MAKEUP/DOWN - DÉTÁR ENIKŐ - LILULAND

  Megtekintés 123,201

Liluland

3 hónapja

„Biztos, hogy annyira fontos, hogy a pénztár szépe legyél szenior kategóriában?" -teszi fel a kérdést a beszélgetés elején Détár Enikő, megalapozva a Makeup/Down legújabb részének hangulatát. A színésznő, akiről sokan azt hiszik, hogy nagyon fontosak számára a külsőségek egy eddig, kevésbé ismert arcát mutatta meg nekünk. Amellett, hogy ő volt az első vendég, aki egy kifejezetten öregítő sminket készített magának, elmesélte, hogy miért lett orvos helyett színésznő és hogyan érintette, mikor látta, hogy szélesebbre retusálták a fotóit, csak hogy leírhassák a címlapokon, hogy meghízott. Szó esett még arról az incidensről is, amikor először nem tudta szó nélkül hagyni a fotósok szemtelenségét, és mit csinál, amikor úgy érzi, hogy a világnak már nincs rá szüksége.

www.iconm.hu/

► SITE: www.liluland.hu
► FACEBBOK: bit.ly/Liluland_FB
► INSTAGRAM: @liluland_hu

Megjegyzés
Jolka Monostori
Jolka Monostori 2 hónapja
Köszönöm szépen, számomra nagyon érdekes, elgondolkodtató beszélgetés volt. Nagyon érdekes, hogy pont ilyennek képzeltem Enikőt. Közvetlennek, kedvesnek, anyának, nőnek és tehetséges szinésznőnek Kivánok jó egészséget és meg sok sikereres előadást, sok jó szerepet.
Bernadett Nyári
Bernadett Nyári 2 hónapja
Nagyon szeretem Enikőt. Imádtam a Dancing with the Stars-ban, a hangja egyedisége és szépsége lenyűgöző, a humorát bírom, nekem kicsit olyan, mint Barbra Streisand, akit szinkronizált is, és bennem teljes harmóniát nyújtott a színésznő és Enikő hangja, de bárkit szinkronizál tökéletes, és még jól is néz ki. Na, amikor énekel, az pedig... egy csudaság :) Kívánok neki minden jót!!!!! :)
Eszter Kovács
Eszter Kovács 2 hónapja
Hú ez nagyon tartalmas beszélgetés volt :) Ritka olyat látni, hogy valaki ennyire a helyén van. Azért eszméletlen zavaró lehet, ha ennyire belemásznak az életedbe kéretlenül, hazudoznak, és mint a keselyűk lesik a nyomorodat :( Rettenetes lehetett.
Ydna Alma
Ydna Alma 2 hónapja
Végre egy igazi NŐ!imádom az önazonosságát,tiszteli magát és elfogadja csodálatos:)
Viktor Juhász
Viktor Juhász 2 hónapja
Mamó smink vs díva smink = Lilu vs Détár Enikő! Hatalmasra nőtt a szememben a művésznő, akiről eddig igen keveset tudtam. Isten tartsa meg örökké ezt a belső szépségét !
Ibolya Molnar
Ibolya Molnar 2 hónapja
Nekem pontosan magabiztosnak tunik. Nem kell neki erolkodnie. Nem kell a szep not jatszania.
Györgyné Kormos
Györgyné Kormos 2 hónapja
Drága Enikõ! Büszke vagyok Rád, és nem csalódtam Benned, mert a hírnév nem szédített meg, ugyanolyan kedves és szimpatikus vagy, mint amilyen az egri diákévekben voltál! Szeretettel üdvözöllek: Dobos Zsuzsi
Bea Nyerusai
Bea Nyerusai 2 hónapja
Gyönyörű bárhogyan ♥️ És imádom!
N
N 2 hónapja
Én mindíg bírtam ezt a Nőt. Nagyon dögös, nagxon jó hangja van. És úgy látom megérkezett. ❤️
