha lesz időd és affinitásod, akkor nem-e lenne kedved legendás F1-es történeteket bemutatni? Legyen az Schaher pályafutása vagy a Brawn GP legendája szakmai szempontból? Nézegettem ilyen videókat, de az mind külföldi, többnyire angol és eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy ilyen fajta átvilágítás, bemutatás, stb. magyar nyelven. Nem tudok róla, hogy bármi ilyesmi lenne, ha vannak ilyenek, akkor örülnék egy linknek 😀, de szerintem feldobná a csatorna hangulatát egy csöppet. Én minden esetre vevő lennék ilyesmikre.
szil va
szil va Hónapja
Szia Dani. Gartulálok a BMW-hez. Sok baleset mentes kilómétert kivánok!!
Péter Kincses-Hajdú
Péter Kincses-Hajdú Hónapja
Gratulálok szép hogy teljesíted az álmaidat👍👍
Dominik Rózsa
Dominik Rózsa Hónapja
Azért a Supra még mindig jobb mint a BMW😀
WolFyß
WolFyß Hónapja
még mindig nem mondtad el 20 évesen hogy gyűjtötted össze
Róbert Farkas
Róbert Farkas Hónapja
Szia dani ez mennyit eszik?
Krisztian Peter Recsko
Krisztian Peter Recsko Hónapja
20 eves szimulatorhuszar marketing videoja,akinek nem huzzak jobbra a Tinderen😬good luck a bussinesshez meg a csajozashoz....🤘
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Nem kell. mivel mar egy ideje egyutt vagyok szerelmemmel :)
Richard Gabor
Richard Gabor Hónapja
Akármennyire M4, tucatauto
Gábor Kiss
Gábor Kiss Hónapja
azért annak részvétem aki ezt tankolni fogja
Gábor Kiss
Gábor Kiss Hónapja
meglátjuk mit mondasz 100 k km után de inkább 200 k után nem ezt fogod mondani amit most !!
F R
F R Hónapja
Most akkor hány lóerős valójában? Padon mértétek?
keydee
keydee Hónapja
"Nekem a vezetés élménye a legfontosabb" *vesz egy automata váltós autót*👁👄👁💧
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
szamomra nem a valtas adja a vezetes elmenyst hanem miklr hataron tancolva kigyorsitok egy kanyarbol, belevaltok a drift-be (amit manual eleg nehez) es megszakitas nelkul gyorsulok es nem en vagyok a gyenge ponz mert nincs olyan ember aki csak negyede olyan gyorsan tud valtani mint egy jol megirt dct
fan half life
fan half life Hónapja
1:36 hej megy a barack a fejedre öcskös
Patrik Turai
Patrik Turai Hónapja
2 méter 2 cm vagy
DAVIDOFF 10
DAVIDOFF 10 Hónapja
580 lóerőre fel van húzva (200nál tilt)😂😂
Хенрик Затрок
Хенрик Затрок Hónapja
1:25 mármint szélesített nyomtáv. A tengelytáv max hosszított lehet...
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
jol tetted, szeretem ezeket a javitasokat koszi a kommentet! 😎
Хенрик Затрок
Хенрик Затрок Hónapja
@Bereznay Dani tudom, h tisztában vagy vele, csak rosszul mondtad. Nem is azért írtam, hanem valaki nehogy ebből tanulja meg “rosszul”, aztán vagánykodjon a haverok előtt, hogy kiszélesítette a zsigulin a tengelytávot 😀
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
igen, arra gondoltam! :)
István Szalai
István Szalai Hónapja
Gratulálok Dani! Nagyon tisztelem a munkásságodat és csak jót kívánok neked és jó versenyeket!
