PREMIER! Friderikusz Podcast 1. epizód

  Megtekintés 493,640

Friderikusz Podcast

Miért váltson Friderikusz Sándor a Facebookra és a HUload-ra, a hagyományos tévézés helyett? A Friderikusz Podcast nyitóadása

Hol tart a világban és idehaza a hagyományos televíziózás, nem azért szaporodnak-e gombamód a youtube-csatornák (amit ezennel Friderikusz Sándor is létrehozott), mert a lineáris tévézésnek mára befellegzett?

A Friderikusz Podcast nyitóadásának vendégei egymásnak is ellentmondó válaszokat adnak a fenti kérdésekre és a tekintetben sem jutnak közös nevezőre, hogy ezeken a platformokon - facebook, youtube, podcast - mennyiben kellene megváltoznia - a nagy tévékből ismert korábbi személyiségéhez képest - a közismert televíziósnak.

A műsor vendégei - Csepeli György szociálpszichológus, Rangos Katalin szerkesztő-riporter, Kolosi Péter az RTL programigazgatója, Geszti Péter dalszerző, énekes, producer és Friderikusz fodrásza, Vörös Kati - konkrét tanácsokban is bővelkedő nyilatkozatait minden esetben átkötik olyan műsorrészletek, amelyek leginkább az egykori Friderikusz Show-kból valók és amiket legalább 25 éve nem láthatott a közönség.Kövessenek, vagy kövessetek itt is:
Facebook: FriderikuszP...
Instagram: friderikusz...
Anchor: anchor.fm/friderikuszpodcast
Spotify: open.spotify.com/show/0TBImnF...

Zene: premiumbeat.com My time by Wolves

Megjegyzés
World Travel Master
World Travel Master Napja
Friderikusz úr! Nagyon örülök, hogy újra látom, biztosan remek lesz ez a műsora is. Az első adás után csak egy javaslatom lenne a legjobb szándékkal, szörnyen durvák a vágások, nagyon zavaró, nyilván a bakik lettek kivágva, ezzel semmi gond, de mivel szinte minden mondat után a monológoknál vágás van, és brutálisan érezhető ez nekem, jelzem lehet, hogy csak nekem, de nagyon zavaró és elég amatőr módon van megoldva, ami Önre egyáltalán nem jellemző, erre érdemes lenne odafigyelni. Sok sikert és nagyon várom a folytatást!
Szabó Panni
Szabó Panni Napja
Nagy örömmel nézzük, hallgatjuk! Szabó és Szabó
Attila Jakab
Attila Jakab Napja
Végre egy szinvonalas műsor
Lászlóné Princ
Lászlóné Princ Napja
Hát ez valami fantasztikus! Sándor megint megmutatta, hogy szakmája zseniális képviselője! Mindig szerettem a műsorait, a gondolkodását, egyáltalán ezt a laza komolyságot ami mögött mindig elgondolkodtató tartalom van! Sok sikert a továbbiakban! Én már rajongója vagyok ennek a műsornak is!
Ádám Jakab
Ádám Jakab 2 napja
@1:04:36-nál Rákay Philip tapsol annyira a csárdásra az első sorban? Ma MTVA felügyelő... ezek szerint tényleg vitathatatlan Fridi hatása a mai magyar médiára is :D
Zsolt Takács
Zsolt Takács 2 napja
Kolosi Péter a live, esetleg Twitch egyidejűségről még nem hallott? Annyi a twitch baja, hogy nincs előre telepítve a TV -k re
gyulane Horvath
gyulane Horvath 2 napja
Tetszik a műsor !
Mónika Szívós
Mónika Szívós 2 napja
Köszönöm fodrász Katinak,h újra láthatjuk Sándort. Nagyon hiányzott. ATV szólás szabadsága megszúnése űrt hagyott maga után Sándor, imádtam a fizikussal készített riportokat és a történelmi, társadalmi témájú riportokat. Tényleg még a kutyák is csendben figyeltek még a szomszédban is😀🙂🥰
kiss menyhert
kiss menyhert 3 napja
Friderikusz úr abba ne hadja!!! Ez valami nagyon jó. A jelenbe becsempészni a múlt egy részét a gyerek koromat ez nagyon tetszi. Gratulálok!!!
