Összetörtem az álomautómat 😓

  Megtekintés 81,326

Bereznay Dani

Hónapja

A videóban elmesélem életem legrosszabb napjának a történetét, ami tanulságos lehet bárki számára... és más hibájából mindig jobb tanulni, mint egy saját hibából költségesen.
Mielőtt bármi véleményed lenne kérlek hallgasd meg a részleteket, amik a videó teljes hosszának megnézésével derülnek ki.
De elfogadom, hogy vannak emberek, akik máshogy csinálták volna, nyilván lettek volna és vannak nálam okosabbak - és higgyétek el nagyon fáj... de megváltoztatni nem tudom a múltat, magamat viszont igen az esetből tanulva.

Ha bárki szeretne támogatni és ezzel megnyerni a lehetőséget, hogy mikor megvan az eredménye kipróbálhassa ezt a gépcsodát akkor az az alábbbi platformokon megteheti.

Banki utalás: Név: Bereznay Dániel Attila
OTP BANK
11773425-03495326

Paypal: fillthelackofpace@gmail.com

Kövess Instagramon és FaceBook-on a legfrissebb történésekért: danibereznay
formuladani/

Megjegyzés
Bereznay Dani
Bereznay Dani Hónapja
Mielőtt bármi véleményed lenne kérlek hallgasd meg a részleteket, amik a videó teljes hosszának megnézésével derülnek ki. De elfogadom, hogy vannak emberek, akik máshogy csinálták volna, nyilván lettek volna és vannak nálam okosabbak - és higgyétek el nagyon fáj... de megváltoztatni nem tudom a múltat, magamat viszont igen az esetből tanulva. A legnagyobb probléma a technikai naivitásom volt, és az, hogy nem hittem el, hogy előjelek nélkül történhet ilyen - hanem úgy voltam vele, majd óvatos leszek és úgyis hallom, érzem mikor jön a vége... Aki részt venne a nyereményjátékban olvassa el a leírást!
Gábor Herháger
Gábor Herháger 24 napja
@marci kakucs Semmi gond azzal hogy így gondolod, így érzel ezzel kapcsolatban, tiszteletben tartom, elfogadom. Ezt elvárom másoktól is. Senki nem kevesebb csak azért, mert máshogy lát dolgokat. Én úgy látom hogy Dani több 100 embert szórakoztat minden nap órákig, amivel pénzt keres. Az hogy történetesen összetörte az autóját és ezt elmondta kissé rossz lelki állapotban még nem bűn. Ha titokban tartotta volna, nem kapott volna ennyi utálkozó megjegyzést, viszont a live-okban hasonlóan gyűlt volna a lóvé. Az autótörés nem dobta meg jelentősen a támogatások mértékét. Minden jót, és ne idegeld magad ezen. :-)
Tancsics Richard
Tancsics Richard 24 napja
@Almos Antolik a generáciòja tagjaként én elhatárolòdok tőle.
marci kakucs
marci kakucs 24 napja
Már csak a könny cseppek hiányoztak haver..... Hidd el mással is történt már ilyen de nem sírt a Facebookon, hogy támogassák...
Gábor Herháger
Gábor Herháger Hónapja
@Igor G Szia Igor ! Én nem akarok senkit semmiről meggyőzni, nem dolgom. Légyszíves nézd meg a videót 7:50 -től 8:40 -ig. Én ezt úgy értelmezem, hogy tudja hogy az ő hibája. Azért jó versenyzők is törtek autót műszaki hiba miatt. Egy váratlan fékhiba 200 felett nem biztos hogy megfogható. Nem voltunk ott, nem láttuk. De ez az eredményen nem változtat, most már ki kell kalapálni a verdát. :-)
Igor G
Igor G Hónapja
@Gábor Herháger a technikat hibaztatja, ami meghibasodott, de egy jo versenyzo muszaki hibanal is feltalalja magat…,
alpha73alpha
alpha73alpha 6 napja
Csoves
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy 10 napja
Döbbenetes amit itt művelsz...
Varga Benedek
Varga Benedek 11 napja
Látom a kommentelő féleszűeknek sok idelye lehet. Regényeket írnak Dani hülyeségéről mivel gondolom azért, mert hibátlan emberek és ha elkövetnek valami hülyeséget az meg se történt ugye. Ügyesek vagytok. 👏👏
Axel Preston
Axel Preston 8 napja
@Varga Benedek 10-12-őt írtam,ha jól emlékszem,szóval csak eggyel lőttem mellé......Szerintem sem a kortól függ egy ember véleményének értelme,de örülök hogy ez az egy dolog jött át a kommentemből......Akkor nem Istenként tiszteled,akkor csak elvakult rajongója vagy,ki lehet ezt fejezni még 1000 féle módon,de ettől függetlenül nem látsz túl a szitán vele kapcsolatban az fix....Különben nem lenne gond ha valaki negatív kommentet írna róla,mert jelen esetben igenis hogy igaza volt a legtöbb kommentelőnek,ahogy olvastam őket,olyat amúgy senki sem állított hogy más még nem hibázott,itt a legtöbb ember max a véleményét mondta el,és ugyebár ezért "hülye" sok ember a szemedben.....
Varga Benedek
Varga Benedek 8 napja
@Axel Preston Kicsoda? Én istenként senkire nem tekintek max te hiszed. Nem fogok nekiállni vitatkozni senkivel de(egyébként 13 vagyok bár úgy is azt hiszed 10)egy 10 évesnek is lehet vélménye valamiről tudtad? Azért mert valaki 10 éves nem kevesebb semmivel egy 15-nél vagy 17-nél. Ha nem vagy ezzel tisztában akkor nemtudom mi a problémád.