Pit The
Pit The Hónapja
Hú de király 600 lóerő a hót szar aszfaltokon :D
Balázs Noll
Balázs Noll Hónapja
Szuper☺Gratulálok ☺Tisźtelett☺💪👍👑☺☺én is ismerem a Bmwvét ☺és fannya vagyok☺☺sokat tanulmámyoztam a motorlyaitt☺☺én az Angyalosi Bmwel tartom a kapcsolatott☺ha szükségem lenne akkor nekik nyugottan szólhatók ☺☺☺sok sikert kivánok a vállalkozásodhoz☺☺maradj mindig optimista mindörökre és bármiáron☺nyugottan csekkold a csatornámon egyik videómat egy motivacióként tettem fel ☺igaz történetŕöl van szó fel is használhatód ☺☺
11 ALFA
11 ALFA Hónapja
Gratulálok szép autó egyébként jó lett a videó
adamfesto
adamfesto Hónapja
Remélem sokáig örömödet leled benne! Ha Szfváron jársz vele, ugorj be hozzám egy kajára, fényképezkedésre!
Robert Nagy
Robert Nagy Hónapja
Húszéves kölyöknek nem való még ilyen! Főleg így hogy meg sem dolgozott érte rendesen mert így nem tudja értékelni mennyi is az ára! Oké hogy a szimulátor után át akarja élni a vezetés élményét de abba nem gondol bele hogy ha kicsúszik vagy nekimegy valakinek megöl egy családot vagy lebénúl 240 el akkor annak milyen súlyos következménye lesz! Nem csak annyi hogy újraindítja a játékot! Majd ha a mentők szednek ki belőle ha neki mész a fának akkor nem fogsz úgy vigyorogni!
B. BENETT
B. BENETT Hónapja
Én Audi gan vok, de azért ezt elfogadnám! A hangja mindent elmomd sztem
Kiss Balázs és a vasút világa
Kiss Balázs és a vasút világa Hónapja
Dani!! Gyönyörű kocsi, grat, de egy Bugatti Chiron vagy egy Laferrari jobb lett volna :D na de viccen kívül balesetmentes kilométereket.
Patrik Petényi
Patrik Petényi Hónapja
Biztos a két kezi munkájával rakta össze 😁🤔🤷‍♂️
Antal Török
Antal Török Hónapja
Irigység vagy sem de megnézném h aktív munkával, fizikai vagy lehet gyári munka hogy tudna ien kocsit venni, különben a kocsi gyönyörű, de egy másodpercet nem dolgozott érte
YouTube Boss
YouTube Boss Hónapja
Nem előnyös ilyen videót készíteni,ez vagánykodásnak tűnik!
Lakatos Richard
Lakatos Richard Hónapja
Legyen még sok ilyen kocsid tesó!
HP Addict
HP Addict Hónapja
A kakucson milyen időt sikerült menned?
Zonic96
Zonic96 Hónapja
Ezekre az utakra vettél volna inkább egy Lada Nivát amit kb az átlag 20 éves meg tud fizetni.. Hosszu távon, 100.000 km alatt lehet, hogy mindkét veséd megmaradna nem csak az egyik.
Márton Forgács
Márton Forgács Hónapja
Nagyon gyönyörű, erős autó. Azok az ívek gyönyörűk. Nagyon gratulálok. Sok Km-t hozzá 👏🏻
Nagy Dominik
Nagy Dominik Hónapja
Szia Dani! Gratulálok! Hát ez a gép valami állat! Én mondjuk egy szívó autót vettem volna, na de ez a gép elvarázsolt! 😍
Csaba Pál
Csaba Pál Hónapja
Azért 4.-be 200-nál elváltani 5.- be igen jó érzés lehet!! Gratulálok dani.. remélem egyszer beülhetek melléd ebbe a csodába :D
Ferenc Kovacs
Ferenc Kovacs Hónapja
Dani, Miskolci vagy? :)
Yorkclub _
Yorkclub _ Hónapja
Balesetmentes kilométereket kívánok!
lendrax0001
lendrax0001 Hónapja
Gratulálok hozzá, azt hiszem, jó helyre került azaz autó! :)
krisztián Kecskés
krisztián Kecskés Hónapja
EZ EGY FRICH UNIOS SZEMÉT KUPAC ÁTMENÉK RAJTA A JOHN DERE-ALL SEMI NEM MARADNA EBBŐL AZ IPARI HULLADÉKBÓL
máté bandoli
máté bandoli Hónapja
Brutális nekem is ez az egyik álmom de ez az út nagyon megfogott ez merre található?