Samu Kereszty
Samu Kereszty 3 napja
Nagyon köszönöm a munkádat! Több HUload csatornán megfigyeltem, hogy a többnyelvű cím és felirat drasztikusan megdobja a feliratkozók és nézők számát!! Például, amint ez elérhető lenne rögtön megosztanám a podcastet több angolul értő barátommal. Ajánlom a kétnyelvű (magyar és angol) videó címeket és a magyar és angol feliratozás (nem égetett, választható) bevezetését.
Attila Nemeth
Attila Nemeth 3 napja
Csepeli Prof. az egyik legokosabb ember, akit valaha ismertem és/vagy tanított. Szia GYURI!
Evita Berde
Evita Berde 4 napja
Köszönöm ❤️🥀❤️❤️❤️
Zsuzsa Barodi
Zsuzsa Barodi 4 napja
Nagyaszerű ismét látni Friderikusz Urat !Imádom a műsorait ! Kívánok sok sikert , és sok nézőt , és nagyon jó egészséget , vidámságot Önnek! Tisztelettel és köszönettel
Imréné Mátyás
Imréné Mátyás 4 napja
Jólenne a tv-ben is lehetne látni műsorba.
Viktória Györkös
Viktória Györkös 4 napja
Kedves Sándor, semmit sem kell túlgondolkodni, csinálja azt amihez ért, így szeretjük, ahogy van. Én boldogan üdvözlöm ezen a fórumon, a TV valóban a múlté...
Balázs Rohonczi
Balázs Rohonczi 5 napja
Veretés... egoizmus... csak a szokásos
Hank Thomas
Hank Thomas 5 napja
Engem a frei videó kilóra meg vett. De minőség tökéletes... minden téren. Picit lehetne fiatalosabb... de attol meg van a reményem a csatorna iránt.
Adam Silvester Gellertberger
Adam Silvester Gellertberger 5 napja
szerénytelen túlságosan.....versenyben azért nem lenne nr1. .....meglátjuk
Balázs Óvári
Balázs Óvári 7 napja
1:04:35 Rákay Philip
Katalin Buzogány
Katalin Buzogány 7 napja
Régi úriember mindig is kedveltem önt. Gratulálok az új kezdéshez 👍
Hetty V
Hetty V 8 napja
Sok sikert kívánok. Várom az adásokat. 🤩☺
Emese Szatori
Emese Szatori 9 napja
30 éves vagyok napi szinten nézem Kimmel, Colbert, Meyer műsorait és azon gondolkodtam régóta hogy itthon miért nincs itthon hagyományos Late Night műsor. A visszajátszásban jöttem rá hogy volt.
mari endrődy
mari endrődy 9 napja
Most kezdem,de folytatom!...
Icu Mihuczné
Icu Mihuczné 9 napja
Nagyon tetszik a müsor, sok sikert kívánok!!!
Julianna Tóth
Julianna Tóth 10 napja
Nagyon köszönöm ! Szerettem mindíg is a műsorait ! Jó egészséget kívánok tisztelettel és szeretettel !
Rumli Báttya
Rumli Báttya 10 napja
Szegény Kosi itt olyan mint egy utolsó stádiumos :/ Az a baj hogy Péter sem ért a fiatalok nyelven ahogy a jelenlegi kormány sem Netflix Hbogo Nem egyedüli fiatal vagyok aki tvt nem úgy használja hogy kábeltv. Szerintem annak vége. Amikor egy youtubeon mi van a tadkamban szart többen néznek mint a a Péter álltál titulált jó nézettség műsort vagy Dancsó több embert ültet le, ott azért vannak gondok, nekem nem Én tvn az említett streamer csatornákat nézem plusz a filmeket sry.
Chi Li
Chi Li 10 napja
Gyönyörű volt a vers👍
Christian Szilagyi
Christian Szilagyi 10 napja
De klaszak voltak márt régen is a Friderikusz Show-k.