Axel Preston
Axel Preston 8 napja
Sok kommentelő értelmes véleményt írt,egy vélemény még nem lesz "hülyeség" attól,hogy hosszú,sőt építő jellegű kritikát csak így tudsz megfogalmazni,nem pedig 2 szóban....Értem én hogy sok ember "Istenként" tekint pár videósra 10-12 évesen,mint te,de ennyire nem kell túltolni azért a "rajongást"
Gábor Lajos Pocsai
Gábor Lajos Pocsai 12 napja
Szörnyen sajnálom! Remélem minél hamarabb helyre jön az autó és te is.
Winkler Norbert
Winkler Norbert 15 napja
Lépcsőzetes 100,200,300,400,500,600Le na látod már a lépcsőt🤫
Fejes Ákos
Fejes Ákos 16 napja
Ez benne van ha valaki így vereti ezt bele kellett volna kalkulàlni!Sajnàlom de ez ilyen,szerencsés vagy hogy 20évesen még nem volt komolyabb baleseted! Nem biztos hogy elsőre egy M4 a legjobb döntés probàlgatni a hatàrokat még akkor sem ha ezt anyagilag lazán megtehetnéd!
BobMaster motovlog
BobMaster motovlog 17 napja
Én meg a motoromat :( Fogadd legőszintébb együttérzésem
Bereznay Dani
Bereznay Dani 17 napja
Sok sikert Neked is, az gondolom kicsit veszelyesebb, hogy nem ved - remelem nem lett bajod!
Saibot Noob
Saibot Noob 17 napja
Gyerekes vagy, jo a beszedkeszseged de nagyon gyerek vagy es komolytalan.
Saibot Noob
Saibot Noob 17 napja
Aki jó ember ismerő, és van egy átlagos pszichológia ismerete és nem naív, és nem azok közé a tinik közé tartozik akik rajonganak érted (rájuk talan meg tudsz hatni érzelmileg is) na, azoknak az embereknek ez fergetegesen undorító lesz. Felelőtlen voltál éretlen vagy, es visszataszító. Utca fekkel ami mar 60-70% - ban el van hasznalva azzal nem megyunk gyors köröket futni. Xddd meg hogy nem a te hibad.... Egy idiota vagy ember ez a hibad. Egoja meg mindenkinek van, csak nem ekkora, kodben elsz onmagaddal jo ember. Autocorrect meg mi egymas
Gábor Varga
Gábor Varga 17 napja
Szia Dani! Együttérzek. Remélem összejön a javítás mielőbb, hogy újra termelni tudjon az autó, újra élvezhesd és másoknak is élményeket tudj nyújtani. Biztos vagyok benne, hogy sokat tanultál az esetből és többé válsz tőle. Sajnálom, hogy ilyen árat fizettél, de legalább javíthatatlan dolgok nem sérültek.( mármint végtagok, belsőségek). Fel a fejjel, kitartást!
Kristóf Simon
Kristóf Simon 18 napja
Jézusom ez milyen szánalmas már..
Dani
Dani 20 napja
Összesen 40 percet láttam tőle plusz ezt a videót , de ez semmi másra nem megy ki csak a pénzre. Amit eddig láttam többször említette már hogy csak ennyi és csak annyi jött ma össze. Csak a pénz. Szállj le a magas lóról. Nem juttat ez sehova.
Wick John
Wick John 21 napja
Dani szabad megkérdeznem, mióta vagy profi autóversenyző, ahogy azt a www.testdrivehungary.com/fooldal/bmwm4 oldalon olvashatjuk? "Vagy dőlj hátra felelősség-mentesen választásod szerint Kiss Norbi / Bereznay Dani profi autóversenyzők mellett és tapasztald meg a technika határát, hogy milyen fantasztikus dolgokra képes egy ilyen sportautó."
Csevap Csicsa
Csevap Csicsa 18 napja
Az igen, van ám pacek XD
marci kakucs
marci kakucs 24 napja
Ne haragudj de minek veszel drága autót és tolod neki pályán ha utána összetöröd és itt kunyerálsz ??? Teszem hozzá úgy, hogy a szponzoraidtól jóval több pénzt kapsz mint a kisgyerekekből álló követőid zöme....
Ferenc Dufek
Ferenc Dufek 25 napja
Nem néztem végig nagyon felidegesített ahogy nyuszítesz!!
Takács Gergő
Takács Gergő 26 napja
Nem baj te is már csak kunyerálni tudsz de rendes fizikai munkát bezzeg meg nem válalsz mert az esportból egyáltalán nem lehet megélni
D Gábor
D Gábor 20 napja
Az ''esportból egyáltalán nem lehet megélni'' résszel nem értek egyet, mivel a legalacsonyabb fizetéssel rendelkező esportoló is többet keres, mint egy fizikai munkát végző ember. Jelenleg az esport az egyik olyan dolog, amiből nagyon is meglehet élni profi szinten, és Dani profi, ezért nem véletlen az, hogy félre tudott tenni egy ilyen drága autóra.
minkoroland
minkoroland 26 napja
Próbálj meg nem figyelni a károgókra. Mivel nem muszáj téged pénzzel támogatni, így semmi problémát nem látok ebben. Én személy szerint nem vagyok irigy rád. Örülök, h vannak olyan kortársaim, akik meg tudják élni ennyi idősen az álmaikat. Nekem ettől semmivel sem rosszabb az életem. Másnak úgy tűnik valamiért igen. Fel a fejjel, Dani!
Nagy Robert
Nagy Robert 26 napja
Dávid Schubert-el teljes mértékben egyetértek! Büszkeségedet már rég elvesztetted, olyan szekeret kellett volna venni és felkészíteni amit akkor is megtudsz csináltatni ha tetőre vágod. És ahogy sokan írták nem kuncsorogni és sajnáltatni magad. (De azért már sikerült műhelybe vinni.) Borzasztó volt végigszenvedni ezt a videót.
