Fájni fog a luxusautó másodkézből? - Audi A6 Allroad a Vezess Értékbecslőben

  Megtekintés 54,113

Vezess TV

Hónapja

Egy igazi csillagromboló érkezett a Vezess Értékbecslőbe a 220 000 kilométeres Audi A6 Allroad V6 TDI-vel. Vásárlás előtt ellenőrizzétek a kinézett használt autót! A múlt feltérképezése www.carvertical.com/hu/landing/v3?a=Vezesstv&b=2cbb4205 fájdalmas kiadásoktól kímélhet meg benneteket. A C7-es A6 terepkombija kiváló minőségű autó, de használtan van mitől tartani a 4G-s A6-ban.
Feliratkozás a csatornára: bit.ly/VezessTV-feliratkozas
www.vezess.hu/
vezess/

Megjegyzés
WaifuRacer
WaifuRacer Hónapja
Hű! Nézd már! Egy használt német autó amire vigyáztak és nem esik szét? 😲😲😲 ki gondolta volna 🤔🤔🤔🤔🤔
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics 9 napja
Annyira nem vigyáztak: Mentek vele télen sózott osztrák-német utakon sokat, így jött össze a relatív sok km 6 év alatt. Rozsda sehol a kasznin. Előző gazdája 200 000-ig 30 000 ezrenként hordta szervizbe. Annyira eszi az olajat, hogy az olajszint 15 000 km alatt maxról 2/3-ra csökkent a digitális nívón.
Imre Márton
Imre Márton Hónapja
Azért nem kell ám hasra esni előtte, az Alfa 166-om 20 évesen, 360 ezerrel az órájában volt kb. ilyen műszaki és esztétikai állapotban. Ha majd ez is megéri -ha megéri- ezt a kort és futásteljesítményt, na majd akkor beszélgessünk...
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics 9 napja
Meg fogja érni, max cserélni kell egy-két kopóalkatrészt. Kuplung, futómű, kardán, remélem a lánc bírja majd. A légrugós szintszabályzós futóműhöz pl a lengéscsillapítók is tízszeres áron vannak..
Laszlo Antal
Laszlo Antal Hónapja
hol lehet megnezni azt hogy adott autonak mennyi a gyari festekreteg vastagsaga ? csak hogy legyen mihez viszonyitani mereskor . van ilyen katalogus ?
Vasoli90
Vasoli90 Hónapja
Milyen jól néz ki a háttérben oldalán lehúzott Opel
Istvan Zoltan Szabo
Istvan Zoltan Szabo Hónapja
Ez mitől luxusautó? Ez csak középkategóriás. Igaz abból a jobbik fajta.
Janko.95
Janko.95 Hónapja
Sokan szeretnének ilyen "középkategóriás" autót. :D Azért ez nem egy ötös Golf, persze a fenntartása se. De azért ezt középkategóriának nevezni eléggé megmosolyogtató.
Csuklóskanabé
Csuklóskanabé Hónapja
A középkategória az a vw golf, opel astra, ford focus, toyota corolla, csak hogy néhány példát emlegessek. Szerintem ezt már nyugottan nevezhetjük luxusautónak. Főleg ilyen motorral és felszereltséggel.
