Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők - Sznobjektív [#78]

  Megtekintés 167,565

Puzsér Róbert

15 napja

Műsorvezető: Puzsér Róbert
Vendég: Szentesi Éva

@ATV 2021.

A Sznobjektív további részei itt: bit.ly/2KFrjMF

Megjegyzés
Katalin Oravecz
Katalin Oravecz Napja
Nagyon nagy arc Puzsér Úr! :) Imádom! :)
Melinda M.
Melinda M. Napja
Ez a fizetés dolog egy érdekes emléket hozott fel. Volt egy olyan indiai kollégám aki azt sérelmezte hogy ha egy lányt elvisz vacsorázni és mégsem jön össze a dolog, akkor a lány fizesse neki vissza a vacsora árát. Elég modern elképzelés egy olyan országból ahol a szülők választják ki a gyermekük jövendőbelijét.
Melinda M.
Melinda M. Napja
Elítéljük azt a nőt aki gyerekkel akar megfogni egy férfit, de aki nemzeti érzésből Orbán szavára szül az hithű keresztyén. Akkor most hogy is van ez?
Júlia Gasparik
Júlia Gasparik Napja
Évát szívesen látnám több adásban is! Okos, humoros, és jól néz ki. Veszélyes kombináció!
Attila Károly
Attila Károly 2 napja
Nálam egyértelműen a 2. helyezett lenne az első.
Andrea Bakosné Sztáray
Andrea Bakosné Sztáray 2 napja
Èn a Forma-1-et néztem a pasim miatt, de öt perc után bealudtam rajta.
Laci Pénzes
Laci Pénzes 2 napja
Ez valami borzasztó...
bravo twozero
bravo twozero 3 napja
"mi csak szeretnénk ugyanúgy karriert, ugyanazt a fizetést ugyanazért a munkáért stb" Ó szegénykém! Biztos csak most érkezett a közel keletről és új neki az európai társadalom 😂
Judit Kamondi
Judit Kamondi 4 napja
miért?
GTM TV
GTM TV 4 napja
Tisztelt Puzsér Róbert! Elképesztően jó rész volt. Tökéletes partnert talált a témához és végtelenül szórakoztató, egyben tanulságos műsort adtak. Köszönöm és oktatóanyagként vetíttetném férfiaknak, nőknek egyaránt. Minden tiszteletem az öné, további kitartást kívánok Önnek, magunknak pedig sok sok okítóanyagot Öntől. Legjobbakat!
frank chi
frank chi 4 napja
hülyeség h a nők előtte döntik el. utána akarják eldönteni, minél hamarabb, csak akkor döntik el, amikor ott vannak. (csak általában rosszul döntenek, mert máshol vannak a prioritások)
Dbrownie
Dbrownie 5 napja
A bejátszások környezetükből kiragadott részletek voltak, amik így teljesen más értelmet nyertek... Például Hevesi Kriszta (6. pont) épp a torz elvárásokról, pornó negatív hatásairól beszélt, szarkasztikus hangnemben.
Bálint Csadó-Szelestey
Bálint Csadó-Szelestey 5 napja
Nagyon sajnálom, hogy ebből egy humor adás lett. Örültem volna, ha érdemleges vita, beszélgetés folyik. Ehelyett: -Robi felkonferálja a következő témát. -Robi elmondja nagyjából a véleményét. -Éva mond valami "vicceset". -Mindenki nevet. *vágás. Robi! Ez nem az eddigi nívódhoz passzol. Pláne, hogy erősen flört szaga volt a dolognak.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 5 napja
ekkora ostoba általánositást hogy éretlennek tartja mindig.ha ennyire éretlennek tartja akkor miért fér bele a top pár százalékból pár férfi a korosztályából?érettnek tartja a top pár százalékot.hogy mit teljesit ő arról szó nincsen.aztán meg megy a nyavalgyás hogy a top férfi kidobta és hogy a korosztálya éretlen.
Péter Arschloch
Péter Arschloch 5 napja
vica versa kiejtésével magyarban baj van. most vagy ejtsük ki angolul vájsz verza(vice versa) vagy latinul kemény K-val vika versa de ez a vicuskázás nagyon gázul hangzik
Noémi Kiss
Noémi Kiss 5 napja
Légyszi ne hívjátok ezt a hölgyet többet, az őrületbe kerget a vihogása :/
V Zoli
V Zoli 6 napja
Teljesen egyetértek Robival abban, hogy milyen nehéz leszólítani egy olyan nőt aki igazán tetszik. A neten még csak-csak ... utána meg lehet magyarázkodni, hogy bocs de nem tudtam, hogy férjed van stb-stb. Pláne izgi, ha valami féltékeny, vidéki/kisvárosi férj -mert ugye ott könnyen összefuthattok újra- bepöccen ezen és elkezd pattogni. Mindig irigyeltem azokat a férfiakat akik nők közelében élik az életük és teljesen természetes a számukra a kapcsolatteremtés...
Annie Szabó
Annie Szabó 6 napja
Nagyon jó!!!
skojig oquist
skojig oquist 6 napja
Robi egy ferfitestben elo kiskamasz. Ha valaha lesz transage magyarorszagon akkor robi lesz a fokondas.