Jánosné Gyöngyösi
Jánosné Gyöngyösi 10 napja
öröm végignézni ezeket a régi müsorokat!!!! Köszönöm!!
saihulud
saihulud 11 napja
Kolosinak szerintem nincs igaza. 20 év és vége lesz a tévéknek. Rádiót is már csak kocsiban vagy kocsmában, étteremben hallgatnak az emberek nagyrészt. Az is már csak azért van, mert kocsiban könnyű elérni. A könyveket pedig nem olvasnak az egyszerűbb emberek, azt még éltetik és éltetni is fogják a műveltebb emberek. A tévénézés legkésőbb akkor fog kihalni, ha eltűnik az x-generáció nagyrésze, ami olyan 20 év múlva esedékes. Az y-generáció már internetet használ inkább.
saihulud
saihulud 11 napja
Szerintem Fridinek sincs igaza. Hiába menne vissza az rtl-hez, már nem tudna nagy nézettségű, értelmes műsort összerakni. Sok ismerősömnek már fizikailag sincs tévéje, vagy tévé előfizetése nincs. Az értelmes embereknek erre már nincs igénye. A hülyék meg úgyis elkapcsolnának.
saihulud
saihulud 11 napja
1 hónapos csatorna, 50k feliratkozó, első videó 400k nézettség. Milyen nagy igény van a minőségre a tévéműsorok helyett.
Rumli Báttya
Rumli Báttya 11 napja
Sándor teljesen korrekt adások megnyugodhat. Ön amibe szerepel rossz nem lehet!!!
Szabó Gábor
Szabó Gábor 11 napja
Önkényes Mérvadó 2021#104 - Friderikusz vs. Geszti podcast; Junkies - A szerelmedtől lettem ilyen huload.info/cloud/yJjUq5OTr5qVkqY/vide.html
Patrin Zsanett
Patrin Zsanett 11 napja
Bárhogy ,bárhol ,Szeretem önt Sándor már kicsi korom óta! Sok sikert az új műsorához nagyon klassz benne minden! Vidám figyelője maradok! Puszi és ölelésem önnek !
Botond Marton
Botond Marton 12 napja
Annyira örülök ennnek a csatornának, mivel a minőségi tartalom eltűnt a televizióból.
Márta Bleisicz
Márta Bleisicz 13 napja
Nagyon hálás vagyok, hogy láthatom! Végre minőség, a valóban fontos dolgok, ŐSZINTÉN! Szívből kívánok sok sikert! ❤
David Balogh
David Balogh 13 napja
Itt megtekintheto lesz majd Friderikusz Partizanos interjuja?
Katalin Kiss
Katalin Kiss 14 napja
De jó, hogy felfedeztem. Nem tudtam, hogy már elkezdődött! Csoda és az is lesz! Csak így tovább. Nagyon hiányzott!
Ria Urban
Ria Urban 15 napja
Kedves Sándor! Én gyerekkorom óta nagyon szeretem, bármilyen műsort is csinál. Szuper a podcast, imádom nézni, hallgatni!
Dóra Kolozs
Dóra Kolozs 17 napja
Szerintem Gesztinek nagyon igaza van! Jó lenne ha valaki hiteles információkat osztana meg a mai közéletről, nem feltétlen politikai témákra gondolok, de szerintem az is kihagyhatatlan. Igazából Friderikusz bármibe is fog belevágni, az siker lesz! Gratulálok Egy Y generációs
Renáta Molnárné Rékasi
Renáta Molnárné Rékasi 18 napja
Friderikusz mindig Friderikusz marad. Egy zseni. 💞
Tamás Nagy
Tamás Nagy 18 napja
A régi bejátszások érdektelenek, ha aktuális akar lenni. Az a múlt. Minek ehhez új műsor? 1óra 46perces videó? Kinek van erre ideje? Egy fiatal nem bírja ki eddig telefon myomkodás, belepörgetés nélkül. De egy aktív családos embernek is el kell vennie azt a közel 2orát a gyerekétől akire amúgy is kevés ideje van. Én 1.75 szörös gyorsításban sem értem a végére. Egy nyugdíjasnak lehet ennyi ideje, de gondolom nem (csak) nekik szánja a műsort. Pörgés van!