Norbert T
Norbert T Hónapja
Sokat gondolkodtam, hogy kommenteljek-e de nem bírtam ki😀 “Világ legjobb dízel motorja,jobb mint az évjáratban azonos E osztály és 5-ös BMW a tulaj azért vett újra ilyet mert nincs feljebb” Maga a videó minőségének színvonala az jó lett de hogy ezeket ki mondtátok szerintem egy ország röhög 😀 Személy szerint E osztállyal járok ami nem ilyen fiatal de a Sógoromnak van egy 2013-as 3.0 tfsi supercharged A6-Ja a minősége a pár évvel régebbi E osztályom-hoz képest silány 😀 A zene minősége,a beltér elemei stb Ebben az évjáratban pedig nagyon finoman fogalmazva sem egy kávéház az E osztállyal egy ilyen Audi 😀 Nem értem a mindig is problémás V6-os vw dízelmotort, hogy lehet így ajnározni.Itt valaki vagy fizet ezért vagy más gondok vannak.Az Audi még az életben nem volt jobb a másik két nagy németnél ezek a csúf száraz tények😀✌🏻
Z R
Z R 10 napja
@zsenialis1 W214 E class nem létezett manuál váltóval sem. Ismétlem: kösz hogy írtál. 😂😂😂
Z R
Z R 10 napja
@zsenialis1 7 g-tronic nem létezik 2016 óta e merciben. Kösz hogy írtàl. 😃 9-g tronic van. 😉
zsenialis1
zsenialis1 10 napja
@Z R Nálad elgurult a gyógyszer? Most száltam ki egy e 300 merciből, összegezzem? KATASZTRÓFA!!! Kifelejtették belőle a hátsó utassor helyét, szűk, nem tudsz kiszállni belőle, csak ha a térdeddel álonrúgod magad, olyan magas a küszöb. Ehhez képest csúnya mint a veszedelem. Egy kijárt úton kiveszi a kezedből a kormányt, minden szart érezni, ha rámegyek egy 10 forintosra, megmondom fej,vagy írás. Alapban 6 gangos kézi! váltóval veheted meg. Ha fizetsz rá kapod a 7 G Tronic-ot ami fényévekkel az S-tronic mögött kullog. Nem véletlen cserélték le a német kormányzati mergákat.
Nightwolf
Nightwolf 18 napja
@Z R Szerencsés a feleséged engem nem akarsz elvenni?:D
Nightwolf
Nightwolf 18 napja
@Norbert T Nekem egy Vw polom van és büszkeséggel tölt el amikor rànézek a bajuszkapcsolora hogy a dràga audikba is ilyen van.... Minden nézôpont kérdése. Én igy élem meg...:D
istvan vass
istvan vass Hónapja
Már csak az lenne a kérdés, ha annyirara jó autó, akkor a 2005-6 -os évjátatuak miért Renault Clio árba mennek?
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
Ez 2014-es. Addigra elfárad a drága légrugó, ez is belekalkulálódik az árba, ennek még sok van addig..
Mátyás Vásárhelyi
Mátyás Vásárhelyi Hónapja
gyönyörű autó! Végre autót vizsgáltatok,nem fordot!
Herr K
Herr K Hónapja
Akkor nézd meg mennyire autó amikor javítani kell.
Nagyok Nagyok
Nagyok Nagyok Hónapja
The Best! 👌😘
ast5515
ast5515 Hónapja
Ez konkrétan jobb mint a mostani A6. 1. Nincs telefosva zongoralakkal a beltér 2. Nincs láncfűrész hangja a V6 TDI-nek 3. Nem csak a vonalzót ismerték a rajzmesterék.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@ast5515 Én többet megyek messze, azért a diesel, néha egy nap 4-500 km-t. Meg ezt a “luxust” ezt a menést, ezt a designt csak egy ilyen autóban kaphatom meg.
ast5515
ast5515 Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Én nem is vagyok abban a helyzetben hogy ezen kelljen gondolkodni. Ezért van a tiéddel közel azonos értékű, de 2 éves villany bödönünk. Ez a racionális(abb) döntés. Viszont ettől függetlenül nekem jelent valamit az, hogy egy autóra ránézek, beülök, vezetem, az kelt-e bennem birtoklási vágyat. És az új Audik közül egyik sem ingatja meg a hitemet a 2 éves villanyautó helyességében. A régebbieknek ez néha sikerült.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@ast5515 Igen, ültem már az újban, tudom milyen. Nekem is jobban tetszik ez, pláne hogy nem szeretnék kiadni 30 milliót az újra..
ast5515
ast5515 Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Mellé igen. De az infotainment körül, illetve az utas előtti csik mindig zongoralakk marad.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@ast5515 Az újban is kérhetsz fabetétet a zongoralakk mellé :)
Kis Balázs
Kis Balázs Hónapja
Engem az érdekel a tulaj mivel foglalkozik :)
IceCor72z
IceCor72z Hónapja
Nem azzal amivel mi az biztos 😄
YELLOW
YELLOW Hónapja
Így is lehet csávertikált reklámozni, ha már muszáj. Legalább nem zavaró és nem 2 perc.