Tomi Kari
Tomi Kari 6 napja
megnéztem a műsort, a tévében, és itt is 2x. Nem azért mert tetszett, egy fenét. Azért, mert meg szerettem volna tudni, mik a gondok. A férfi oldalt is várom. De itt annyi jó komment született..... namég. De igazándiból a valós gondokból az egyik sem hangzott el: Egy mondattal ki lehet fejezni: a mai nők rossz ideálképet követnek, és nincsenek tisztában a párjuk valódi igényeivel. A pasik részéről pedig a "hímrinygyó" viselkedés a domináns, A végtelenségig tökéletesség. Nekem egy barátném, azt mondta, ha egy nő szép, az kencék nélkül, akár melegítőben is szép, és kívánatos, mert ez sugárzik belőle, A pasik meg ha az ördögnél 1 fokkal szebbek, már jó. Lelkük legyen. Sajnos ma ez a két dolog nincs, A nők bombázok, akarnak lenni, és amin tudok nevetni, hogy egy 150cm magas nő 180+ magas palit keres! :-) Na itt vannak a gondok. Ez a leglényegesebb a palikból Milyen magas! Csak javallom aki itt ellenvéleményt mond, Menjen fel társkeresőkbe, regizzen be, és ne magát, vagy jobbat adjon, hanem indítsom egy 160-165cm magas pasi képpel. Sosem fognak neki írni. SOHA! Még választ sem. Ma a nők a gigantománia felhőjében élnek. És nem az a fontos, hogy az a pasi tesz e valamit, vagy hogy esetleg tökéletes partner, nem érdekes. Aztán mikor kiderül, hogy veri, meg erőszak.... akkor bujdosik a csaj. Mert szeretem! Nem. A nők azt szeretik ha korbácsolják őket. Az a pasi a minden. Tisztelet a kivételnek. De tapasztalat az. Kos ismerős kitart a pasi mellett, pedig veri, és iszik, Kiabál, eltűnik napokra, sőt csalja is a csajt! Mért ilyen pasi kell a nőknek?! Mert a filmek, az ideális nő ilyen. a "rossz" életű pasikat szeretik. HÁT MEGÉRDEMLIK: A pasik közt az, aki meg nem olyan. hát oltári hatalmas szerencsésnek kell lennie, hogy találjon egy ÉRTELMES nőt! Ez a baj. A fentiek csak kiragadott csúcsok csupán... Amit nevén is tudott nevezni Puzsér. a GOND A KOMLEX ÖNKÉP, ÉS IDEÁLIS TÁRSKÉP. Kompromisszumkötés. Ekkor felnyerítettem. A párkapcsolatban ez a lényeg. Kompromisszum. Nekem is kellene egy 18 éves pamela anderson, csípőig érő szőke hajjal. De a mostani kapcsolatom szinte ellenkezője. És boldog vagyok vele... Jééé! kompromisszum? neeeem. csak éppen benne belső értékre találtam ami felülírt néhány MÚLANDÓ tulajdonságot. Pamela most is jó dög lehet, de öreg. pont!külső semmit nem számít, mert időleges! Ja, hogy válni is lehet.....aha! hát ma az divat. ma buli,éjjel sex, köv hét esküvő, azt 2 hónap múlva válunk. Ugyan már.
László Molnár
László Molnár 6 napja
Mi ez a szégyentelenkedés? Műröhögés? Elcsépelt frázisok? Ja...fizetésnapvan ma had öltözzek be únneplőbe!
bogika98
bogika98 6 napja
Akkor most mi is van? Ha egy férfi neagyisten szereti a musicalt, vagy a színházat, az akkor mán nem is férfi? Igaz lenne Sicratman Bxzi-e vagy dala? Az igazi férfi ezek szerint csak flexel, meccset néz, sört vedel, kocsmázik a haverokkal, időnként a keze is eljár, gyakorlatilag egy vértapló redneck lenne?
Andrew Shepherd
Andrew Shepherd 6 napja
Jaj, de jó volt!
máté szanyi
máté szanyi 6 napja
Alternative title: Puzsér Róbert feat India Summer
Cameron D.
Cameron D. 6 napja
Ez a nő el mehetne hahota gépnek is nagyon adom :D
gueszka
gueszka 7 napja
Bírom ezt a nőt de itt most sok értelmeset nem tett hozzá a diskurzushoz. Kár pedig Puzsi néha mondott faszságokat. Vele az a baj amúgy hogy nagyon gyakran igaza van ettől azt hiszi hogy mindig.
g docs
g docs 7 napja
Szerintem egy vérfeminista nőt kellett volna meghívni a műsorba: Robi 10 perc alatt szédszedte volna. A vitapartner szinte mindenben egyetértett.
aririnrin
aririnrin 7 napja
Az ilyen témákat azért nem szeretem mert rengeteg általánosítás van benne, ami téves következtetésekhez vagy megállapításokhoz vezethet; így egyszerűen nem lehet beszélni hogy “nők és férfiak”....szerintem mindenki egy egyedi eset. Persze lehetne “jelenségekről” beszélni, csak akkor ne keverjük bele ilyen erősen a nemek különbségét. Bár az hogy az emberek ilyen erősen kategórizálják magukat is egy “jelenség” lehetne.
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics 7 napja
1. Keresem az igazit (40:07) 2. Ha gyereket szülök neki, magamhoz láncolom (35:41) 3. A férfinak kell fizetnie (32:53) 4. Létezik szerelem első látásra (27:12) 5. Ej, ráérek arra még (23:43) 6. A férfiak igazi nőre, egy vadmacskára vágynak (18:05) 7. Azonos korú társ az ideális (14:20) 8. A musical élményét meg kell osztanom a partneremmel (10:35) 9. A férfinak kell kezdeményeznie (05:41) 10. Rám van szüksége (02:40)
Igazság Bajnoka
Igazság Bajnoka 7 napja
A fekete ruhás büntetőjogászok nem különbek a hóhéroknál. A magyar jog nem büntet, hanem megtorol. A jóvátétel lehetősége egyáltalán nincs beépítve a rendszerbe. Ha valaki egyszer hibázik, már megy is a sittre. Rossz törvényekkel tartják sakkban a lakosságot. A jobboldali kormány semmi mást nem csinált az elmúlt egy évtizedben, mint évről évre szigorította a Btk.-t. Szabadság nincs. Rendőrállam és jogi terror van. Emberek, ébresztő!!!
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 6 napja
@Igazság Bajnoka Ez így van.
Igazság Bajnoka
Igazság Bajnoka 6 napja
@Dániel Mlinár Orbán és Pinyó rendőrsége csak a magyarokat vegzálja. A romákat hagyja kibontakozni.