L B
L B 18 napja
Azt mondja magázni fog. Első kérdése a pszichológushoz: nem sejted? 🤣
Peter SZentmiklosy
Peter SZentmiklosy 18 napja
Vajon miért gondolják azt a magyar un elitt mediaszemelyiségei hogy a 228 ik interju ugyanazzal az akolmeleg Bp belvarosi alombòl származò untig hallgatott és látott szemelyiséggel most érdekesebb lesz mint az elozo 227 ik????
Ditta
Ditta 19 napja
Jo volt, elvezetes beszelgetes, gratulalok! Kasza Tibit nem nezem meg! Bocsi.
ktomee
ktomee 19 napja
Most kezdtem el csak bekapcsolódni. Nagyjából 1 éve lettem rendszeres HUload tartalom fogyasztó és iratkozom fel csatornákra. Egy visszajelzés, amit hiányolok. Nem látok reakciókat a kommentekre. Szerintem ettől is több a tv-nél ez a világ, hogy interakcióba lehet lépni a közönséggel.
Ágnes Penziás
Ágnes Penziás 20 napja
Nagyon köszönöm csodaszepek szavalta Banderas.
FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó
FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó 21 napja
Bizony a Friderikusz show hatalmas dolog volt már a maga korában is. De azért olyan világsztárokkal magyar stúdióban beszélgetni szerintem most is ütne. Minden adást láttam, ugye régen nem is volt ilyen csatornabőség. Mára viszont nulla a TV Bezedek, csak internet. Azért örülök, hogy 30 év elteltével nem kellett a rovarevésre fanyalodnunk. :) Sok sikert kívánok ebben az új online világban Friderikusz úr!
Judit Telekesi
Judit Telekesi 21 napja
Nagyon örülök, hogy itt van! Nem a hülyeséget várjuk el, azzal tele van a padlás! Igenis, kellenek a szabad és tartalmas műsorok. Teljesen mindegy, hogy milyen a haja, vagy a ruhája! A színvnalas téma ami idergaszt, és ami hiányzik mostanában. Csak simán adja magát! Nem kell túl gondolni.
Erszébet Csorba
Erszébet Csorba 21 napja
Nagyon örülök, hogy véletlen rátaláltam az új Friderikuszra. Nagy szükség van ilyen műsorra!!! Én biztos fogom nézni.
Tibor Kiss
Tibor Kiss 21 napja
Jakab Pétert nyugodtan hívd meg. De Orbán Viktort is akár de mondja meg neki hogy ne hazudjon
Ibolya Sámik
Ibolya Sámik 21 napja
Az En Mozim kituno volt! Nagyon szerettem. Orulok, hogy ujra lathatom! Biztosan elmeny lesz most is! Udvozlet Miamibol!
Zsolt Garzó
Zsolt Garzó 22 napja
Szerintem több igény van a komoly beszélgetésekre, mint a sok sz@rra ami a televízió adásokban van!
Zsolt Garzó
Zsolt Garzó 22 napja
Hihetetlen jó! Csak ne hagyja abba!
C0nsequence
C0nsequence 22 napja
na a nyugger szekció a youtubon, mind a szereplők, mind a commentelők... kinőttétek a facebookot?
Mária Kobolák
Mária Kobolák 22 napja
Nagyon örülök, hogy újra látni a képernyőn! Külföldről nézem, nagyon jó nézni a régi felvételeket is, én még emlékszem ezekre. Egy dolog amiben változni kellene. A régi felvételeken nagyon csinos volt minden esetben. Ez a felső nem illik hozzád.
0311ST
0311ST 22 napja
Péter nézzen NFL-t izgalmasabb mint a BL....
Farkas László
Farkas László 23 napja
1:04:34 -nél (jobb lent) Rákay Philip eldöntötte ki lesz a példaképe.