VV Xefande Bajsza
VV Xefande Bajsza Hónapja
Nem szimpatizalok annyira veled, de gratulálok az autódhoz! Én is majd valami ilyesmi autót szeretnék, ha az élet úgy hozza!😅
Benkő Malis
Benkő Malis Hónapja
BMW Alfaromeos pulcsiba? Az igen😎
Zoltán Bakos
Zoltán Bakos Hónapja
Balesetmentes közlekedést. Szép szép az autó mondjuk személy szerint nem szeretem a BMW-étDe gratula.
Dani Kovács
Dani Kovács Hónapja
Az eleje nagyon undorító
ma yo
ma yo Hónapja
vegyel akkor sport autot
Kanalas family
Kanalas family Hónapja
Mindjárt jön az Ibiza és a sinka bazdmeg
Gábor Csonka
Gábor Csonka Hónapja
Mibol?
Balázs Tárkányi
Balázs Tárkányi Hónapja
Sok sikert az élményautóztató vállalkozáshoz, remélem megvan a megfelelő alkatrész és szerelői háttér az autó karbantartásához, mert a teljesítményt kiautózva rendkívül gyorsan kopnak szét ezek a gépek.
Laci Szigeti
Laci Szigeti Hónapja
Aztán miből is van a vas véve 20 évesen?
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Elmondtam a videoban :)
adamejavelin
adamejavelin Hónapja
Audi , Merci? Szóba se kerülhetett? Köszi ha válaszolsz :)
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Audi csak osszkerek szoval nem, Mercedes igen, de ilyen idosen nem talaltam eleg konnyu nem osszkerekes autot ennyiert ami tetszik. De szeretek jonehany Mercedest csak meg nem ez az arkategoria.
Csaba Mácsai
Csaba Mácsai Hónapja
Gratula, sok sikert a vállalkozáshoz!
Dávid Balogh
Dávid Balogh Hónapja
Gratulálok nagyon szép szerintem elöre egy carbon koptatót szerez be úgy elég vad lene 👌🏽👌🏽
Levente Simonyi
Levente Simonyi Hónapja
1:56 szerintem az dkg akart lenni😉
nyiri István
nyiri István Hónapja
Jó kocsi de attol nem vagy több ember ki szállsz ugyanaz a szar vagy 😀
nyiri István
nyiri István Hónapja
Vagánykodás az megy!
Dávid Őszi
Dávid Őszi Hónapja
Nagy jampi lett.
Viktor Sikur
Viktor Sikur Hónapja
20 éves? Nem 40 ?
Kristof Gaming
Kristof Gaming Hónapja
Szia Gratula a kocsihoz de ha szabad kérdeznem hány cm magas vagy?
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
202 cm
Akos Kosa
Akos Kosa Hónapja
Ha nem a BMW által előírt “long life” szervízt kapja akkor hosszú életű lesz 😄
Csutor Borisz
Csutor Borisz Hónapja
Programokról csinálsz majd egy videót?
Gergő Széll
Gergő Széll Hónapja
A pulcsid jobban tetszik mint az autó! Pacsi✌🏽
Gery_ HUB
Gery_ HUB Hónapja
Bereznay Dani strici és szootatás .KFT
Szilárd Gurbai
Szilárd Gurbai Hónapja
Még mindig ez az egyik legszebb autó a szememben.
Bence Gordos
Bence Gordos Hónapja
Szerintem egy Alfa Giulia QV-vel is megnéztelek volna. Az is 510le, Árkategóriába mozog ezzel 2017 gyártású van 15-17 körül. Turbós is és hátsókerék. Egy chip tuninggal laza 600lóerő. Kár érte..
gábor tóth
gábor tóth Hónapja
"Kis Japán játékautó" val szerintem sok embernek a szívébe markoltál.......
JägerMárTon
JägerMárTon Hónapja
Főleg, hogy a szóban forgó kamu légbeömlős kis japán játékautó majdnem felannyi teljesítménnyel csaknem 10 másodpercet adott a nürburgringen az egyébként teljes funkcionalitású aerodinamikai elemekkel ellátott német prémiumnak :))
JägerMárTon
JägerMárTon Hónapja
20 évesen rengeteg mérnöki tapasztalattal és szakvéleménnyel rendelkezhet az úriember, nézd el neki..