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 6 napja
Erről inkább kérdezd meg a Kelet-Magyarországon élőket, ők nem nagyon érzik a rendőrállamot😂
pulesz8
pulesz8 7 napja
Szentesi Éva nem tett hozzá sokat a műsorhoz, pedig akár vitába is szállhatott volna Robival, pl. a férfiak szexhez való viszonyáról
Rozália Rauf
Rozália Rauf 7 napja
Jól láttam a mai (06.14.) tüntetésen Szájer Joli, a nemzet farka, az első sorban állt egy táblát tartva a kezében, miszerint: „Követeljük az összes ERESZ azonnali leszerelését, mindenekelőtt a szodoma és gomora városban - Brüsszelben??(!)
Júlia Orosz
Júlia Orosz 7 napja
Egyvalamit végig kihagytok az elutasítás-témában: a választási szabadság illékonyságát. Ami pedig a valódi csalódásfaktor. Hogy akit mi választunk, az nem feltétlenül választana minket és ha tényleg nem választ minket, akkor meg van kötve a kezünk, korlátozottak maradnak a lehetőségeink a vágyaink megélésére. És higgyétek el, ez az, ami miatt valóban megalázó az elutasítás. Gondoljatok bele, akkor is tud fájni egy "nem", ha amúgy vonzónak érezzük magunkat. Eszembe jutott közben, hogy az elutasítás feletti rinyára is komplett iparág épül, ilyen oraveczes kiszerelésű aforizmákkal és mémekkel megtöltve. Rájöttem, hogy ebben az egyéni döntést túlpromózó fogyasztói társadalomban ez az iparág sem létezne, ha nem az lenne az elutasítás feletti diszkomfort érzésünk mögött, hogy megingott a választási szabadságunk ígérete. Uniómisztika: anno ezt úgy éltem meg, hogy túlmitizáltam a meglévő hasonlóságokat. Az egyik nagy sigánom ugyebár a népi kultúra, nemzetközi szinten. Volt olyan kiszemeltem, akivel közös kedvtelésünk volt a népzene; én énekelek, ő fafúvósokon játszott (moldvai furulya és kaval, palóc furulya, szegedi duda). Abban volt a különbség ahogyan a népzenéhez viszonyultunk. Tehát még csak közös zenélés sem jöhetett szóba, mert ő a szülei - főleg az anyja - által rálőcsölt feladatot oldott meg a zenélés által, meglehetősen versenyszellemű felfogás mellett, míg én ösztönösen át tudom magam adni úgy általában a zenének akkor is, ha énekelek, akkor is, ha zenét hallgatok, és bele is élem magam, mindig találok magamra választ benne. Sőt, ha előadói szempontból nézem magam, elmondhatom, hogy holmi "imidzs"-hez sem ragaszkodom (másnak sem hagyom, hogy imidzsben tárgyalja, milyen is vagyok én), repertoárom folyamatosan növekszik, egyre több földrajzi egység népdalait sajátítom el, csak mert élvezem és slussz. A vicc ezek után az, hogy bár ő volt közülünk a versenyszellemű, mégis én voltam az, aki elvárásokkal töltöttem meg azt, hogy mindketten aktívan utaztunk a népzenében. Konkrétan azt képzeltem bele ebbe, hogy akkor majd minden másban is érzésre megtalálhatjuk a közös platformot. És persze azt, hogy az ő jelenléte kárpótoljon a korábbi sérelmeimért (az "életművész" szó logikáján az "életmecénás" kifejezéssel illetem az olyan figurákat, akiktől valaha ilyet vártam el). Megjegyzem, jó egy évvel azután, hogy kiábrándultam a srácból, ő egy sikertelenül kihisztizett első helyezés után abba is hagyta a zenélést. En bloc minden emberi kapcsolattípusban a hasonlóságok túlmitizálásáról olyan esetek szoktattak le, amikor nárcisztikus hajlamú ismerősök mitizáltak túl dolgokat mintegy helyettem, akár velük közös dolgaimat, akár másokkal közöseket (utóbbi eset: többnyire kerítőnősködős kékharisnyák duruzsolása random pasikról, de a legdurvább eset ebből egy olyan nő volt, aki magáról azt hencegte, hogy "híd az emberek között" és az összes narc supply-ját vagy -jelöltjét össze akarta hozni). Tehát amikor a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen káros is ez az uniómisztika az "én vs. nem én" határok felállítása szempontjából - ami pedig egy balhés pont az életemben - , akkor engedtem el. Sőt, hasonló érdeklődésű emberek között általában is jóval óvatosabban választom meg, kiknek szavazok meg bizalmat, pont azért, mert hátha nem vagyunk egy platformon egy rakás más kérdésben. Summa summarum, azért az is k|_|rva veszélyes, amikor a meglévő hasonlóságokba túl sok elvárást zúdítunk bele.
Zoltán Budinszki
Zoltán Budinszki 7 napja
Nem láttam a hölgyet ezelőtt,de kifejezetten vonzó,holott nem egy barbi :)
Zoltán Budinszki
Zoltán Budinszki 5 napja
@Gyula Jankovics 59 éves vagyok,az általad említett szavak közül a taxi és a cipzár kifejezéseket használom (a taxit igen ritkán kényszerülök,mivel van kocsim)A "nem egy barbi" kifejezés mögött nem a néhány éve köznyelvben még gyakori, női típusmegnevezésre utaltam,hanem ,hogy csúnyácska és gyakorlatilag szemtengely ferdülése van.Ennek ellenére, meghatározhatatlan (számomra) módon vonzereje simán lejött a monitorról.
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics 6 napja
Hogy azt ne is emlitsem hogy Puzsér musoraiban a " deep state", "black lives matter /blm", "trigger" stb szavak folyamatosan elhangzanak. Amiket esszerubb hasznalni, teintve az ertelmuket, es azt, hogy Mo-n nem nagyon hasznaljak, nemzetkozileg meg de. Valamint azert irjak az emberek legtobbszor kisse pikirten hogy edgy meg hogy gürl girl helyett, mert az ironia resze, hogy ezek kulonlegesnek hiszik magukat, megjobban kielezodik a mondanivalo. Boomer. Szerk.: Bocs *ratkógyerek
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics 6 napja
Azert jar a keksz, hogy nem abba kotsz bele, hogy telefonon ekezet nelkul irok "🤠"
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics 6 napja
@Zoltán Budinszki taxi, lájk, youtuber, "facen", zip-zár, bicikli (bi cycle), gondolom akkor ezeket es ehhez hasonló szavakat sem hasznalsz es biztos ami biztos a nyakkendo helyett is nyaktekereszetimellfekvencet mondasz. Ha hibaztam is volna a bonyoluotabb magyar kifejezes helyett hasznalt egyszerubb nemzetkozi megjelolessel, akor is nagyobb hiba az olyan dolgokkal valo dobalozas, ami teljesen okafogyott es ertelmetlen.