Ibi H
Ibi H 2 hónapja
Nagyon tetszett. Ebből a videoból az derült ki számomra, hogy Enikő egy szerethető, őszinte NŐ.
Eszter
Eszter 2 hónapja
Élvezhetetlem volt az interjú Lilu személyisége miatt. Alig hallani valamit Enikő gondolataiból. Pedig mennyi bölcsesség maradt még Enikőben. Inkább őt hallgattam volna, mint Lilut...
Diana Dobos
Diana Dobos 2 hónapja
Nagyon tetszett, de Lilu kerlek hagyd, hogy befejezze a mondatot Eniko, 2szer vagtal bele 1 mondataba, utana mar nem is mondta el.
Renáta Dózsa
Renáta Dózsa 2 hónapja
Alázatos, nagybetűs Nő. Méltóságteljes.
Andrea
Andrea 2 hónapja
Imadtam! Kellemes csalodas Detar Eniko. Nagyon tetszik, ahogy az elet dolgaihoz, a szepseghez, a sikerhez all. Nem szallt el magatol, mindent a helyen kezel. Nagyon jo beszelgetes volt. Koszonom
Bernadett Varga
Bernadett Varga 2 hónapja
Lilu könyörögve kérlek,hogy nem szakítsd félbe a vendégeidet....
Helga Varga
Helga Varga 2 hónapja
és ne erőltesse rá Enikőre bugyuta meglátásait🤪Mit nem lehet ezen megérteni,hogy Enikő nem öntelt.
Kitti Borbély
Kitti Borbély 2 hónapja
Borzasztoan idegesito az allando kozbevagas.
Anna Nagy
Anna Nagy 2 hónapja
Remélem minden ember meg háta ,hogy ilyen egy igazi nagybetűs NŐ. Őszinte és gyönyörű.
v7731
v7731 2 hónapja
Ő a NÓ! Értelmes, okos, kedves.
Orscha
Orscha 2 hónapja
Wow egy vegtelenul sebezheto , erzo , meltosagteljes , nagyon szimpatikus manirmentes ember es No. orultem volna ha amikor elkezd valaszolni egy kerdesre, Lilu nem magarol beszel tovabb levegovetel nelkul... megismetelhetetlen az Eniko hangja, annyira jo csak figyelni is. Tenyleg a legjobbakat kivanom neki.
Gabica0709
Gabica0709 2 hónapja
Egyszer kérdezett tőlem vmit az étteremben ahol dolgoztam, olyan gyönyörű volt, csodás kisugárzással, hogy nő létemre lefagytam! :) 😍 És a hangja elbűvölő.
Affetto Affetto
Affetto Affetto 2 hónapja
Imádás Enikő ❤
Szi P
Szi P 2 hónapja
Hát ez a beszélgetés kedvencek közé került. Remek volt: Lilu,mint mindig,Enikő pedig engem lenyűgözött!!! Külön nagyon tetszett az öregítő smink ötlete ;) Köszönöm!
Anikó Balázs
Anikó Balázs 2 hónapja
Annyira jó látni ezt a kendőzetlen őszinteséget :)
beszédtanár Logopédus
beszédtanár Logopédus 2 hónapja
Enikő ❤ Le a kalappal! 🎀
Maja Bp
Maja Bp 2 hónapja
ok
Csaba Vìgh
Csaba Vìgh 2 hónapja
de durva !!ez a no meg el??
Ibi H
Ibi H 2 hónapja
Miért gondoltad, hogy nem? 🤔😔
trinity8512
trinity8512 2 hónapja
Minden 20 evestol megkerdezi Lilu, hogy hogyan apolja a boret, de Tole nem pedig pont az idosebbektol kene, mert Enikonek szep bore van es ne rancos. Nyilvan ilyen -olyan kezelesen reszt vett ( pl drakula terapia,cutera 3d stb) meg lehet volt plasztikaja is. Megis termeszetesebb mint sok fiatal. Lilu csodalkozom hogy a fodraszod nem mondja hogy ez a platina szoke se all jol sajnos. Egy termeszetesebb szoke sokkal jobban allna. 13 eves korom ota kovetlek (most 36 vagyok) a bohem huszoneves Lilunak jol allt az a haj, de sztem Teged mar oregit. Ez a csuris haj sem tetszik nagyon ritkan van kiengedve olyan slampos az osszhatas ezekkel a laza ruhakkal amik egyebkent tetszenek.