Pista Kiss
Pista Kiss Hónapja
A legmegbizhatobb a 3.0bitdi 313le-s kivitel. Elegge hianyosnak erzem a videot, mivel ez a kivitel nem kerult az ajanlottak koze a maga tiptronic valtojaval.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Pista Kiss Én is biturbót akartam, de ennyiért, sőt még egy millióval drágábban se volt olyan, ami tetszett volna. Nagyon lelakottak voltak, vagy nem jó felszereltség (pl zongoralakk dekor, alap ülés nekem nem kell) Ez meg szinte fullos, nagyon nem bántam meg, a váltónak semmi baja, nem kell üvegen indulni és bírja.
Pista Kiss
Pista Kiss Hónapja
@Zoltán Lukátsovics bitdik altalaban jol felszereltek, de 95x inkabb a tiptronic mint a dsg/multitronic...
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
Inkább a jó felszereltség és szép állapot, mint a tiptronik.
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
Egyetértek, egy mestermű ez az autó. Szerintem ha gondolkoznának az emberek, ilyet vennének, és az Audi Q5 és kategóriatársainak nem lenne létjogosultsága (kamu SUVok). Ez autópályán csendben suhan 200al, terepen meg felemeled, és lehidalsz, mit tud.
LL94 D.
LL94 D. Hónapja
Létezik ember aki 1nél többször végignézte már azt a nyomorult Carverticalos hirdetest és nem tekeri át azonnal? Egyébként nagyon jó videó, grat. :)
István Vékony
István Vékony Hónapja
Gratulálok a tulajdonosnak 👌💯
Dániel Horváth
Dániel Horváth Hónapja
Szerintem sokat fejlődött a vezess.hu az ilyen jellegű videók terén. Szörényi úr előadásmódja pedig sokkal élvezhetőbb, mint a korábbi adásokban! Így tovább!
András Szörényi
András Szörényi Hónapja
Kedves Dániel! Nagyon köszönöm, tényleg igyekszünk a többiekkel érdekes autókat bemutatni, alaposan felkészülni, szépen felvenni és részemről jobban artikulálni:-) Üdv, Szörényi András
Tim Tom
Tim Tom Hónapja
Egyszerű kérdés, egyszerű válasz: Van pénzed, nem! Nincs pénzed, igen!
Zoltán Héjjas
Zoltán Héjjas Hónapja
Minden tiszteletem a műsornak, de attól,hogy egy autó fehér még ugyan úgy "bázis+lakk" a fényezése. Ez már 20 éve nem neolux spray. Nem kritika "csak" észrevétel. Jó és hiánypótló a műsor.
Gyula Dániel
Gyula Dániel Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Értem. Kár érte! Ennek ellenére nagyon jó, tetszetős autó, jó fogyasztással, gratulálok hozzá!
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Gyula Dániel Ezen van lakk is. Van egy ajtónyitás nyom az oldalán, lepattant 0,5 cm2-en, ott látszik.
Zoltán Héjjas
Zoltán Héjjas Hónapja
@Gyula Dániel Igen az úgynevezett "akkril" festékeknél valóban. De nem az autógyárban és főleg nem egy un. "prémium autónál". Az olcsóbbik verzió.
Gyula Dániel
Gyula Dániel Hónapja
Sima(nem gyöngyház) fehérnél én úgy tudom nem használnak lakkot, csak bázis+edző 2:1 és az keményszik ki.
Voldemort
Voldemort Hónapja
Ki megy most a videó miatt a hahu-ra? 😁
János Tóth
János Tóth Hónapja
Ugyanilyenem van, de a normál változat. Ugyanez a motor, de 204 LE. Imádom. Ami a kényelemről elhangzott, az mind igaz. Regensburg-Nyíregyháza, akár egy tankkal, akár egy seggel is meg lehet csinálni. Németországban 200 tempomat, otthon meg 130 alapjárat! :D (Mein Liebe!!!) XD
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
Szerintem a C7es az egyik legjobb Audi, amit gyártottak, és nem is lesz már jobb. Ismerek olyat, aki újonnan vett volna C8ast, de végül C7et vett, mert ennek sokkal szebb a belseje, gombok vannak benne még.
zsenialis1
zsenialis1 Hónapja
Nekem is ilyen van, 272 lovas, jobban extrázott mint ez, led fényszóró, headup, 360° kamera. stb.... faceliftes 18 máj. Tíz alatt kijövök a városba vele, előtte is A6 V.2.7 TDIm volt Multitronic, az sem volt takarékosabb. Megvolt 10 évig, asszem ez is meglesz, most még csak 65 .000 van benne.