Ajebor-Kiss Katalin
Ajebor-Kiss Katalin 23 napja
Azt hiszem a fiatalok nem biztos, sőt biztosan nem tudják, hogy milyen világhírűv sztárokat hozott ide Ön.Azóta sem sikerült ez senkinek.Érdemes bevágni minden adásba a blokkokat a külföldi sztárokról mert mi is szívesen néznénk újra.Fiatalok pedig megismernék az Ön munkásságát.Azt hiszem ők is tudják ki volt Alain Delon vagy Cindy Crawford csak látniuk is kellene.Ezeknek ma is akkora marketing értéke van, hogy nem lehet űberelni.Míg felfut a nézettsége a csatornának,mindjárt más színben tűnik fel.Mert most ilyen Gyözike meg Nádai Anikókat néznek műsorvezetőként s nem tudják mi az a színvonal...Sok követőt kívánok, én nézem ezután is mint 35 éve.❤
Kevin Rubin
Kevin Rubin 23 napja
öt szeretem nagyon okos ember
gozeva54
gozeva54 23 napja
Örülök,hogy itt van! Követem a történetét az első interjú kötete óta !🥰
Gabriella Ihász
Gabriella Ihász 24 napja
"Választékosság, szókincs, magázódás" Három szó kevés, de talán ez Friderikusz Sándor esszenciája. Professzionális😊
Ildikó Haszán
Ildikó Haszán 24 napja
Nagyon értékes
Zsófia Rosta
Zsófia Rosta 25 napja
Jó lesz, jó lesz...
Krisztian Gergely
Krisztian Gergely 25 napja
Jo a musor koszonom szorakoztao komoly es egyben humor is bele van csempeszve. Egy dolog miatt nem tudok elmeni illetve el tudok de ez negativ kritika a hatterben a technikus kollegak maszkot viselnek igazan nincs ra szukseg szeretettel tovabbi sok sikert kivanok. Egy regi diszitos kollegatol emlekszem az elso foderikusz showra 8as studio kaszasdulo mi epitettuk a diszletetet a hatterben.Tovabbi szep napot kivanok
Krisztina Jankovits
Krisztina Jankovits 25 napja
Milyen jó lenne,ha láthatnánk Jean-Paul Belmondot és az Alain Delont együtt megint vagy külön JPB-t! Nagyon hasonlított Apukámra a Bébel és aláírta a fotóinkat Párizsból visszaküldte. 2017-ben majdnem behívtak egy párizsi tvstúdióba is a showműsorába, csak vizsgám volt Rómában.
Éva Németh
Éva Németh 26 napja
Hát, igen, a stílus maga az ember. Friderikusz úr soha nem okozott meglepetést, mindig azt kaptam a műsoraitól, amit vártam. Nagyon várom az intelligens emberekkel a közös műsorait, mert igen, szüksèg van az értelmes mondanivalóra, ami gondolatokat ébreszt bennem is. Köszönöm, és szúrkolok neki, hogy minél több hallgatója legyen.
Zsolt Safrany
Zsolt Safrany 26 napja
Meglepodtem, hogy mennyire zavaroan alacsony minosegu ez a video. Marmint nem a tartalom, hanem maga a kepminoseg. Fridi teljesen out of focus volt; nem tunt fel senkinek, hogy full homalyos? Egy atlagos, random YT streamer 10x elesebb es jobb minosegu videot rak fel. Azt hittem Fridinek ennel profibb teamje van.
Majdnem Kamionos,csak C-m van
Majdnem Kamionos,csak C-m van 26 napja
Orbán csak akkor vállal riportot ha épp nem Elnök....
Majdnem Kamionos,csak C-m van
Majdnem Kamionos,csak C-m van 26 napja
Kolosi milyen öreg.... Nem ő volt a szóvivő vagy a Batiz?
Majdnem Kamionos,csak C-m van
Majdnem Kamionos,csak C-m van 26 napja
Belegondolok 92-es Show idejében 9-éves voltam! :)
Mária VAJOVÁ, PhD.
Mária VAJOVÁ, PhD. 26 napja
mi ez A SZORNYU ZAVARO ZENE :-" !!??