Zoltán Budinszki
Zoltán Budinszki 7 napja
@Gyula Jankovics Engem pedig az borít ki, ha nem magyarul ír valaki
Zsombor channel
Zsombor channel 7 napja
32:33 Látom azóta megjött az önbizalom.
Zsombor channel
Zsombor channel 7 napja
32:03 "mondanák"
Zsombor channel
Zsombor channel 7 napja
17:04 Elég meghallgatni a terhes nőt dugó férfiról való értekezését.
Zsombor channel
Zsombor channel 7 napja
Ez az adás jobb volt, mint a többi, mert nem a megszokott unalmas körök futottak, valamint közhely, társadalmi és tabutémákat is döntögetett.
Zsombor channel
Zsombor channel 7 napja
8:36 Neki már ott a Pottyondy Edina.
Zsombor channel
Zsombor channel 7 napja
1:32 "feminista sátánpap" Ez olyan, mint anno a Budapest TV-ben Odin, boszorkány főpap. Végülis a hangja alapján az is simán lehetne nő.
Apródi Zita
Apródi Zita 7 napja
sámán, nem sátán
A
A 8 napja
A nézői aláröhögést levették, ez pipa, még a tapsot kivehetnék, mert ettől is olyan érzésem van, hogy ők mondják meg mi a vicces, mikor kell nevetnem.. Tartalmilag amúgy tetszett 😌
katalin martin
katalin martin 8 napja
Nem lehet meghatàrozni ki milyen vagy milyen legyen,vagy egymàsra talàl 2-ember ès ossze passzol vagy nem,ma nagyon hamar vàlnak az emberek, ami nem helyes mindig a màsik hibàztatàsa, hol ott mindenkiben van hiba ha vàlàsra kerul a sor! A tàrsunk soha nem a tulajdonunk,ha nem hagynak egymàsnak szabadsàgot az baj!
PantscherPunker
PantscherPunker 8 napja
Kozonseg nelkul nem lenne ennyire kinos...eroltetett,mű nevetesek mindket oldalrol...
Eltér Balázs
Eltér Balázs 8 napja
Kedves Éva! Kedves Robi! Soha, senki sem mer odamenni a vágy titokzatos tárgyához. Esetleg az xyy-szuperférfiak. Én aztán végképp nem, még ma sem... ...és mégis a végén nagy levegőt veszünk és odamegyünk és hebegünk-habogunk-dadogunk, és valami mégis kikerekedik. Az, hogy jeleket küldenének, bátorítanának, azt nehogy elhidd, egyszerűen nem felel meg a valóságnak! A rezegtetés is az elhárítás, a kalitka, a vaskupola része. Szó sincs jelelésről, Csingacsgukról (Nagy Kígyó). Legszívesebben kinevetne, de nem érti, hogyan merészeltük azt, amire a lelke mélyén vágyott. Ilyenkor ő jön zavarba, védekezni kényszerül, ezért utasít el csípőből. Ha mégis van mégegynagylevegőnk ebben a helyzetben, akkor felnőtte vál(ha)tunk és a madárkáról lepattan(hat) az aranykalitka.
Laz Electronic Music
Laz Electronic Music 8 napja
Milyen iskolában, vagy hol képzik a sámán-papnőket?
bogika98
bogika98 6 napja
@Igazság Bajnoka Családnevét nem tudom huload.info/cloud/tZSdpMCKs4pmk6o/vide.html
Igazság Bajnoka
Igazság Bajnoka 6 napja
Leopold Mozart?
bogika98
bogika98 6 napja
A Vámpírképző Intézetben. Leopold is ott akart tanulni.
Igazság Bajnoka
Igazság Bajnoka 7 napja
A CEU-n
Arya
Arya 8 napja
Tapasztalatom van a 9.es-ben sajna ebbe nőttem fel, szüleim még együtt vannak.. Miattunk nem akartak anno elválni, már csak vita van köztük mikor bármikor 'haza' látogatok
Srcrss Sorcie
Srcrss Sorcie 8 napja
Fizessenek a férfiak, mert többet keresnek, és a pénzen kívül úgyis csak egy fasszal meg két herével járulnak hozzá a kapcsolathoz, szóval... perkáljanak!
szola1000
szola1000 8 napja
9:10-nél nagy igazság.
Péter Egomi
Péter Egomi 8 napja
Magyar közoktatási rendszer 10 főbűne szerintem előkelő helyet foglal el a kitárgyalandó témák közt. Szívesen megnézném itt, vagy meghallgatnám, hogy Oszival kitárgyaljátok.
charlie
charlie 8 napja
Gáz van. Sok nőre 10 percenként jön rá a hangulat változás.Ahogy a Pacino táncol az ördög ügyvédje filmben.Nézd,de ne.. Belefogunk halni,mi férfi. Sok pénzért menve(per,jog-ügyvédek) az udvarlást is szétvágták.Minden zaklatás.
bogika98
bogika98 6 napja
Olyan is volt, hogy a csaj azért csinálta ki a pasit, mert az NEM vette az adást.
Zsolt Kováts
Zsolt Kováts 9 napja
Nem lett volna rossz a műsor, de ez a folyamatosan és irritálóan röhögő buta picsa eléggé tönkretette.
Simon Tóth
Simon Tóth 9 napja
Szentesi Éva rohadt jó fej. Lányok, tessék végignézni a videót.
Gery Vidmaker
Gery Vidmaker 9 napja
26:49 Ugyanez volt nálunk is...
Gery Vidmaker
Gery Vidmaker 9 napja
Annyira sok mindenben hasonlítunk Robi! Nagyon adnám, ha egy alkalommal összeülhetnénk egy sör mellett egy ízes elbeszélgetésre :)
bogika98
bogika98 6 napja
Mennyit szánsz rá üzleti alapon?