István Bereczky
István Bereczky Hónapja
Azért mert fehér nem egy komponensü szintelen laakal lakkozva gyárilag.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
Ezen is van lakk, nem jól mondta.
Kornél Kocsis
Kornél Kocsis Hónapja
Ejnye bejnye....de hiszen nagy gázadásra ez is felpörög mint a hibrid hajtásláncok.
Kornél Kocsis
Kornél Kocsis Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Az tény hogy olyan a moci járása mint egy leszedált svájci óra.Jól tippeltem hát hogy ez becsípődés nálad.Azt is megtippelném hogy tartós "betegségről" van szó!:)Ettől szép a világ hogy különfélék vagyunk.Én a mérleg "ellenkező serpenyőjéhez" tartozom.Így biztosítva az egyensúlyt.:)Ha nálam az autó 5 felett fogyaszt bárhol,bármikor akkor rosszul alszok...és a -5,-10 fokokban sajna 5.5-6 bizony lecsúszott városban.Azóta lett egy újabb ősz hajszálam..😂
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Kornél Kocsis Igen becsipődtem, mert álom az autó: csöndes, kényelmes, gyönyörű, megbízható, bivalyerős és ahhoz képest jól fogyaszt. Én városban alig használom, messzebbre járok vele. Olyan pörgős motor, hogy autópályán 2000 es fordulaton 140-el megy, de lehet vele menni 80-al is 1200-as fordulaton, akkor pont 5 litert eszik úgy, hogy egyébként 6 mp alatt van 100-on. Nyilván az 5 literes fogyasztást és a 6 másodperces gyorsulást együtt nem tudja :)
Kornél Kocsis
Kornél Kocsis Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Biztos valami Audi-s "becsípődésed" lehet.Van ilyen.De ha neked ez bejön és élvezed a későbbi finanszírozását hát váljék egészségedre:)...Megmaradok a hibrideknél...míg át nem ülök EV-be vagy PHEV-be.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Kornél Kocsis Enyém ez az autó.
Kornél Kocsis
Kornél Kocsis Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Te már mentél ilyennel?Mert én igen.Még vezérműlánc csere is volt.Na meg szívósor csere.Tény hogy a 6 henger miatt szebb a hangja mint egy 4 hengeresnek na de az hogy nem hallani a hangját...viccnek elmegy.:)
Ferenc Bertalan Róth
Ferenc Bertalan Róth Hónapja
"A világ legjobb autója", "a világ egyik legjobb dízelmotorja"... Ennyi költői túlzást ritkán hallani tesztben. Kevés a hiba egy 6-7 éves autóban? Még szép. De ne szálljunk már el egy olyan autótól, ami megeszi a pénztárcádat pár év múlva. Ezt az ömlengést... 😣
zsenialis1
zsenialis1 10 napja
@szekreny0 vegyéé biciklit
Janko.95
Janko.95 Hónapja
@Ferenc Bertalan Róth Nem megbízható? Volt már ilyened? Nyilván ha nem tetszik, hasraütésre lehet ilyet mondani rá, de elárulom, ez egy nagyon jó széria, főleg ha vigyáz rá a tulaj, mivel szerintem általánosságban igaz, hogy nincs sz*r autó, csak hanyag tulajdonos. Az, hogy nem szép, megint egy szubjektív dolog, ezer másik embernek tetszik, így ez nem is releváns. LFA-t meg Bentley-t ehhez hasonlítani enyhén hülyeség, azok már luxusautók, ez meg csak "sima" premium.
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
Ez az autó 3 az 1ben, és mindhármat tudja tökéletesen, nagyon sokan imádják emiatt.