Ferenc Szanto
Ferenc Szanto Hónapja
Sztem pedig az álfás pulóver el ...
gábor tóth
gábor tóth Hónapja
"Kis Japán játékautó" ...val szerintem sok embernek a szívébe markoltál....
Bálint Gergő
Bálint Gergő Hónapja
6:45 2 turbós motor van benne?🤔
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó Hónapja
Értelmes mazsola vagy a japán játékautó tuning nélkül lehagyja.
sj Ahg
sj Ahg Hónapja
@Zsolt Szabó Jaja persze.... Megnézném azt, ahogyan egy mx-5 lehagyja ezt.... vagy egy tuning nélküli Supra (az mk4-es Supra gyárilag 220 le, és még akkor nem beszéltünk a többi dologról amiben a BMW sokkal jobb) A játszós autó alatt az emberek többsége (és szerintem Dani is így értette), nem a GT-R féle kocsikat érti, hanem az olyan tipikus játszós autókat, amiket az átlag ember is meg tud fizetni, vagy legalább nem olyan drága mint pl ez. Ilyenek pl.: a Mazda MX-5, Suzuki Cappuccino, Honda S2000 stb. Ezeket pedig mind megkúpolja gyárilag. Arról nem is beszélve, hogy a 0-100 csak 1 adat a sok közül. Ez tipikusan egy olyan faszméregetős adat, ami sok minden mutat, de egy dolgot biztos, hogy nem,....hogy milyen gyors a kocsi. Csak azért mutatják ilyen fontosnak ezt az adatot, mert ez egy olyan adat, amit még a világ legegyszerűbb emberei is megértenek.
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó Hónapja
@sj Ahg az a baj mindegyik
sj Ahg
sj Ahg Hónapja
Melyik ? Azokból van egy pár.
Krisztián Bncz
Krisztián Bncz Hónapja
Egyszerűen jó láttni hogy milyen örömöt tud okozni egy ilyen szépség én végig mosolyogva nézztem a videót melesleg még az autót is nagyon jól bemutatátok Gratulálok!!
USB-kun
USB-kun Hónapja
Erős volt a "Japán játékautó" hasonlat, nem tudom mikre gondoltál azalatt, van egy pár japán "játékautó" ami röhögve gyűrné maga alá az M4-et és nem az "1300Hp stock Suprárol" van szó.🤷🏻‍♂️ Minden esetre Sok balesetmentest, jó kanyarvadászatot!
sj Ahg
sj Ahg Hónapja
@USB-kun Lehet, de a gyorsulási adat önmagában szinte semmit sem jelent. Ez tipikusan az az adat, ami sok mindent mutat, de egy dolgot biztos, hogy nem.... hogy milyen gyors az autó. Hiába tud egy autó gyorsan menni egyenesben, ha a kanyarban szenved, így max a váci út királya lesz az ember. A Supra típusú autók az én szememben pl. alapból kiesnek (bár ezt te is mondtad), mert gyárilag relative gyengék (mk4 Supra-220le), tuningolva, meg már pont az nem Supra bennük ami miatt fényezik a Suprákat.... a teljesítmény. Márpedig szerintem tuning autót csak tuning autóval szabad összehasonlítani. Habár ez a kocsi is tuningautó bizonyos szempontból nézve, de szerintem azért a chiptuning (szerintem ezen csak az van) messze nem hasonlítható össze a Supra féle motortuningal, ugyanis a chiptuningnál általában nem kell a motort megbontani és minden alkatrész a gyári marad, a Supra féle tuningnál pedig a motorblokkot leszámítva szinte semmi sem. Az mx-5 ára pedig tényleg már egy vicc, múltkor megnéztem és még a szétrohadt bontó szökevényekért is minimum 700 ezreket kérnek el. Azért az viccnek kicsit erős.