Marcell Szakács
Marcell Szakács 27 napja
Ha majd összerakják, vegyél rá előre meg hátra is brembo gt fékszettet. Azzal mehetsz bármennyi kört majd, az bírni fogja
:-_
:-_ 27 napja
Azt látom, hogy nem telt 10000 Ft-ra hogy a danibereznay.com/ oldalt megcsináld. Szánalom az is.
EWR ff
EWR ff 27 napja
Az ilyen oldalra mondják, hogy ruppótlan, mint a domain tulajdonosa, aki pénzt tarhál.
Ryu Uchiha
Ryu Uchiha 27 napja
Én szivesen élmény autoznek veled, pont tegnap kotettem életbiztosítást 😂👌
Ferenc-Szilamer Fodor
Ferenc-Szilamer Fodor 28 napja
Van egy 100k eurós autód, de itt kuncsorogsz a követőidnek, hogy fizessék ki a te hibádból összetört autód 🤦🏻‍♂️ te vagy egy arc. A fékbetét az kinek a hibájából nem volt normális pályára való betétre kicserélve? 😅😂 200%-on dolgozol, hát dolgozzál s ne kuncsorogj itt az apróért.
White Christopher
White Christopher 28 napja
Jobbulást
Istvan Raduly
Istvan Raduly 28 napja
Na akkor el lehet menni pizza futárnak, vagy segédmunkásnak betonozni valami épitkezésre.. Nem pénzt kell tarhálni másoktól. Hihetetlen hogy a sok semmiből kibukkant paprikajancsi mit képzel magáról, és ezt adja tovább másoknak is.
Zokni
Zokni 29 napja
Tipukus ...nagy száj, nagy arc, bmw, aztán fél év és rotty... Annyira gáz egy szimulátorral vagizni a valósághoz képest... Ember...mennyit vezettél te? Ilyenek miatt vannak a balesetek....
ForWhhy
ForWhhy 28 napja
2 hónap
Törvényen Kívüli
Törvényen Kívüli 29 napja
Ha 1csajszi ràdharap, a Kocsid miatt, mert persze tudjuk hogy van ilyen , Akkor megkérdezed a szüleidet, hogy felviheted-e a 9 nm -es Szobàdba? Hàt nem tudom.... szerintem eléggé tré!
Bereznay Dani
Bereznay Dani 29 napja
Van baratnom nem kell ram harapjon senki :)
Olivér Tóth
Olivér Tóth Hónapja
Ha van pénzed majomra, akkor legyen banánra is.
Gábor Der junge Orsós
Gábor Der junge Orsós Hónapja
Pfff téged is már támogatnak veled taxi? 😄😃🤣te kislány vagy az autód mostmár nem 32 millio hanem max 5
acsapapa69
acsapapa69 Hónapja
Ez van mikor szimulátorozol de vezetési tapasztalatod nincs = a vezetés a véremben van. Azt hiszed versenyző vagy aztán beüt a krakk
CorsaGSi 24v
CorsaGSi 24v Hónapja
Igazabol egy dolgot hibaztal ami a jövöre nezve tanulsagos lehet szerintem. ha 2:09.222 mesz akkor a 2:18.876 nem nebezhetl hütökörnek. Szerintem ennyiben hibaztal. az hogy 100m el elöbb fekezel mondjuk es nem nyomod a pedalt tisztaeröböl tövig, attol meg hasznalod azt a feket rendesen. lehet a jatekokban ez eleg hütökörnek de valosagban nem verseny technikaval meg föleg mashogy müködnek a dolgok. Drukkolok hogy minnel elöbb helyreallitsd az autot es hasznald, de erdemes lenne par dologban tapasztaltabb pilotakkal konzultalni mielött ujra palyara mesz. a hütökör legyen tenyleg hütökör…
János Tóth
János Tóth Hónapja
Rábasztál, de még f astrát tudsz venni, marhára nem tudlak sajnálni itt koldulni jesszusom iszonyat irritáló vagy..... Good luck mate...
Igor G
Igor G Hónapja
Ennek a sracnak pofont adnek nem penzt, hogy leszalljon a magas lorol, es a foldhoz ragadjon, ahogy a fek nelkuli BMW-je nem tette….
roland danyi
roland danyi Hónapja
Ha 32 milois autora volt pénzed akor ere is
Marcell Bohus
Marcell Bohus Hónapja
bontoplaza.hu 🤡🤡🤡🤡😂
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs Hónapja
PANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elveszi
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs Hónapja
PANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elveszi
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs Hónapja
PANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elveszi
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Weron Balck
Weron Balck Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Mézga Géza
Mézga Géza Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Z R
Z R Hónapja
Fú de gáz a youtube-on koldulni. Nevetséges.
Ákos Rozsi
Ákos Rozsi Hónapja
Az életben szar, hogy nincs visszatekerő gomb igaz?! Sajnálom ami történt. De ha majomra van akkor banánra is kell, hogy legyen. Erőn túl nem szabad ilyen autót venni. Én most adtam el az enyémet. Viszont én csak akkor vettem már meg amikor se a vételre szánt, se a fenntartására szükséges pénz nem hiányzik sehonnan m. Amíg ez nincs így addig kissebb autóba kell ülni. Nekem kerámia fék van az autómon. Előtte volt M2-m. Arra nem lehetett kerámia féket rendelni. Azon jó állapotú gyári fék beiktatott hűtő körökkel simán kibírt gond nélkül 3 etapot a Hungaroringen.