Zoltán
Zoltán Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Rendben van ezzel nincsen semmi baj.A baj azokkal a vásárlókkal van akik a saját anyagi lehetőségeinken túl nyújtva vásárolnak ilyen autókat azután pedig sírnak amikor kezdenek előjönni a drága problémák.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Zoltán Én azért vettem ezt, mert a kínálatból ez volt a legszebb autó kívül belül, ráadásul brutális ereje van. Engem a presztízs nem érdekel. Bónuszban megbízhatóságban sem rossz!
Falb Bence
Falb Bence Hónapja
Akkor ez kapásból kardán csere? Mi költség lehet ez egyből?
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
20 000 ft a kardán szervizben. Gyári új nagyon drága.
Heisz Marcell
Heisz Marcell Hónapja
huload.info/cloud/majbzMqJ1GJtf6I/vide.html
László Kasza
László Kasza Hónapja
Csak az e class.✌️🤭
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Norbert T Le*arom ki mennyi kocsit ad el, nekem ez a kocsi a Nirvana. Csöndes, erős, kényelmes, gyönyörű! Tudja azt a nagyautós siklást, azt az út felett lebegést. Sose adom el! Mindenki vegye, ami neki tetszik. Most nézem Pista 2015 C class tesztjét a másikon, ennél drágábban, negyed ennyi extrával, harmad ennyi km-rel és már jobban le volt lakva, esett szét a bele. Meg az a sok gyerekbetegség, hiába ajnározta, nem kívántam egy pillanatra se.
Norbert T
Norbert T Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Nem tudom te milyen statisztikákat nézel de egész Európában 4-5 évre vissza menőleg az idei és a tavalyi évet is bele értve az Audi úgy le van maradva mint a borravaló.Direkt német lapokat is elolvastam most 🙂✌🏻
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Norbert T 2019-es statisztika: "a felső-középkategória. Ezt az Audi A6 uralja" Nem linkelhetek, mert kitörlik!
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Norbert T Pontosítanék 2013 és 2014 esetén az Audi vezetett a Merci előtt, 2015-ben fordult ez meg, de annyira most sem nagy az előnye a Mercinek, csak 20%, ami azért nem a fele! Ráadásul ez az összes autóra vonatkozó összesítés, kimondottan ezt a kategóriát nem találtam meg.
Norbert T
Norbert T Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Abban az évjáratban lehet hogy pont éppen az Audi adott el pár darabbal többet, de négy öt éve az Audi fele annyi autót ad el mint a Mercedes és a BMWtől is jóval le van maradva
Gergo P
Gergo P Hónapja
Nagyon informatív video. Nekem egy f30-as bmw-m van, de az audi belső minősége miatt rakívántam egy sima a6 v6 tdi-re. Köszi a videot!
Péter desing
Péter desing Hónapja
@Attila B. Arra volt visszahívás a probléma elhárítására,nézz utánna ,hát ha még aktuális!
Attila B.
Attila B. Hónapja
Sajnos az F10-F30 leggyengébb pontja a kormánymű. Nekem a 2016-os F10 3,5 évesen, 80 ezer km-nél elkezdett kotyogni, pedig vigyázva volt rá, mint a hímestojásra, autópályás autó volt. Előtte egy 2007-es E92 volt, szintén kormányműves lett.
Richard Vicena
Richard Vicena Hónapja
Ez egy nagyon jo auto amint latni is a videoban , Rendben van ugy ahogy van .
András Mészáros
András Mészáros Hónapja
Persze, hogy tökéletes, győri motor ✌️
Cs Adam
Cs Adam Hónapja
Ez a kocsi max prémium autónak nevezhető. A luxus teljesen más kategória, pl Bentley, Rolls Royce, stb.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@S. Gergő Akkor már lehet, nem mondta volna ezt rá András, hogy Luxus.. Ezeknél a kocsiknál óriási különbségek vannak felszereltségben is, nem véletlen olyan drágák az extrák. Csak ülésből volt vagy 5 fajta.
S. Gergő
S. Gergő Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Ugyanebbe a karosszériába tudsz venni 4 hengeres motort és szövet ülést, meg műanyag betétet is.. Akkor az az A6 már nem luxus?