ID047889
ID047889 9 napja
41:35 nél elmondja a csaj az apja jellemét. Na neki annyira bejött ez az “ezt kerestem”, hogy maga is ezzé vált. Egy férfias nővé, aki nem tudja/akarja elfogadni a női szerep bizonyos részeit és férfit játszik. Ő ezt feminizmusnak nevezi...
Dóra Bánki
Dóra Bánki 9 napja
Hát ez mi volt. Flörtölés? Mert ENNYIRE azért nem volt vicces… Inkább borzalmas.
Igazság Bajnoka
Igazság Bajnoka 7 napja
Uncsi volt
József Rémiás
József Rémiás 10 napja
Mi ez a nyugdíjasklubb a nézőtéren ?
bogika98
bogika98 6 napja
A fiatalok Londonban mosogatnak.
Cameron D.
Cameron D. 6 napja
Olcsob volt idős statisztákat fel bérelbi mint fiatalokat :D
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 10 napja
16:05 az a baj hogy 25 évessel se akar összejönni nem csak a saját korosztállyával.ez a baj hogy ezt is lefelejtetted.
bogika98
bogika98 6 napja
A fiatal csajok nem pasival, hanem Audival akarnak összejönni.
Adrienn Kakuk
Adrienn Kakuk 10 napja
Csak engem idegesít a mindenen vihogó csaj?
Zsolt Kováts
Zsolt Kováts 9 napja
Szerintem is borzalmas.
Debreczeni Mónika
Debreczeni Mónika 10 napja
A Férjem nem mert megszólítani anno. Igy én kezdeményeztem. 27 éve vagyunk együtt !!!
Debreczeni Mónika
Debreczeni Mónika 5 napja
@Ibolya Ilona Palfi remélem még ugyanennyi, ha nem több időnk van hátra! Ugy látszik jól választottam!!!
Ibolya Ilona Palfi
Ibolya Ilona Palfi 9 napja
Ugy gondolod, hogy az evek szama barmire is bizonyitek? :-) Kis naiv.
Dávid Iványi
Dávid Iványi 10 napja
Szentesi Éva nem igazán tett hozzá a műsorhoz, főként csak röhögött. Legközelebb érdemesebb lenne olyan beszélgetőpartnert választani, aki nem csak helyesel, hanem vitába is száll.
Leila Lukács
Leila Lukács 4 napja
Teljesen egyetértek! Pedig annyira jó téma és még olyan sokat lehetett volna hozzátenni. De Puzsér nagyon rendben volt sztem, jókat mondott :) Csak ez a nő nem kellett volna oda... :/
BPI260
BPI260 10 napja
A 9. pont valójában nem is a nőkről, hanem a férfiakról szólt.
t 11
t 11 10 napja
7:20 nagyon keves pali kepes "olvasni a jelekbol", ez pszichologiai teny. esetleg felreert dolgokat es nagy mellennyel eg be. egyebkent a kezdemenyezes (apro, finom metakommunikacio) mindig a noknel van, csak ezt a ferfiak nem veszik, ez a nemek sajatosaga, akar tetszik, akar nem. regota mondom, hogy mind az esz, mind a metakommunikacio a noknel van. ez ilyen
bogika98
bogika98 6 napja
Ja. A pillaremegtetés a nőknél, a flex a pasiknál van.
István Római
István Római 9 napja
"esetleg felreert dolgokat es nagy mellennyel eg be. egyebkent a kezdemenyezes (apro, finom metakommunikacio) mindig a noknel van, csak ezt a ferfiak nem veszik, ez a nemek sajatosaga, akar tetszik, akar nem. regota mondom, hogy mind az esz, mind a metakommunikacio a noknel van." Jól megetettek ezzel a maszlaggal. Az sehol nem kezdeményezés, hogy egy nő rebegteti a pilláját és csavargatja a haját. A férfiak kommunikációja nyílt, egyenes és lényegre törő, a nőké pedig direkt burkolt és körülményes, mert úgy meg tudják védeni az egojukat és át tudják hárítani a férfire a felelősséget, ha az interakció nem úgy halad, ahogy szeretnék. Ha a nő odamegy a kiszemelthez és nyíltan elhívja randizni, abban benne van az elutasítás lehetősége (bár nagyságrendekkel kisebb, mint fordított esetben, de az esélye megvan), plusz onnantól kezdve kiterítette az összes lapját és a férfi lesz döntési pozícióban, kettejük kapcsolatában ő szabja a feltételeket. Míg ha a nő csak metakommunikációval próbálja felhívni a férfi figyelmét, akkor ha a férfi odamegy hozzá, a nő marad nyeregben, mert a férfi a kezdeményezéssel deklarálta, hogy neki jobban kell a nő, mint ő a nőnek. Ha pedig a szempilla rebegtetésre csak egy lesajnáló tekintet a válasz a férfi részéről, mert nem jön be neki a nő, akkor lehet azzal védeni az egot és áthárítani a felelősséget, hogy a buta mamlasz nem képes olvasni a jelekből.
brandistocker
brandistocker 10 napja
De akkor mégsincs elég eszük, ha sokszázezer éve nem jöttek rá, hogy a férfiak nem veszik a metakommunikációs csatornán küldött jeleket, s tán át kellene térni direkt kommunikációra :)
Sandor Gera
Sandor Gera 10 napja
Hát ez jó volt.....😀
Cs Tímea
Cs Tímea 10 napja
Puzsér Úr! Kimaradt az egyik legnagyobb baromság, amit pedig gyakran szoktatok említeni az Önkényesben: Ha nem találja ki, hogy mi a bajom van, akkor nem is szeret!!!!! Mert aki szeret, az olvas a gondolataimban!!!! (valójában nekem nincs intellektusom megfogalmazni az aktuális görcseimet, de ez titok) Azt hittem, ez lesz az első :)
Andrea Halmai
Andrea Halmai 10 napja
Pfff, nem ezt vártam Szentesitől. Pont őt gondoltam karakán, jól odamondogató csajnak, aki Puzsérral biztos majd heves vitákat fog folytatni, ehhez képest mindegyik pontnál, ahol nem értett egyet, elröhögte és csak az utolsó kettőnél volt komoly, amelyeknél egyetértett. Nagy csalódás, pedig Puzsér sokszor régimódi megközelítéseire igazán ráfért volna a kiigazítás. Olyan a hatása, mintha egy bárban próbálta volna felszedni Puzsért, nem pedig vitatkozni / érdemi eszmecserét folytatni jött volna...