USB-kun
USB-kun Hónapja
Én se egy MX5re értettem, viszont van jópár az M4nél jóval idősebb kocsi, ami röhögve hadja ott. Tény, az MX5 az olyan mint a Simson, az autót körül ölelő kultusz miatt drágul.
sj Ahg
sj Ahg Hónapja
Gondolom nem a GT-R-okra értette ezt, hanem az mx-5 kategóriájú autókra, amiket a tulajaik szeretnek Bugattiként bemutatni. Amúgy abban sem lennék biztos, hogy egy gyári GT-R megverné. A gyorsulás sajnos csak 1 adat a sok közül.
Dani Radics
Dani Radics Hónapja
De azért a pulóvereden ott az alfa🔥 gratula hozzá gyönyörű darab🙂
Vivien Csordas
Vivien Csordas Hónapja
Mennyibe került
Vivien Csordas
Vivien Csordas Hónapja
Jó kis verda
Norbert Szabó
Norbert Szabó Hónapja
Itt az a baj, hogy csak egy eleted van es nem kezdheted ujra a jatekot nehogy elnezd a rajzot egyszer
Krisztian Karoy
Krisztian Karoy Hónapja
1:37 “Ez már nem az a kis japán játék autó” Haver 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️👎🏻
sj Ahg
sj Ahg Hónapja
@Norbert Tanyi Jaaaaj, már megint egy Supra fan..... könyörgöm, egy gyári MK4-es Supra csak 220 le. Egy ilyen BMW gyárilag 425 le. Na vajon melyik a gyorsabb ? Persze lehet jönni a széttuningolt 1500 lovas Suprákkal, de ahogyan Vályi Pista is mondta, tuning autót csak tuning autóval hasonlítunk össze. Persze lehet mondani, hogy ez is tuning autó a chiptuning miatt, de valljuk be, egy chiptuning messze nem hasonlítható össze az 1500 lovas Suprák motortuningjával, ugyanis egyrészt a BMW chiptuning ára aprópénz a Supra motortuning árához képest és a chiptuningnál nem kell a motort megbontani és nem kell semmilyen alkatrészt kicserélni benne, ellentétben a Supra motortuningnál. Arról nem is beszélve, hogy ez az autó teljesen legálisan utcára mehet, de a tuningolt supra csak addig legális, amíg nem mérnek rajta egy károsanyag kibocsájtást (főleg, hogy a legtöbb ilyen Suprában még katalizátor sincs). A másik érdekesség, hogy egy jó állapotú gyári mk4-es Supra ára gyakran eléri a BMW árát is és akkor még nem számoltuk bele a több milliós motortuningot. És akkor még ott van az is, hogy tudod, hogy egy tuningolt Supra meddig megy jól ? Az első kanyarig. A Suprások nagyon vigyorognak az egyenesben, de sírnak a kanyarokban. Persze lehet venni jobb futóművet meg még egyéb alkatrészeket, de akkor annak a "Suprának" annyi köze lesz a Suprához, mint egy WRC Volkswagen Polo-nak a közutakon látható Polokhoz képest (segítek, semennyi). Csak az a helyzet, hogy a BMW gyárilag jó ezekben, nem pedig tuningolva. Az a baj, hogy a Supra fanok és Tesla fanok mindig elfelejtik, hogy a gyorsulás csak 1 adat a sok közül. Erről ajánlom ezt a cikket: totalcar.hu/magazin/velemeny/2016/04/06/0-100-as_ostobasag/ (Amúgy nem vagyok BMW-s)
sj Ahg
sj Ahg Hónapja
@ツAlex "bár tudnám miért van sok bömös a Type-S civicem visszapillantójában.. 🤷‍♀️" most ez komoly ? :D a type s civic (a gyári 1.8-as) mindössze 140 le. Most erre vered magad ? Ezzel max az olyan BMW-ket gyorsulod le, amiket a BMW nem is arra tervezett, hogy nyomják neki, hanem arra, hogy elvigyen A-ból B-be. Egy csak harmad ilyen erős BMW-t is max akkor tudnál megelőzni, hogyha a BMW-s nem nyomná a gázt és mellé még a kéziféket is behúzva hagyná :D Még ha a type s civic le is gyorsulna csak egy harmad ilyen erős BMW-t, akkor sem jelentene sokat, hiszen a gyorsulás csak 1 adat a sok közül. Erről ajánlom ezt a cikket: totalcar.hu/magazin/velemeny/2016/04/06/0-100-as_ostobasag/ (Amúgy nem vagyok BMW-s)
Norbert Tanyi
Norbert Tanyi Hónapja
Egy supra ellen megnézném mit kezdene. Mikor Dani beváltsa a kettest addigra a supra leparkol a cél utáni parkolóba.