Antonio Adamo
Antonio Adamo Hónapja
Neked "csak 8 ezer" az másnak nagyon kemény munkaórákat jelentenek haver
Milán Péter Szabó
Milán Péter Szabó Hónapja
Ha aláírod a törött sárvédőt, egy 20-ast fizetek, és elviszem
otto kovács
otto kovács Hónapja
Én is megpróbálok akkor 2570 forintból élni szerintem sikerül tuti de senki ne segítsen.Számlaszámom:
otto kovács
otto kovács Hónapja
Már most mondom ez a videó nem önsajnálatról szól!!!!!!DE ITT VAN A SZÁMLASZÁMOM ÉS ERRE TUDTOK KÜLDENI DOLLÁRT DE A FONT JOBB LENNE.Ezt kipróbálom hátha sikerül egy Lg G1 65 oledre össze hoznom a pénzt kérek tanácsot Danikától,milyen alázattal áljak neki kuncsorogni🤣🤣🤣🤣🤣B...meg
Márk Kispéter
Márk Kispéter Hónapja
Megusztad serules nelkul mert simulatorba nehez nagyot esni
Gergő Vargovics
Gergő Vargovics Hónapja
Nagyon sok kommentelő leírja az igazat, újat én sem tudnék írni mert mindenkivel egyetértek. Régen én is követtelek, de az elmúlt 1 évben egy videódat sem tudtam megnézni, pedig megpróbáltam némelyikben belenézni. Nagy ritkán a Rázókőt nézem, de azt is inkább Máté miatt. Találj vissza a régi stílusodhoz... Viszont ami miatt írok. Instagramon és itt is a végén hálálkodsz a beavatkozó személyzetnek. Ennyire nem kell. Elég egyszer megköszönni, de ez már kicsit sok. Akik ott voltak nekik ez a dolguk, nem te voltál az első és nem is az utolsó aki így járt. Ne érezd magad ennyire megmentve. Mondom ezt úgy, hogy tudom miről beszélek mert én is kint dolgozom nagyon sok komoly eseményen... A másik pedig, hogy már most ajánlod az élménytaxit miközben épp pénzt kérsz az autód javítására. Ez eléggé ellentmondásos. A szimulátorban elképesztő vagy (bár igazából csak a Codemasters F1 játékaival látunk) de hogy a való életben milyen képességeid vannak azt nem tudjuk, szerintem még te sem. De te egyből egy sportos utcai autóval, utcai felszereltséggel mész pályára és ültetsz be magad mellé embereket akik fizetnek neked. Megmondom őszintén ezerszer nagyobb biztonsággal ülök be Nagy Norbi, Ficza Feri vagy Nagy Dani mellé (akik ugyanilyen szolgáltatásokkal foglalkoznak) mivel ők bitangerős sportautókkal hatalmas rutinnal teszik ugyanezt és nem mellesleg komoly eredményekkel rendelkező valós versenyző pályafutás van már mögöttük. További sok sikert kívánok neked, de gondolkozz el ezt a sok kommentet olvasva, lépj hátra egy-két lépést, tarts önismeretet és indulj neki új lendülettel a dolgokkal. Semmi sem történik véletlenül, ez most egy hatalmas lecke neked, kérdés hogyan tudsz tanulni belőle.
Axel Preston
Axel Preston Hónapja
És hol vannak a komoly eredmények?Mert én egyikőjük pályafutását sem nevezném olyan komolynak,sokkal inkább fizetősnek......Ok Nagy Dani sok szempontból kivétel ez alól,de az első kettő úriembert inkább hagyjuk mert ők a "tökéletes" fizetős pályafutást járták be,és teljesen biztos vagyok benne,hogy ha nem Magyarok lennének már kapták volna ők is az ívet emiatt,mint sok más pay driver.....
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Weron Balck
Weron Balck Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Dávid Szűcs
Dávid Szűcs Hónapja
Kitartást,és fel a fejjel Dani! Mögötted állunk! :)
Gergő Szűcs
Gergő Szűcs Hónapja
Ez elég gáz lett, régebben elgondolkodtam azon, hogy kellene egy szociautó felújítós csatornát csinálni és aki szeretné járuljon hozzá, de végül elvetettem, mert a magam zsebével illik csak gazdálkodni nem pedig kuncsorogni. Főleg nem ilyen háttérrel, és ilyen értékű autóval. Még egy év önsanyargatás és meglesz a javítás ára.
Mók
Mók Hónapja
Van a balesetről belsőkamerás felvétel? Megnézném..
Davezorrr
Davezorrr Hónapja
öcsém :D én is garambolóztam már lefagyott út miatt de nem sírtam senkinek hogy jaaaaj nincs rá pénzem megjavítani :D igaz nekem csak egy kb. negyed annyiba kerülő autóm van mert ezt tudom FENNTARTANI!!!
Szabolcs Szűcs
Szabolcs Szűcs Hónapja
Kezdj el munkát keresni! Vagy az büdös?
siraly497
siraly497 Hónapja
Nekem is össze kellene dobni egy 500.000Ft-os munkábajárósra. Egy Civic-et vagy egy 4-es Golfot szeretnék. Írhatom a számlaszámot?