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@S. Gergő Ennek a kocsinak felszereltsége és külső-belső designja mondatja azt az emberrel, hogy luxus. A Suzuki Across-ban van 6 henger és 20 irányban állítható, illatos, szellőztetett bőrülés, éjjellátó hőkamera, jachtokra emlékeztető gyönyörű igazi fabetét?
S. Gergő
S. Gergő Hónapja
@András Szörényi Kedves András! Szerintem attól luxusautó a luxusautó, hogy nem áll minden sarkon 5db belőle. Az elméleted alapján a Suzuki Across is luxusautó, mert 20 millióba kerül, ami 75 havi nettó átlagfizetés jelenleg.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Cs Adam A Bentley-t is az Audi gyártja. A német motor is elmegy 1 000 000 km-t. Lásd 1,9 tdi és fele annyit fogyaszt ugyanakkora nyomatékkal, mint a japán.
zalán ocskó
zalán ocskó Hónapja
Műhely prn-be azert egy 800e kijott volna javitasra 🤣
ast5515
ast5515 Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Egészen megnyugtatóan hangzik. Ez továbbra is jó autó, csak tudni kell mibe ugrik bele az ember. Úgy tűnik te tudod, használd egészséggel.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@ast5515 Már utánajártam, a kardán szervízben 20 000 ft a javítás, de még nem szántam rá magam, majd ha fokozódik a helyzet, elklattyog még egy darabig, mostanában nem is hallom.
ast5515
ast5515 Hónapja
Az a bizonyos klattyanás önmagában lesz 800 ezer...
László Ördög
László Ördög Hónapja
az olaj is folyt volna belőle több helyen
Gábor Demeter
Gábor Demeter Hónapja
Kérdezzétek már meg Ságit mit mond a V6 tdi-ről :D DÖGTELEEEP
Ali S
Ali S Hónapja
Sági is megmondja hogy jók ezek a v6 tdi -k Többször is azt mondja : "viccet félretéve megbízható motorok"
Zsolti H
Zsolti H Hónapja
Aki azt mondja a 3.0 TDI-re, hogy dögtelep, fingja nincs az autókról.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
Tudod, ennek hány generációja volt már? Ez olyan, mintha azt mondanád, Gábor dögvész! Ok, de melyik Gábor..
Gábor Roland Tóth
Gábor Roland Tóth Hónapja
Dögvééész! :D
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Gábor Demeter Köszi szépen!
Attila B.
Attila B. Hónapja
A kardán kotyogás megszüntetéséről lehet tudni, hogy mi pénzt emészt fel?
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
Amikor megvettem a kocsit, elkezdtem keresni nagyítóval a hibákat, mert az mondom nem lehet, hogy negyed áron vettem, csak van valami baja. Ezt találtam.. Ma néztem a másikon 45 000-et futott Ford Mustangot, hát annak jobban kotyogott a kardánja, mint ennek 220 000 után. Egyelőre nem fogok hozzányúlni.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
20 000 ft a kardán szervizben. Gyári új nagyon drága.
P.t
P.t Hónapja
Nem fenyeget a helyzet hogy ilyet vennék, a magas fenttartási költstégen kívül ami persze normális minek idehaza ilyen ? valamelyik nagyokos összetörje ? kösz nem
Tamás Fodor
Tamás Fodor Hónapja
2:25 jól látom, hogy az ajtó nyelvének rögzítésnél már ocsmány rozsda van??? Azért ez ciki szerintem.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@grandepinto1 Ja, le fogom törölni. Márkaszervíz gondoskodás... :)
Orosz Norbert
Orosz Norbert Hónapja
@grandepinto1 Pontosan. A kenőanyagra rakódott por,kosz.