ツAlex
ツAlex Hónapja
Pont ezen akadt fent nekem is a fülem... Kicsit felvágott a fiú... Most BMW-s lett, letojhat bármit.. , bár tudnám miért van sok bömös a Type-S civicem visszapillantójában.. 🤷‍♀️
Kevin Kádár
Kevin Kádár Hónapja
Jó a pulcsi CSAK AZ ALFA ROMEO
Tusz Milán
Tusz Milán Hónapja
Ha te voltál miskolcon a napokban láttalak. :D
Ármin Tóth
Ármin Tóth Hónapja
Tarján. Na én ott lakok
ViceLikeGnu3519
ViceLikeGnu3519 Hónapja
Gratulálok!!! Gyönyörű autó, habár nem Giulia de ez is pont olyan mosolyt csal az arcodra. :)
David Biro
David Biro Hónapja
Szívből gratulálok, hogy elérhetted az álmodat! Sok baleset mentes kilómétert kívánok! Egyébként jó lett a videó😊
Márton Soós
Márton Soós Hónapja
Szar a zene
vas janos
vas janos Hónapja
Dani! Ha a japán játszós autókat említetted, a pályán a játszós TypeR ezt megenné :D
vas janos
vas janos Hónapja
@Bereznay Dani nagyon jó autód van, tudom nem gyàri :) csak rosszul esett, hogy ledegradaltad a japán autókat, vagy úgy tűnt :)
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Bevallom nem gondoltam volna, hogy ennyire jo idot megy a Typer, ugyanakkor ez az auto, amit latsz nem gyari - es jelen formajaban kizartnak tartom hogy egy meretes palyan jobb kort menjen a Typer
vas janos
vas janos Hónapja
@Bereznay Dani nekem 3 evig volt fk8 am, nemreg adtam el, tobb mint 100ezer kmert mentem vele, tudom mit tud az autó. Álló helyzetből hátrányban van mert elkapar, de ha már mozog sok bajorból dobták a like jelet. A kanyar stabilitása meg fenomenális.
vas janos
vas janos Hónapja
@Bereznay Dani az m4 ideje a nürburgringen 7:50, az fk8 typer ideje 7:43:8
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
eleg jo a humorod szoval szerinted a Typer (Amit vezettem) egy elsokerekes 400 loeros auto se, ami nem jelentosen konnyebb mint ez, megenne egy palyan szerintem nezz nehany koridot az autokrol mielott butasagot irsz, ne nevettess
Milán Havrán
Milán Havrán Hónapja
Gratulalok az autohoz!! De egy jo tanacsot fogadj el illetve a tobbi a fiatal videos sracnak is szol! Ha mar addsz az autodra akkor picit adjatok tobbre magatokra is😊 hidd el nagyon hiteltelen es szamomra kurva gaz mikor" de hidd el nem csak szamomra " kiszálltok ilyen autokbol elaludta zsíros hajjal meg pacuhán felöltözve.....tenyleg jo tanacs!
László Kovács
László Kovács Hónapja
Szia Dani! Gratulálok! De vigyázz nem koporsót vettél!
fasza Kutya
fasza Kutya Hónapja
Jó magasra nőttél more😂😂😂
Droid GONK
Droid GONK Hónapja
Lesz majd Nordschleife?👀👀
Tamás Répási
Tamás Répási Hónapja
Szívből gratulálok Dani! Nagyon állat az autó, használd egészséggel és balesetmentesen! Ja és a videó is nagyon jó!