Tibor Kiss
Tibor Kiss Hónapja
De a legszomorúbb az egészben az, hogy az a sok "birka" néző támogatja is ezt a hozzáállást, hogy semmi felelősség nincs a streamereknek és bármit megtehetnek a nézőikkel. Minden liveban több ezer forint donatet összedobnak neki, így 2-3 hónapon belül meg lesz a kocsinak a javítási ára és mintha mi sem történt volna. Ebből kedves 20 éves Dániel nem fog semmit sem tanulni, mi az a felelősségvállalás és a következmények a dolgoknak. Legjobb amikor előadja, ő nélkülözik meg sehova sem jár. Aha, ezt ki hiszi el? Direkt felnéztem az instájára, tele van csomó utazási képekkel, étteremben drága kaját eszik. Aki nem hiszi el, nézze meg az insta képeit, én nem hazudok. És még ő mondja nem teheti meg, hogy utazni elmegy, meg ezeket? Ember az is utazás, amikor a előző esport csapataiddal kimentél külföldre, látszik a képeken, hogy szét néztél x külföldi városokban, és még van pofád azt mondani, te neked nincs semmid és sehova nem jársz. Szemtelenül hazudozol. Fogalmad sincs mi az a nélkülözés, fel sem tudod fogni mit jelent az, hogy 20 évesen tudtál venni már egy 32 MILLIÓ forintos autót és utána még van bőr a képeden pénzt kérni a javításokra, meg minden streamben pénzt kunyerálsz. Más 32 millió forintért egy kis lakást vesz és nem 20 éves korában.... Annyira, de annyira el van csúfolva a korosztályodnak világnézete, és a legszomorúbb, hogy sok ember melléd áll és ugyanúgy támogat, öntik neked a pénzt. De ugyanúgy ez van a magyar top 20 twitch streamereknél, hogy pumpálják nekik a pénzt ész nélkül. Más ember napi 12 órát gürizik, azért a kis pénzért, mert nem fizetik meg, ezek a mostani streamereknek meg simán összejön napi több tízezer forint, mert a sok birka ember összedobja. Nevetséges ez a világ, de komolyan.
Weron Balck
Weron Balck Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Flashlycfc1
Flashlycfc1 Hónapja
Dani, először férfivá kellene érned, élned az életet. Abszolút nem voltál érett ehhez az autóhoz, de egyébként az élethez sem. Amikor annál a résznél jártunk a videóban, ahol azt mondtad, hogy nem mész sehova, a szüleiddel élsz otthon, a nők csak így reagáltak "micsoda férfi"... Remélem ezzel mindent elmondtam. Fel kellene nőni fejben. Azt az autót felejtsd el, sosem lesz már belőle autó.
Beni Clash
Beni Clash Hónapja
Minek veszel ilyen kocsit, ha nincs nagyobb megtakarításod ha történik ilyen dolog?
Attila Márkus
Attila Márkus Hónapja
Szia Dani.Röviden csak annyit nem lett volna elég egy fasza Bmw E30 v8 szivó.Olyan autót kellett volna venni amit fennt is tudsz tartani ilyen autónál mindig 1 vagy 1,5 millia a zsebben legyen.Elbasztad elsietted es igen könnyezhetsz🤣🤣🤣
Dear Money
Dear Money Hónapja
Te vettél M4es bmwt és még mi támogassunk téged? Hát anydnak a pcsáját de komolyan.... gondolkozzál már egy kicsit hlye gyerek...
Peter Winkler
Peter Winkler Hónapja
Csalódtam. Előttem szólok leírtak már boven
II BxTi
II BxTi Hónapja
Akinek van penze majomra annak legyen bananra is
Dániel Varga-Sipos
Dániel Varga-Sipos Hónapja
Kuncsorgas, mentegetőzés az megy. Lefóliazni az autót az megy. Első dolgom volt hogy a Hondamra! (ami 1.5m körül van) vettem nagyobb tarcsat verseny betétet, mert tudtam hogy elfogy még KAKUCSON! is a gyári új. Nem hogy még egy 60-70%os. Igen ,M4-re jóval sokkal drágább egy ilyen komolyabb betet tárcsa szett, de ha van pénz majomra, legyen banánra is, tartja a mondás. Nem megvenni kihivas az autót , hanem fent tartani. És itt is látszik hogy nem való ez még neked.
Tibor Koós
Tibor Koós Hónapja
Egy kérdés! Ha ennyire lekopott a betét miért nem jelzett az autó? Fékkopás jelző már régóta alap. Érdekes. Meg ha elmelegszik a fék azt érezni! De Te tudod mit csinálsz!
Tamás Bella
Tamás Bella Hónapja
Roppant tanulságos, akár cikket is lehetne belőle írni. Több tízezer gyerek/fiatal/felnőtt tölt napi 5-15 órát számítógép előtt játékokkal. Függők, de igazolva érzik függőségüket, hiszen "van, aki ebből megél", majd ő is profi e-sportoló lesz. Tízezerből egy megcsinálja a szerencséjét, a maradék 9999 pedig nézi azt az egyet Twitchen hajnalig, másnap pedig (diploma és érettségi híján) kora reggel megy árut pakolni. És ha egyszer megkérdezik, mivel töltötte a 20-as éveit, akkor utazások és bulik helyett játékok címeit tudja mondani (amikre már senki nem emlékszik), meg a 9 négyzetméteres szobát a szülei lakásában.
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
csgo Kraken
csgo Kraken Hónapja
a muszáj donateből úgy is visszajön
Veno Dawton
Veno Dawton Hónapja
Szerintem még ki sem fizeted az autót, de már össze törted.. Pofátlanság ennyi reklám után még az emberektől pénzt kunyerálni és várni a "segítséget" ahelyett hogy el mennél és dolgoznál.
Domonkos Ludvig
Domonkos Ludvig Hónapja
Van róla videód? És ha van akkor feltöltöd? Kiváncsi vagyok hogy mi történt igazából, és ha én lettem volna a helyedben, sikerült volna megmentsem (egyenlőre az a tippem hogy nem, egyetértek veled hogy balszerencséd volt).
Zoli Németh
Zoli Németh Hónapja
Kézifék, az nincs a kocsin?
ForWhhy
ForWhhy Hónapja
Én az elektromost is feltéptem volna :))) vissza váltok h valami minimális motor fék legyen még ha automata is
Máté Komlósi
Máté Komlósi Hónapja
Ne haragudj, de ezeket az autókat nem erre tervezik. Ez arra nagyon jó, hogy az utcán menj vele, sportosabban, mint egy gyári autóval, ezt azért tudhattad volna.
Gál Vilmos
Gál Vilmos Hónapja
Dani! Ez egy normál gondolkodású embernél kiveri a biztosítékot.