Memento Mori
Memento Mori 26 napja
Hallgassátok, okuljatok: huload.info/cloud/yJjUq5OTr5qVkqY/vide.html
Tyler Durden
Tyler Durden 26 napja
Isten ments, hogy azt a szakállas, "mindenben nekem van igazam" barmot végighallgassam.
Ilona Mat
Ilona Mat 26 napja
Tisztelt Friderikusz Úr! Egy kis rokonom kérését szeretném teljesíteni! Anno (kb1992) a Friderikusz show- ban szerepelt egy Varga János nevű férfi, aki fejben számolt, verset mondott egyszerre. Ezt a videót keresem, de sehol sem találom. Elő lehetme ezt a részt valahogyan keresni?! Segítségét előre is köszönöm!
Ana Ilyes
Ana Ilyes 26 napja
Rendkívüli egyszerűen koszonom
Gréta Kávai
Gréta Kávai 27 napja
Sznobjektív 10es listáinak visszatèrő vendège😁imádom, amilyen magas lóról fröcsög, miközben megjátszott trashgyárkènt funcionált èvekig.
Dkarcsi
Dkarcsi 27 napja
Nagyon élvezetes nézni hallgatni a beszélgetéseket. Imádom
mimic ri
mimic ri 28 napja
Egy szó uram: "Öncenzúra." (E.P. után szabadon)
Tamás Salamon
Tamás Salamon 28 napja
A regi bejatszasok olyanok, mintva kereskedelmi radiokban, mint amikor vendegeket hivnak. Es egy-ket tarsalgas utan jon egy dal. Azert ez mas mufajnak tunik. Egyebkent a politika pont most nem unalmas. Soha nem latott o.gy előválasztás. Vajon valodi - e az ellenzeki osszefogas? A Partizán (Rangos K. nagyon helyesen mondta, hogy mekkora érték. Néhány fideszes politikus is rájött erre. Nem ezért bukott pl. Fürjes Balázs?) a létéért kuzd. Elveszti a studióját. Piaci űr keletkezhet. És nagyon érdekessé tehető a téma. Ezt Önnek nem kell mondani. Nem állt jól Önnek a tájékozatlan SZEREP. Mert nem volt őszinte. Ön pontosan tudta, es tudja, mert mindig alaposan felkeszult, hogy milyen terepre tévedt. Mert Ön valóban nagyon jo.
Tamás Salamon
Tamás Salamon 28 napja
Mi a celja a regmult bejatszasanak? A kivalasztott multakat mi koti ossze? Az Ön sokoldalusagat akarja bizonyitani? Talan Gesztinél a pont. De miert kerdezi a vendegeket? Ok talaljak ki, mi jo maganak? Akik igazan jok, szevedelyesek abban, amit ide hoznak. Ez eddig elég langyos.
Sándor Halász
Sándor Halász 28 napja
Kedves Sándor! Kicsit sok a tömjén. Ennek ellenére azt gondolom bármiről fog szólni ez a műsor itt leszek. Hihetetlen minőség, eredetiség és stílus jellemzi minden munkáját. Nem értem miért nem kapott még Kossuth díjat. Bár a Pulitzer talán kárpotólja... Munkájához sok sikert kívánok!
Ivanics Tímea
Ivanics Tímea 28 napja
Sándor maga a televíziós show lelke volt, ilyetén nem attól lesz jó és jeleníthető meg, hozható vissza annak a hangulata, öröme hogy idevetíti a környezetét, hanem attól élhetjük újra... vagyis ez így nem igaz ez más műfaj de hangulatát tekintve attól lesz hasonló, mert maga áll ennek középpontjában. Nem akarom ajnározni de jól tudja a személye az egyénisége ugyan megosztó, de bevonzza a tömegeket. Legyen önazonos és imádni fogjuk. Én magában még nem csalódtam, legyen ennyi elég. Sok sikert és ezernyi élvezhető podcast órát kívánok. T
77 blackadder
77 blackadder 29 napja
26:36 A Manhattan együttes,...+egy jó csaj. :)
Andrea Rétfalvi
Andrea Rétfalvi 29 napja
Kedves Sándor! Remélem sikerül igényes műsorokat készítenie! Nagyon hiányoznak azok a régi beszélgetős "riportok" amelyeket Vitray Tamás, Kepes András, Vámos Miklós készített . Bár imádom és nagyra tartom Geszti Pétert mégis azt gondolom, hogy a politikát ki kellene hagynia a műsoraiból! Szerintem politika nélkül is van élet! Sok sikert kívánok!