Andrea Halmai
Andrea Halmai 9 napja
@Feri M. Ez a "te mit tettél le az asztalra" és a "csinálj jobbat, ha jobban tudod" finomabb megfogalmazása. 😅 Szentesitől vártam volna el, hogy hozzáadjon a műsorhoz, ha már ott van, ennyi. 8 pontnál hiányoltam ezt, így kissé hosszú lenne, ha én akarnék most 8 pontot kiigazítani. Szentesinek viszont ott volt a lehetőség, és úgy nem élt vele, hogy nagyon is képes lett volna rá.
Feri M.
Feri M. 10 napja
Nah, akkor tedd meg helyette. És igazítsd ki őt (minket).😉
Katalin Csonka
Katalin Csonka 10 napja
Àdàm a fèrfi , a nő az Èva.. Pasi leveszi a kalapjàt ezerszer, akkor is férfi marad !!
bogika98
bogika98 5 napja
@Katalin Csonka Dehogynem, csak nem értette kedves hölgyem. A férfi férfi marad kalap nélkül is, a nő is nő marad és még a legfeminácibb is beszáll a mentőcsónakba a férfiak előtt. A férfit a nőstényért folytatott harcra és szükség esetén az önfeláldozásra, a nőt a bármi áron való túlélésre programozta az evolúció. Ez ilyen egyszerű. Kalappal és kalap nélkül is ugyanazok vagyunk. Vademberek ájfonnal és némi könnyen lekopó kultúrmázzal. Néhány szentet leszámítva.
Katalin Csonka
Katalin Csonka 6 napja
@bogika98 az már nem erről szól !!
bogika98
bogika98 6 napja
De bármekkora is az egyenjogúság, a mentőcsónakba mindig a nők szállnak be elsőnek...
Mesi V.
Mesi V. 10 napja
A hölgy semmit sem tett hozzá a műsorhoz, azon kívül, hogy folyamatosan nyomja a gyöngyöző kacajt. A 32. után már az agyvérzés kerülgetett.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 10 napja
Igen furcsák a nök....A nök szerintem jobban csípik a cuki, de impotenciára hajlamos, elesettnek tünö Karácsonyt, mint a tenyészbika imidzset majmoló Berkit. A náluk rafináltabb férfiak ezeket az adottságokat ravaszul kombinálják, mindig azt vetik be, amelyik az adott esetben célravezetöbb.
durkopeter96
durkopeter96 11 napja
Jézusom de kurva idegesítő, ahogy állandóan röhög ez a nő.
Istvan Lz
Istvan Lz 11 napja
Egyszer azt mondja raerunk arra meg(ez tenyleg a ferfiaknal volt regen hulyites) maskor meg a gyerekvallalas ellen van(2.-ik pont). Persze ott magahoz kotesrol beszel, ami nem igaz, inkabb bepanikolas az időből valo kifutasrol van szo? Tul sok a szentimentális sablon meg mindig a Puzsernal(prostik se lennenek, ha annyira erzelgosek lennenek a nok. Ezek ostoba hollywood-i sablonok, csak nagyon melyen beleivodnak azokba, akik a filmeken/(manipulalt) hireken, konyveken stb. keresztül gondolkodnak a vilagrol.
Martina Kuglics
Martina Kuglics 11 napja
Túl felszínes maradt a beszélgetés, de jó hangulatú. Élvezhető volt. Hasonló témákban ajánlanám Dr. Csides Katát egy elbeszélgetésre. Nagyon karakteres ő is, mint Ön, Róbert, így biztosan vérpezsdítő adás lenne. Köszönöm!
István Római
István Római 11 napja
Rohadt idegesítő ez a folyamatos vihogás, Kamala Harris után erős második.
Marcus Valerius Corvus
Marcus Valerius Corvus 11 napja
Nem arról volt szó, hogy június elejére lett tolva a FAM-os epizód?
Fontos Nem
Fontos Nem 11 napja
Rendkívül gyenge volt ez az adás. A meghívott nő pedig iszonyat ciki, buta, tudatlan es két összefüggo mondatot nem tud elmondani, csak vihorog, látszik, hogy nyomuln Puzserra. Kurva gáz.
Virág Marton
Virág Marton 11 napja
A nagy korkülönbséggel az a baj, hogy bele kell kalkulálni azt, hogy akár korán meg is lehet özvegyülni, az meg nem feltététlen a legjobb dolog. A komolysághoz meg annyit, hogy az nem korfüggő, lehet egy korombeli közel harmincas srác is komoly, itt inkább az önmagunkhoz képest túl sok elvárás az, ami gátol egy kapcsolat kialakulásában bennünket. Az a gond, hogy azt sose nézzük, hogy mi tudjuk-e azt a szintet nyújtani a másiknak, azt a minőséget, amit mi elvárunk, és ez nettó önzőség, tök mindegy, melyik nemet nézzük.
Virág Marton
Virág Marton 10 napja
@Feri M. Még nincs, de szeretnék.☺️
Feri M.
Feri M. 10 napja
@Virág Marton van barátod, férjed?!😉😘
Virág Marton
Virág Marton 10 napja
@Feri M. Hát... ha lennének barátnőim, jó lenne, de sajnos pont azért nincsenek, mert én kicsit... máshogy gondolkodom, mint az én generációm. :'( Elég magányos vagyok, a javarészt konzervatív véleményeim miatt is. Pl. szerintem igen is a nő dolga a háztartás, és a gyeermekáldás egy csodaszép és szent dolog, és a házasság férfi+nő közötti eskütételt jelent, egy kapcsolat szentségét, de hát... egyből rám sütik a nácitól kezdve egy csomó bélyeget, mert az összes elborult agyú mellé én nem állok be bégetni. Egyéként az a grhándiózus szerelem se létezik, van olyan, hogy megbecsülés, bizalom, és kompromisszum-sroozatok kölcsönösségben. :) Remélem, megtalálja egyszer azt a társat, kedves Ferenc, akivel kiegyensúlyozott kapcsolatban élhet. :) Egyébként a fele-fele fizetésben hiszek, pl. ha az úriember állja a főételt, az italt vagy a desszertet rendelheti a hölgy is. Cak ehhez is kommunikáció kell. :) Nem mindig a másiktól várni a megváltást, hölgytársaim. :)
Feri M.