Weron Balck
Weron Balck Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Jacek Ásztai
Jacek Ásztai Hónapja
Én csíplek. Őszinte gyerek vagy, aki egy picit elszállt magától, de ezzel nincsen semmi baj, sok embernek már sokkal nagyobb arca lenne ha ezt csinálná, amit te. Viszont ez a videó nagyon nagyon rossz ötlet volt. Annyi savat fogsz kapni, hogy az élettől is elmegy a kedved. Ami amúgy érthető is. Picit szánalmas ez a kuncsorgás. Vannak pénzes barátaid, támogatóid. Hozzájuk kellett volna csak fordulni, ezt az egészet diszkréten intézni, és nemsoká készen lenne az autód szerintem :)
Tadman44 Iam
Tadman44 Iam Hónapja
Haver... esport f1 elit minden ... unibet hell energy stb ... tudok egy jobb megoldást.. menj el DOLGOZNI 🤗
G - funk
G - funk Hónapja
Pont az ilyenekért találták mi a CASCO-t.. Vagy nem kötöttél egy M4re?
Tamás Bella
Tamás Bella Hónapja
@G - funk Ezt az oldalát nehéz megítélni. Zengőék egy régebbi bejegyzéséből (Michelisz még náluk versenyzett, talán pont mikor a Hungarorringen lezúzta a BMW-t?) rémlik, hogy anno nekik is csak felelősségbiztosításuk volt, mert annyira elszállt a versenybiztosítások ára, hogy időnként jobban megérte saját költségen javítani a kocsit. De igen, valószínűleg lett volna üzletileg ésszerűbb választás is, akár egy használt MX-5/Porsche Boxster biztosítással. Ott a komplett autó kerül annyiba mint itt a sárvédő+bal első futómű.
G - funk
G - funk Hónapja
@Tamás Bella Akkor sem értem,ha ő ezzel pénzt akart keresni főleg úgy hogy más is lehetett a sofőr,akkor szinte biztosra lehetett venni hogy törni fog egyszer a kocsi,vagy pályán vagy közúton. Ilyenkor ezt bele kell számítani és megkötni minden létező biztosítást..Vagy mit csinál ha mondjuk úgy töri össze hogy az utasának maradandó sérülést okoz korházi ápolással? Arra se volt biztosítás gondolom. Komolytalan,felelőtlen balfaszkodás volt ez az egész.
Tamás Bella
Tamás Bella Hónapja
Az a versenypályán történteket nemigen fedezi (az enyém biztosan nem). Arra külön biztosítás kell, ami meg pénzbe kerül, ami meg nincs neki.
Csevap Csicsa
Csevap Csicsa Hónapja
Szánalmas... Azért vagyok egoista, mert sokan bántottak...nem fordítva?
Dominik Bakus
Dominik Bakus Hónapja
Okos döntés volt meg venni 20 évesen egy olyan sport autót aminek 70% se fizetted ki zsebből. Egy olyan sport autot aminek fentartása milliók és egy olyan motorral aminek a LE fele az a 2 turbónak köszönhető. Eldobtad mert azt hitted hogy a video játék ugyan az mint a valóság neki mész a falnak kikapcsolod a gépet. Hát a valóság nem ez😂😂 Amugy meg nem kell agyon dícsérni az M4-et mert egy s2000 útól lehet érni. Sose volt egy kiemelkedő pálya autó.
Bence Szász
Bence Szász Hónapja
De mért csinálsz eről meg minek játszód magad
Kristóf Kóbor
Kristóf Kóbor Hónapja
Szia ne haragudj de nélkülözől ? Szerintem inkább az nélkülözik akinek konkrétan nincs mit enni, ne haragudj de ez a tarhálás nagyon lehúzott, eddig tök lelkesen néztelek de most én lépek. Nekem is van sport kocsim mégse megyek pályára vele mert tudom hogy nincs rajta olyan gumi olyan fék, ja és ezt a kocsit ki lehet bérelni ilyen pályákra , ha nálam szállt volna el a BMW-D még kifizetetném? ...Ja és én lettem volna a legnagyobb hülye? Szerintem 10-15mp el lassabb kör az nem hűtő kör. Másik pedig, ha M4 et akarsz legyen minimum a vételár fele a zsebedbe, vagy akkor inkább nem veszem meg.
Khit Derly
Khit Derly Hónapja
Legtöbb huszonévesnek lakásra sincs pénze, hogy elköltözhessen az anyjától, neked meg a 30x millás autóddal vannak problémáid, és te kérsz pénz. Clown. Elismered hogy a te hibád, akkor old is meg mint egy felnőtt.
A. Z.
A. Z. Hónapja
Szerintem, ha ezt 5 alatt megúszod akkor örülhetsz!
darada
darada Hónapja
Szia Dani! Ezt a kommentet kérlek ne vedd semmilyen féle sértésnek, kökedésnek, illetve semmi ilyesminek, a videót is végignéztem. Egy ide illő nagyszerű mondás az, hogy "Ha van pénz majomra legyen pénz banánra is". Tisztában voltál azzal (legalább is remélem), hogy egy 32 millió Forintos, német prémium sportautót veszel, aminek vannak fenttartási költségei, méghozzá nem is alacsony fenttartási költségei! Tudom egy senki vagyok, nem szólhatok bele, hogy mit csinálj az életeddel, de ezt az autót neked korai volt még megvásárolni. Ha az ember autót vásárol gondol az ilyesmire, alaposan át kell gondolni mindent, főleg ha ekkora értékben, összegben vesz egy autót. Áttérve egy kicsit a videótartalmára, nekem úgy jött le, hogy te az emberektől segitséget szeretnél kérni, persze ez egyáltalán nem probléma, csak ne várd azt hogy az emberek majd helyetted megoldják a hibáidat! Ha pedig valóban ekkora álmod volt ez az autó, illetve az élményautózás és valóban ennyi mindent tudtál nélkülözni, akkor továbbra is teszel azért, hogy ez folytatódni tudjon! Javaslom, hogy menj dolgozni, akár 'mittomén' egy TESCO-ba árufeltöltőként, vagy akármit, ahol egy fix megélhetést kaphatsz, persze ez még mindig kevés, de egy lépessel közelebb vagy a célodhoz! Lehet, hogy évekbe is telhet az, hogy az autód újra talpon legyen, de hidd jó érzés lesz majd, ha kész lesz és azt mondatod "MEGCSINÁLTAM!" Mégeszer, ÉN nem akarom megmondani, hogy mit csinálj, csupán tanácsot szerettem vona adni, ennél többbel jenleg nem tudok szolgálni! Azthiszem ennyit akartam leirni! Köszönöm, ha elolvastad! Sok szerencsét az autód felélesztéséhez! 😉
Dobos Z.