LMPower Garage
LMPower Garage Hónapja
Ez a lóerő mánia, hogy minél több annál jobb, értem bemondható, hogy 600, menő, meg marketing, de lesz aki 650-et mond majd... (stage1 553-ra lett mérve padon, kipuff nem gyári, ez mhd szerint 520) De gts (500) programmal sokkal jobban kezelhető, az is már bőven elég, átvihető még az erő egy új gumin, semislickkel, szárazon, melegben. De e felett közúton kezelhetetlen, ha dscoff és ki akarom használni, hetente lehetne gumizni. (Jön is az új 4wdvel.) Hungaroringen mehet a stage1 is, slick gumival, de pl Pannónián az alap 431 is bőven elég.
LMPower Garage
LMPower Garage Hónapja
@Bereznay Dani szia, pont neked nem kell mondanom, hogy F1 lehetne x ezer lóerő is, ott az aero meg leszorítóerő, odatapadnak esőben is, vagy száradó pályán már slickkel. No de visszatérve gtsel jól elboldogulok, cs progit nem is próbáltam. A durrogast is visszavettem soft és max 1 sec, csak sport módra, a trafo, gyertya nem bírta, szerelőm szerint vanosnak se jó. Azon is csoda hogy lassan 40e km benne van mhdban és pl gyári a benzin pumpa. V10M5 10e km után megadta magát chip után, aztán csere után az új pumpa is, azóta 3. új puma és chip nélkül hibátlan. Szóval ha nem hegyezed ki folyamatosan bírni fogja. Mivel igénybe lesz véve nálad, nálam is csak pályázok vele, szenzoros szervizt/felkészítést csinálok, olaj évente (motor, diffi) váltóban 30e kmként. Javaslom esetleg: burkhart-engineeringpontcomot, futómű, fék, állítható toronycsapágy, stb... Innen szerzek be mindent.
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Szia! Nekem nem gyari a kipuff, ezert mondok 580-at (es ugye felkerekitve cimezem a 600al) Nyaron 70tol kb letapad, rosszabb uton nyilvan valamikor egyaltalan nem de F1-ben meg 1000 loero feletti autokat vezetek mar sok ideje. Szeretem adagolgatni a gazt akar akkor is ha sok helyen eleg a gyengebb, mert az erosebbel ritkan jutok tul akar a 60-70%on. Megis jo, hogy ott van a lehetoseg es a kontrol. Egy driftbe ez igy pl sosem tapad le. Kiszamithatobb. De amugy 500 loeros GTS modban hasznalom 75%ban mert egy gyari programot megis jobban kedvelek egy 14 - 5 millios auton szoval igazad van!
AUTÓZNI VITTEM ANYÁMAT! BMW M4 REAKCIÓK
15:19
Bereznay Dani
Megtekintés 39 E
Scooter - Groundhog Day (Official Video)
3:09
Halálos iramban 9. - magyar előzetes #2
3:19
IGN Hungary
Megtekintés 122 E
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 1,3 M
BMW M4 Competition - A tökéletes hobbiautó?
15:16
LECLERC, NORRIS, GIO ELLEN VERSENYZEM!🤩L!VE
3:12:00
Bereznay Dani
Megtekintés 153 E
20 FUNNIEST MOTOGP MOMENTS
08:14
Trend Wave
Megtekintés 12 M
F1 2017 Magyar Nagydíj Teljes Futam
2:01:45
F1' Races
Megtekintés 98 E
Audi RS6 generations DRAG RACE
15:40
carwow
Megtekintés 1,4 M
ÉN vagyok a LEGGYORSABB VERSENYZŐ
19:21
Bereznay Dani
Megtekintés 39 E
Scooter - Groundhog Day (Official Video)
3:09
Halálos iramban 9. - magyar előzetes #2
3:19
IGN Hungary
Megtekintés 122 E
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 1,3 M
Rebuilding A Wrecked 2019 Ford Raptor Part 7
26:21
How to Buy a Budget Friendly Project Car
22:23
Ford Mustang Mach-E: First Impressions
12:04
ShortCircuit
Megtekintés 346 E
I Bought My First Hypercar!
13:56
Supercar Blondie
Megtekintés 1,4 M