grandepinto1
grandepinto1 Hónapja
zsír / konzerváló anyag
Dmate89
Dmate89 Hónapja
Értjük, szerelmes a szemüveges, zártszájú úriember a kocsiba
KASZNAR PAVOL
KASZNAR PAVOL Hónapja
@András Szörényi inteligens valasz ......irigyeseid sokan vannak mint a kutyak ugy ugatnak........trala lala la....Andras ezt nem tudtam kihagyni.....amugy meg az auto csodaszep 💪👍
András Szörényi
András Szörényi Hónapja
Kedves Dmate89! De még mennyire, csakhogy nem véletlenül! Nagyon jó autó, a mai kategóriatársakhoz képest is. Ezert tartom sokra. Üdvözlettel, a szemüveges zártszájú úriember
Crazy Gecco
Crazy Gecco Hónapja
Nekem más volt ebből az évjáratból, hasonló felszereltséggel a konszernen belül. Hozta az életérzést, de a gyerekbetegségekre oda kell figyelni. Futómű, váltó, egyebek. Összejön évente 2000 euró karbantartásra, de meghálálja! Sajnos a barátnőm kukázta egy szerencsétlen balesettel. Kevés alkalommal sírtam eddig életemben. Szerencsére a kocsi miatt, mert a párom egy kis nyak meg hátrándulással kiszállt belőle.
avian avian
avian avian Hónapja
Srácok, ismét egy 5 csillagos rész! ✌️👍
András Szörényi
András Szörényi Hónapja
Köszönjük szépen, átadom majd Tibornak és Lócinak, az operatőr-vágó kollégának is!
Minta Roland
Minta Roland Hónapja
Persze légrugó 120 ezerért első 10km meg olyan mint a kígyóuborka után gyártott szarok!
Minta Roland
Minta Roland Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Az általában külön van a valamelyik segédlengőkarom az egy pontméter ami adja a szintet de ha ledes vagy xenon azon is van a fényszóró beállítás miatt általában hátsó futóműre rakják. Az egy olcsó dolog. A lengés csillapító típus függően általában külön van a csatolt futóműben. Nyilván a keményedő lengéscsillapító az egy másik dolog. De szerintem légrugós rendszerbe nem rakják mert leengeded sport módba egyszerűen leengedi a futóművet. DE ezt nem tudom pontosan. A légrúgónak a szavatossága kb mint gumi ami rajta van az autón. Ez egy koppanód dolog de másabb mint a hagyományos tekercsrugós példány az biztos.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Minta Roland A légrugókkal nem lesz gond még egy jó darabig. De pl ha a lengéscsillapítók elkezdenek fáradni, az is vastagabb történet a speckó szintszabályzós cucc miatt.
zsenialis1
zsenialis1 Hónapja
@Minta Roland Ja ha a wish ről rendeled. Mert a nejem pont ezeket a légrugókat csinálja, és ugyanazt küldik a gyárba, meg az alkatrészpiacra is.
Minta Roland
Minta Roland Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Mert nem volt légrugós autód. Az olcsó után gyártott légrugó gumi köpenye nagyon vékony a gyárihoz képest ezáltal idomtalanok deformálódnak.
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
Kaktusz legyek, ha értem..
Ferenc Tóth
Ferenc Tóth Hónapja
inkább a mellette álló SuperB-t venném ! :)
Nagyok Nagyok
Nagyok Nagyok Hónapja
@Zoltán Lukátsovics Behatlam! 🤣🤣🤣 De igazad van!
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Dávid András Klubert Addig álljál vívóállásban :)
Dávid András Klubert
Dávid András Klubert Hónapja
@Zoltán Lukátsovics ha meg beszarik, mert be fog, te is követed a példáját! :D
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics Hónapja
@Ferenc Tóth Ezen kívül luxus illat, szebb kárpitozás, szebb műszerfal, kényelmesebb ülés és nem jön szembe minden utcában egy.
Ferenc Tóth
Ferenc Tóth Hónapja
@Zoltán Lukátsovics jó rendben :D
EZT IS MEGDÖNTÖM: TÁVOLUGRÁS
9:45
Benedek Nagy
Megtekintés 44 E
Audi RS6 generations DRAG RACE
15:40
carwow
Megtekintés 1,7 M
EZT IS MEGDÖNTÖM: TÁVOLUGRÁS
9:45
Benedek Nagy
Megtekintés 44 E
How to Buy a Budget Friendly Project Car
22:23
Driving The Car That TikTok Built
12:43
Car Throttle
Megtekintés 628 E
Idiots on Cars 34
2:04
Caught on Camera
Megtekintés 151 E
DRIFT HÉTVÉGE!❤️🔥 |
1:2:39
Szegezdi Szabolcs
Megtekintés 25 E