Feri M. 10 napja
Ez pontosan így van. Erről felszoktad világosítani ösztönö, hipergám programja szerint élni akaró barátnőidet?
Kata Kincső Bárdos
Kata Kincső Bárdos 11 napja
Meglepődtem ezen a beszélgetésen. Egyrészt elismerem, hogy nők sokasága dől be ezeknek az önámításoknak, például a patriarchátus meg a kapitalizmus miatt. Másrészt azt gondolom, hogy marha jó lenne végre kicsit elrugaszkodni a nemek kérdésétől. Miért akarjuk erőltetni ezeket a sztereotípiákat, mikor egyre szélesebbek a szerepek, emberi működések, amikben élhetünk nőként, és férfiként is? Nők éppúgy viselkednek a társadalom által jelenleg még mindig férfiasnak címkézetten, mint ahogy férfiak nőiesen. Ezt fogadjuk már el, személyiségek vagyunk, nem ösztönlények. A biológiai működés különbözőségei persze léteznek, ezek keretek, amibe beleszületünk, aztán mindenki nézhet musicalt vagy keresheti élete végéig a nagy Ő-t...
István Római
István Római 10 napja
Te meg a femináci propagandának dőltél be, méghozzá elég csúnyán.
Géza Kovács
Géza Kovács 11 napja
Ha ha ha ha ha ha....
G. G.
G. G. 11 napja
A legnagyobb ostobaság, hogy a férfi, akármit is tesz a nő, akármi is van köztük akármennyi ideig - akár évtizedekig - is, ténylegesen a nőé lesz. Soha nem lesz a nőé. Inkább meghal - akár sok év önpusztítás során egy basáskodó feleség mellett -, de nem lesz a nőé soha. Nem birtokviszony. Minden más "ostobaság" csak másodlagos.
hallernorbi
hallernorbi 11 napja
Jó volt. Még nem láttam Puzsért így csajozni. Évának bejött... küldte a jeleket :-)
Brigitta Varga Tattoo
Brigitta Varga Tattoo 11 napja
Tudom, hogy mindenki oda van a Szentesiért, kivéve engem (nem utàlom, nem ismerem, nem értem szimplán ezt a jelenséget), de itt mi is volt a szerepe a vihogáson kívül? Nemrèg néztem meg egy régi sztori videoját: mikor a Norbi az elhízást hozta fel fő vàlóoknak. Volt egy közös ATVs riport. Ott is csak díszletnek hívtàk be meg pofavàgásért. Nem tűnik túl okosnak :/
Brigitta Varga Tattoo
Brigitta Varga Tattoo 10 napja
@István Római könyveket is írt. És értem, de ezt nekem nem kell magyarázni :D attól még sokan szeretik.
István Római
István Római 10 napja
​@Brigitta Varga Tattoo "gondolom ritkán olvasol olyan felületeket, ahol megjelennek az írásai." Ez így igaz, nem szoktam wmn-t, nőkertet, díványt, feminát és hasonló bugyuta női magazinokat olvasni. "Nagyon nagyon sokan szeretik." A friss szart is rengeteg légy, egyéb rovar és élősködő szereti, de ettől a szarevés nem lesz egy cseppet se vonzóbb.
Brigitta Varga Tattoo
Brigitta Varga Tattoo 10 napja
@István Római gondolom ritkán olvasol olyan felületeket, ahol megjelennek az írásai. Nagyon nagyon sokan szeretik.
István Római
István Római 10 napja
"Tudom, hogy mindenki oda van a Szentesiért" Ezt mégis honnan vetted? Normális férfi számára rohadtul irritáló és visszataszító.
Feri M.
Feri M. 10 napja
Nem, mi pasik nem vagyun oda érte..
Péter Juhász
Péter Juhász 11 napja
Kicsit olyan mintha külön vették volna fel a mondataikat. Nem is egymásra reagálnak… 😀
Coffee the Dragon ζ
Coffee the Dragon ζ 11 napja
29:05 Azért nem találkozott ilyennel, mert nem ismeri a "Demiszexuális" jelzőt.
Ildiko Csetfalvi
Ildiko Csetfalvi 11 napja
Mar nem azert,de miben volt ez a no feminista? Egy kamasz szegyenlossegevel vihogott es nem adott a temahoz sok sajat velemenyt. Ezt egyedul is elmondhatta volna a Robi,a no alakevert rohogesevel.
Ibolya Ilona Palfi
Ibolya Ilona Palfi 9 napja
Valoban, a szamat sem tudtam humorra huzni, szerintem csupan ontetszelgett a sajat kacajaiban, de volt, hogy mar o maga is unta a kacajokat.
das Kilo plus Schutzgelderpressung
das Kilo plus Schutzgelderpressung 11 napja
Amit mond a Robi, hogy a férfiak az első szex után teszik nyilvánvalóvá hogy szeretnek-e egy nőt ténylegesen, és vele akarnak-e maradni, amíg a nők a szex előtt ez nettó érzelmi szegénység. Ha jó a szex, lehet még szexelek vele párszor, de nem ettől fogom szeretni... A másik, ha nem szexelek vele is tudom őt szeretni, és várni az alkalomra, aminek a minősége nem annyira meghatározó ott az adott pillanatban hogy másnapra kiszeressek belőle. Sok ilyen általánosítás és ferdítés hangzik el, amik leginkább a Robi lelkivilágát és kapcsolatát igazolják vissza ezekről a viszonyokról. Attól hogy élnek ilyen emberek, és lehet ezt visszahallani, azt nem azt jelenti hogy ez a norma. A feminista csajszi végig arra próbál rávilágítani hogy van ilyen is, meg olyan is, de ilyen mértékű általánosítások csak a humor szintjén létezhetnek.