Dobos Z. Hónapja
Egy ebédre a McLarenben majd meghívlak, támogatásom jeléül 🙂
btnd_holczer
btnd_holczer Hónapja
Nem kötelező több tíz millás autóval kezdeni
LMPower Garage
LMPower Garage Hónapja
5 éve járok ki folyamatosan a ringre M4-el. Burkhart engineering által forgalmazott fék cuccokkal használom (fék, fékcső, betét, olaj, fékhűtés, stb) ezt írtam is neked egy korábbi videóban mikor megvetted az autót. Minden szezonra, konkrétan 4 hónapra, fel kell készíteni. És bírja folyamatosan a 20 percet napi 5x, de bele kell tenni a pályára való alkatrészeket. Jobb olaj, jobb coolercső, jobb toronycsapágy, jobb futómű, stb... Érdemes lett volna tanácsot kérni, én is anno úgy kezdtem odamentem érdeklődni ki mit használ, ap Racing, vagy pagid, ebc, motorolajból 5-50? Milyen gumi, stb... nem szégyen a már profibbaktól tanácsot kérni. Sajnálom ami történt.
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
jó nekem
jó nekem Hónapja
Tudod aki cirkuszt csinál majmokkal legyen pénze banánra is. Ez ilyen hajszoltad. A határt kerested meglett. Megjavítod azt annyi
Lann
Lann Hónapja
Dik a koldus több 10 milliós kocsival :DDDDDDDDDDDD
Weron Balck
Weron Balck Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Sohajda Benjámin
Sohajda Benjámin Hónapja
Annyi eszed van, mint egy lepkének, az egód pedig akkora mint 3 mamut.
Lucas da 6'5'`
Lucas da 6'5'` Hónapja
Végignéztem, ahogy kérted. A mondandó nagy részébe nem lehet belekötni, önkritikus, józan gyereknek tűnsz, aki levonta a tanulságokat. És nem is leszek az a "tipikus magyar", aki örül mások bukásának, mondjuk olyanénak, aki 20 évesen már ennyit elért, mert ez egy undorító mentalitás. Viszont szeretnék idecitálni egy anekdotát. Jürgen Klopp, a Liverpool edzője állítólag így tett helyre egy meg nem nevezett fiatal játékost: - Mi van a karodon? - Egy Rolex. - Milyen kocsival jöttél edzésre? - Egy Mercedessel. - Hány meccsen játszottál az első csapatban? - Egyen sem... Másnap karóra nélkül, egyszerű autóval jött edzésre a srác. Tehetséges vagy, van eszed, de ha 20 évesen úgy gondoltad, elbír a zsebed egy 30+ milliós kocsit, aminek a fenntartása és a javítása is arányosan évente több millió, akkor nem vagy különb a putriba áruhitellel lapos TV-t vevő szegényektől. Ez az álmod, oké. 30 évesen már elég vagyonos és érett lettél volna egy ilyen döntést felelősen meghozni. Én elgondolkodtam, hogy küldök neked pénzt korábban, mert jó tartalmat gyártasz. Aztán megláttam az álomautós videódat, és nem irigységből nem utaltam pénzt, hanem mert úgy láttam, nincs rá szükséged. Ezt a képet sugároztad magadról, most pedig vállalnod kell a következményeket. Drága lecke, de előtted az élet, inkább most, mint később. Fel a fejjel, alázatosabban, érettebben előre! 😉
Nevr.
Nevr. Hónapja
Úgyhívják hogy tanuló pénz öcsi, csodálom,hogy van pofád kéregetni egy ilyen kaliberü autó birtoklása után. Tudod ha majomra tellik akkor telljen banánra is.
Sándor Csabai
Sándor Csabai Hónapja
Látod, látod Dani ezt írtam pár videóval ezelőtt ez a valóság nem a szimulátor. Mondtam ha itt odabaszod nincs Reset! Sajnálom azért hogy ez be is következett de remélem tanúságos dolog ez számodra. Ha kész lesz a kocsi papa akkor majd befizetek pár hűtőkörre élményként nálad! ;)
Zsenyei N.
Zsenyei N. Hónapja
Egy szabályt elfelejtettél, mielőtt megvetted az autót. Ami itt márkán belül nálunk mondás is, amit biztos hallottál te is. Ha van pénz majomra, legyen pénz banánra is. Ha ilyen áron vállaltál be egy ilyen autót, miért növeled meg annak az esélyét, hogy pályázással összetöröd? Vagy ha ezt bevállalod, akkor utána sírsz, hogy vége a világnak? Szedd ki magad ebből a körből és hidd el, nyugodtabb lesz az életed. A méltóság nagy erény, gondolj bele ezzel a videóval mit veszítettél.... Inkább építkezz alulról, ne kergess lehetőségeidet meghaladó álmokat, mert azok sohasem sülnek el jól.