masztif
masztif Hónapja
helyes, nincs több politika....elavult érvényét vesztette. az, hogy ki mit hazudik meg ki mit ígér már senki értelmes embert nem érdekel, hazugság, erőszak, megosztás...a politikát el kell felejteni, meg kell szabadulni teljesen tőle, se jobb se bal sem semilyen oldalra nincs már szükség, fel kell számolni és betenni a múzeumba a vallásokkal együtt (hogy tanuljunk belőlük jót-rosszat) mert eljárt felettük az idő. 2021 van és még mindig ott tartunk, hogy kinek a mesekönyve tanítja jobban egymás szeretetét, aztán a vége öldöklés és szenvedés... a politika és a vallás ma már csak a megosztásra jó, ahoz, hogy haladjunk a jövőbe sajnos már nem. tudomány és oktatás, erre kell fókuszálni, meg persze a papírpénz helyett az embert és annak jólétét tenni minden döntés középpontjába. ennyi, helyesen teszi ha távol tartja magát a politikától, az már csak páviánhuhogás és annyit is ér!
Balogh Mónika
Balogh Mónika Hónapja
Tényleg nem hiányzik a politika. Szörnyű volt nézni Orbánt.
adriella75
adriella75 Hónapja
Nagyon jóóó! De vicces, hogy a huszon X éve kiröhögött SZTK-s szemüvegkeretet hordja.... Gesztinél a SzabóZ.-nek én is üzentem a koncert után, mert kritikán aluli volt a kritika. Közben meg egyáltalán nem kompetens, mert nem élte át azt a sikert a 90-es években....
Csilla varga
Csilla varga Hónapja
Ez az ember egy zseni.. Bármihez nyúl.. Az soha nem műanyag.. Egy igényekkel teli élvezhető.. Inspiráló . Egy, zseni...köszönjük🙏🙏
Szekeres Andrea
Szekeres Andrea Hónapja
Az az érzésem, hogy az összes vendégének igaza volt valahol. Utolsó vendégének pláne. Hiszen bármilyen műsort készített, a showman-re és az oknyomozó riporterre is van igény. Kevés az igényes humor és főleg kevés az a fajta riporteri tevékenység, ami értelmes témát, megfelelő riportalanyokkal és megfelelő kérdésekkel ábrázol. De ha valóban megvalósul bármelyik, én örülni fogok és nézni fogom. Hagyományos televíziót nem nézek, nincs is adásom és tv-m, mert nincsen benne egyáltalán semmi, ami miatt érdemes lehetne.
Gabriella Hartmann
Gabriella Hartmann Hónapja
Kedves Sándor, felfigyeltem a bevezetésében, az “Önöknek “ “Nektek” megszólítására. És valóban, manapság sokat változik a nyelvünk, de más idegen nyelvekben is. A hetvenes években, amikor fiatal kent egy üzletbe bementem, a szinten korom éli eladóval magazodva beszéltem. Ma a fiatalok rögtön letegezik egymást. Vagy, hogyan köszön jön ma nekem egy iskoláskorú gyerek. A “jó napot” furcsán hangzik. Valamikor volt egy könyv, a TUdni illik, hogy mi illik. Szerintem, ha van olyan szakember, aki el igazodik a mai nyelvi fordulatokban és szokásokban, mikor tegeződunK, mikor nem, ki kezdeményezheti a tegezest stb. A fiúk feladják e a lányokra a kabátot ? Előre engedik e az ajtónál ? Vannak egyáltalán meg udvariassági formák amiket a fiatalok követnek ? Érdekes lenne egy ilyen beszélgetés.