Anikó Domján
Anikó Domján 11 napja
Legközelebb hívjál már beszélgetőpartnert!
zsolt péter
zsolt péter 10 napja
Neked meg aztán vannak feliratkozasaid
Zsolt Koncz
Zsolt Koncz 11 napja
Igazán érdekes volt és szórakoztató. Mindkettőtöket kedvelem! ;)
thermaltake corsair
thermaltake corsair 11 napja
ez a nő ultra buta
028 Musicforlife
028 Musicforlife 11 napja
A legnagyobb gaz, h a musorido miatt nem elvezhettuk teljesen az egyes helyzetek okfejteset. Nagyon tetszett Puzser meglatasa -egyebkent kicsit tartottam attol h szet trollkodja, de egesz jol kuldte. Ugyanezt elvartam volna a masik oldalrol is, hogy a no is kifejtse az allaspontjat, de ebbol nagyon keveset kaptam. Mindezek ellenere nagyon tetszett a musor, Kosz!
lovelifekidcry
lovelifekidcry 11 napja
ezt a nőt felesleges volt meghívni , csak vihogni tudott. Végig Robi beszélt
Istvan Lz
Istvan Lz 11 napja
Gondolom ezert fizetik. Itt a Puzser a főszereplő, ezert nem is a FAM-ot hivta meg, az lealazta volna ezert a sok hulyesegert.. 😉
Doncseczakos antal
Doncseczakos antal 11 napja
Na meg ismerek én is egy csomó lányt/nőt, aki kifejezetten imádja a focit, sőt focizik. Ugyanakkor rengeteg férfi utálja a focit, köztük én is
Doncseczakos antal
Doncseczakos antal 7 napja
@Zsombor channel sőt a bátyám is elment arra, s magával vitte a feleségét 😉
Zsombor channel
Zsombor channel 7 napja
Pont aznap kezdődött a foci eb, mikor írtad.
Doncseczakos antal
Doncseczakos antal 11 napja
Azonoskorú társ? Én meg egy csomó olyanról tudok, aki szerint a férfinak kell okvetlenül idősebbnek lennie egy párkapcsolatban. Ez is hatalmas nagy és sajnos elterjedt baromság
Doncseczakos antal
Doncseczakos antal 6 napja
@bogika98 De mit? Mi nem egyértelmű? Az, hogy sokan törvényszerűen tekintik azt a baromságot, hogy a férfi-nő kapcsolatban a férfi az idősebb, a nő a fiatalabb? Mert ez sajnos nagyon általánosan elterjedt ostobaság. Mert ha a nő idősebb, akár csak egy minutával, az többek szerint akkor már nem is a felesége/párja a férfinak, hanem az öreganyja. Sőt egy csomó fiatal nő azért nem megy bele egy párkapcsolatban, mert 2 vagy 4 évvel fiatalabb az illető férfi. Velem ez megesett, hogy egy négy évvel idősebb lány az első randik után már nem akart semmit már, mert úgy érezte kölyök lennék mellette.
bogika98
bogika98 6 napja
Kifejthetnéd részletesen.
Robert Silentmay
Robert Silentmay 11 napja
Hont hiányzik. 🤔
Igazság Bajnoka
Igazság Bajnoka 7 napja
Mint zsicinek a tömjénfüst
Barát Péter
Barát Péter 11 napja
Puzsér mennyire más most hogy nővel beszélget :D
bogika98
bogika98 6 napja
E nem beszélgetés, hanem monológ volt.
katalin martin
katalin martin 8 napja
Puzsèr nem bunko sosem volt az,csak mindig kimondta az igazsàgot kendozetlenuk,ezèrt nem szerettèk sokan!
G Gala
G Gala 11 napja
Rohadjak meg ha ezek nem kavarnak/-tak/fognak! :D
G Gala
G Gala 9 napja
@G. G. Mivan? Miről beszélsz ember? XD
G. G.
G. G. 11 napja
Nem fognak merni. Csak hangemberek, szvsz. :-)
Malter Károly
Malter Károly 11 napja
Bár ilyenek lennének a feministák, és baromi jókat lehetne dumálni velük.
Quid John
Quid John 11 napja
Dat taps..... elkéne kezdeni vágni a kezeket.
Márton Bicskei
Márton Bicskei 11 napja
Ez a hölgy klasszisokkal értelmesebb, konszolidáltabb, mint az a Rita névre hallgató organizmus, aki a Feminizmus 10 fő bűne című adásvan szerepelt...
Juniperus Godegara
Juniperus Godegara 11 napja
Szerintem csak azért tűnik ez így, mert A.R. sokkal kevésbé vonzó, mint ez a nő és mert nem vihogott folyamatosan. Fontos elvárás a nőkkel szemben, hogy szépek legyenek és vihogjanak a férfiak viccein. Szerintem az, hogy Antoni Rita ezeket a normákat nem teljesítette eleve rontott a megítélésén, függetlenül attól, hogy mi volt a véleménye. Azért a véleményekben ez a csaj sem volt erős, de határozottan kellemesebb látványt nyújtott 😆
Rantaa Koivu
Rantaa Koivu 11 napja
Zseniális lett ez a rész🤩
Tíz szakma tíz szégyene - Sznobjektív [#61]
43:20
Puzsér Róbert
Megtekintés 269 E
YES or NO Challenge! 😂 #shorts
0:23
LankyBox
Megtekintés 7 M
A tíz legalávalóbb komment - Sznobjektív [#50]
40:51
A tíz legtehetségesebb magyar - Sznobjektív [#37]
43:11
YES or NO Challenge! 😂 #shorts
0:23
LankyBox
Megtekintés 7 M
DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.
1:9:56
DTK: Elviszlek magammal - Nánási Pál
47:09
WMN Magazin
Megtekintés 129 E
Cedes ft. G.w.M - Tedd be! /Official 4K Videoclip/
3:18
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 779 E