Oliver
Oliver Hónapja
Azt már nem írom le milyen gáz ez az egész videó mert már leírták páran nagyon jól megfogalmazva. Én csak annyit teszek hozzá ,hogy Draskovics Andrisnak megfelelt egy saxo VTS is és azzal is jókat autózik :) lehet gondolkodni ...
József Kóti
József Kóti Hónapja
Utcai alkatrészek alkalmatlanak a versenyzésre igaz a versenycuccok elégé zsebbenyúlósak, ami kibírják a versenytávot.
ViceLikeGnu3519
ViceLikeGnu3519 Hónapja
Srácok, szeretnék új nyári gumikat a kocsimra. Sajnos elég drága de ha segítetek és összejön rá a pénz, akkor csinálok róla nektek egy videót és viszlek egy kört vele. Tudom, hogy nem én jövök ki győztesen de higgyétek el, hogy ez lesz életetek legboldogabb napja. :) Ha segítenél akkor privátban keress. Köszi!
Józan Paraszt
Józan Paraszt Hónapja
Ment a dislike - de csak amiatt, mert úgy használom, mint facebookon a szomorú fejet. :( Tökre megértelek és sajnálom is a dolgot, pedig nem vagyok aktív követőd, de ahogy elmondtad, meg elmesélted, hogy miből és hogyan vetted/raktad össze az autót...hát, respect!
Gobi1205
Gobi1205 Hónapja
Kitartást !!!!! Gratulálok az alázthoz amit mutattál a videó folyamán, megtörtént a baj de remélem hamar megoldod és ahogy elmondtad tanultál belőle ... sajna hiába sok erő ha kevés a fék ...
FbigboyS
FbigboyS Hónapja
Lejött a fólia is?
Hajko Rajmund
Hajko Rajmund Hónapja
Ma reggel pont úgy keltem fel, hogy pénzt akarok utalni egy M4 tulajnak. 🤡
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs
Hsjsnsnsnns Hshsnsjjs Hónapja
PANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elvesziPANEM ET CIRCENSES, te vagy köztük a bohóc, aki se cirkuszt, se kenyeret nem ad, de a pénzt elveszi
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd
Hshdhhxhd Bsnyndhdjjd Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Weron Balck
Weron Balck Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas, lehet itt lenne az ideje annak, hogy elmenj egy kicsit nyaralni es kitsztítsd a fejedet...de nagyon nem illessz bele sem a youtube kozossegbe, sem az autok vilagaba.🤡🤡🤡🤡
Hajko Rajmund
Hajko Rajmund Hónapja
@Mézga Géza Tudom. Előtte meg énekelgetés volt. Mindegy ennek, csak ne kelljen dolgozni.
Mézga Géza
Mézga Géza Hónapja
Ő nem fog visszatalálni a földre, sajnos ilyen a személyisége egy egoista, akinek van egy követő bázisa és őket használja ki, ezért nem lesz soha sem sikeres hosszútávon, sem az esportbam, sem a youtubeon, mert ő se nem influenszer, se nem content creator, konkrétan elvan adva, hell meg minden ahonnan csak a pénz tud jönni, az ilyeneket nem egoistának nevezik manapság, inkább bohócnak😂😂😂 azt se hidjétek el neki amit kérdez, ez az a kategória, szánalmas
Horváth Attila
Horváth Attila Hónapja
Dani. Nem tudom hogy olvasod-e ezt a kommentet a sok közül, csak le akartam írni hogy nagyon sajnálom a történteket. Teljesen átjött amit mondtál, én egyébként pont ilyen félelmem miatt nem megyek ki a Hungaroringre inkább rallycross pályára. Sajnos az anyagi helyzetem nekem nem engedi meg hogy tudjak segíteni de ha lenne nagyon szívesen adnék. Fel a fejjel, mert tudod innen szép nyerni!
MÉG MINDIG ALTATNAK? 2021 Monaco Nagydíj ELEMZÉS
16:02
ENNYI KIJELZŐ EGYSZERRE? | ASUS ZenBook Pro Duo
13:43
Cedes ft. G.w.M - Tedd be! /Official 4K Videoclip/
3:18
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 745 E
Make THIS Shot, Win $300,000
15:04
MrBeast
Megtekintés 32 M
Dánielfy Gergő x Lotfi Begi x Rácz Gergő - Megbántam
3:24
BMW M4 Competition - A tökéletes hobbiautó?
15:16
Bmw M2 Hungaroring 2:00.86
2:17
Dávid Zámbó
Megtekintés 358
PREMIER! Friderikusz Podcast 1. epizód
1:46:34
Friderikusz Podcast
Megtekintés 493 E
ÉN vagyok a LEGGYORSABB VERSENYZŐ
19:21
Bereznay Dani
Megtekintés 43 E
ÉLETEM LEGJOBB VERSENYE! F1 2020 KARRIER #7 MONACO
19:52
Retró Autó Paradicsomban Jártunk
26:00
ENNYI KIJELZŐ EGYSZERRE? | ASUS ZenBook Pro Duo
13:43
Cedes ft. G.w.M - Tedd be! /Official 4K Videoclip/
3:18
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 745 E
Make THIS Shot, Win $300,000
15:04
MrBeast
Megtekintés 32 M
Dánielfy Gergő x Lotfi Begi x Rácz Gergő - Megbántam
3:24
Dér Heni - Szeretemdal (Official Music Video)
3:04
Ez a KÉT LEGMÉLYEBB LYUK A FÖLDÖN ❗
3:14
[ TOP 5 ] MAGYAR
Megtekintés 49 E
HORVÁTH TAMÁS - DZSOKI (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
2:43
Horváth Tamás
Megtekintés 408 E
A TikTok Sztár, Aki Mindent Bevállal
9:09
Dezső Bence
Megtekintés 83 E
🦇King Monroe - Exclusive 4
3:42
King Monroe Sound
Megtekintés 28 E