Várda Ágnes Magdolna
Várda Ágnes Magdolna Hónapja
pergőnek lenni,érdekesnek lenni mindenképpen felszínesség, márpedig az embereket a mélység is vonzza, sőt arra inkább van igény
Magyar Labdarúgó Válogatott
Magyar Labdarúgó Válogatott Hónapja
sajnos a kulturált műsorok netre kényszerülnek...
bolash
bolash Hónapja
🐐
Agnes Kalocsai
Agnes Kalocsai Hónapja
Super , 1:46 perc volt, és pillanatra sem volt unalmas !!! Gratulálok, nagyon sok sikert a műsorhoz , nem is már fel is iratkoztam !!!!
Anett Dorka
Anett Dorka Hónapja
Amúgy csinálhatna Fridi live videobeszélgetést a régen vendégül látott sztárokkal. Az talán nem kerül olyan sok pénzbe, mint meghívni őket Magyarországra. Most van időm megnézni, 3 hét után. :D Az mondjuk vicces, hogy Fridi úgy gyűjt be hasznos tanácsokat tehetséges kollégáktól, hogy közben nézettséget generál a youtube-on. Mindig bírtam. Annyira intelligens, hogy mindig megbocsátották neki az egocentrizmust, a kultúrsznobizmust meg kb plecsniként viseli büszkén. :D
Éva Sztrimbej
Éva Sztrimbej Hónapja
Kedves Sàndor ! Bízva abban hogy eljut Önhöz az íràsom. A 2021.05. 20-i Podcast felvételét néztem. Szuper volt!
Edit Teleki
Edit Teleki Hónapja
A megszokott színvonal, a szakma profijától. Külön köszönöm, hogy megajándékozott Csepeli Györggyel. Lenyűgöző volt egy személyes beszélgetésben.
Szilvia Szylu
Szilvia Szylu Hónapja
Ùj lélek csillag vagy, ha tudnàd hogy mennyi embernek adsz remènytvaz èlethez!❤
Klara Klarik
Klara Klarik Hónapja
M3
Andras Loffler
Andras Loffler Hónapja
Nagyon jó kis potkast Friderikusz végre valami értelmeset ad át nem valami semmitmondó taralmat😀🐻
DTK: Elviszlek magammal - Frei Tamás
42:46
WMN Magazin
Megtekintés 436 E
INEZ x RAUL - TALÁN FELADOM...
3:01
Inez Hilda Papp
Megtekintés 1,3 M
Follow The Flow - Világom [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
3:02
KAPUFA KIHÍVÁS! - TRIÓ X EB
14:47
Barni.
Megtekintés 103 E
Mester Tamás zenész / a Friderikusz Podcast 3. adása
54:57
Friderikusz Podcast
Megtekintés 274 E
Friderikusz - Polgár Judit interjú
39:45
Judit Polgar Videos
Megtekintés 44 E
Szavakon túl - Fördős Zé (Klubrádió)
55:35
Kadarkai Endre
Megtekintés 55 E
Friderikusz vs Kepes András
29:18
Blogelo
Megtekintés 15 E
Friderikusz - Huszti Péter
48:47
László Tóth
Megtekintés 37 E
A jövőkutató Rab Árpád / a Friderikusz Podcast 8. adása
1:12:20
DTK: Elviszlek magammal - Lang Györgyi
40:40
WMN Magazin
Megtekintés 113 E
Szavakon túl - Till Attila
58:22
Kadarkai Endre
Megtekintés 84 E
INEZ x RAUL - TALÁN FELADOM...
3:01
Inez Hilda Papp
Megtekintés 1,3 M
Follow The Flow - Világom [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
3:02
KAPUFA KIHÍVÁS! - TRIÓ X EB
14:47
Barni.
Megtekintés 103 E
ENNYI KIJELZŐ EGYSZERRE? | ASUS ZenBook Pro Duo
13:43
4 FÉLELMETES ANIMÁCIÓS TÖRTÉNET #8 (Mort)
23:59
After Midnight
Megtekintés 22 E
YES or NO Challenge! 😂 #shorts
0:23
LankyBox
Megtekintés 7 M
Cedes ft. G.w.M - Tedd be! /Official 4K Videoclip/
3:18
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 779 E