Eszter Szabó
Eszter Szabó 2 hónapja
33:31 Lilu de jó lenne,ha nem vágnál közbe újra meg újra! Rohadtul zavaró!
88elieli88
88elieli88 2 hónapja
Lilunak az a baja, hogy Enikő nem beképzelt ??? Már több szerény nőtől is meglepődött és beskatulyázta őket önbizalomhiányosnak, közben csak látják magukat valóban!
Éva Turi
Éva Turi 2 hónapja
Azért hajat moshatott volna, szörnyű az a csutak a fején.
T T
T T 3 hónapja
Eniko, le a kalappal! Lilu: nagyon jo musorvezeto, de nem ert a lelekhez, nem professzionalisok a kerdesek, a Csernus interjuban anno a doktor urat abszolut nem ertette es a doktor ur az interju helyett magyarazott neki. Az alanyok mentik meg az interjut.
Edina Szabó
Edina Szabó 3 hónapja
Nagyon szeretem a hangját! Egy igazi,kedves személyiség!! Kár, hogy depresszív hajlamú (volt) .. úgy biztos nehéz lehetett vele együttélni. Sokat változott, pozitívan. Látszik, 'átjött' hogy már megbékélt magával, az élettel, az öregedéssel és a sok szomorúsággal. Én most látom benne a NŐt !! Azelőtt sztem csak eljátszotta .... Most van szimbiózisba 🥰 ui: Lilu elég gyenge riporternek. Ő inkább műsorvezető!!!
Klára Karistoló
Klára Karistoló 3 hónapja
Sajnalom, nem tudom végig nézni Lilu miatt, de Eniko tetsztett, természetes.
Klára Karistoló
Klára Karistoló 3 hónapja
Többször elmondta Enikő, hogy nem volt szép fiatalon...., döbbenet, hogy a riporter ennyire nem figyelt oda arra, és az első kérdések egyike azzal kapcsolatos, hogy dögös volt e fiatalon.
Klára Karistoló
Klára Karistoló 3 hónapja
Példaul, miért gondolja egy riporter, hogy valaki azt fogja mondani magaról, hogy felszínes. Senki nem fogja, mert senki nem gondolja magat annak. Masok gondoljak ezt mindig valaki masokról. Példaul a riporter a riporalanyról. És amikor azt valaszolja a riportalany, hogy én mar nem vagyok, akkor a riporter, tényleeeeeeeg..., pedig azt gondoltam, hogy egy szinésznő, hűűű, ez valami, még sosem hallottam, hogy egy szinésznő azt mondja magarol hogy nem felszínes..., azta, és annyira hiteles, mert ez minden musorban elhangzik valamilyen formaban. És ez Lilut minden alkalommal meglepi. De ilyen d. toth kriszta is, meg a masik tukros musorvezető is. Még jó, hogy a riportalanyok nem egyformak.
Klára Karistoló
Klára Karistoló 3 hónapja
Még nem néztem végig a riportot, eddig Enikővel semmi baj, sőt. Viszont annyira, de annyira idegesítő a riporterfélékben ez az alnaivsag ahogyan kérdeznek. Semmi természetesseg, semmi eredetiseg. Egy riport egy nagyon unalmas riporter mellett is lehet érdekes, ha jó a riport alany. De valakinek miért elég, hogy a riportja jó lesz nélküle is..., azt nem értem
Daddio Kincaid
Daddio Kincaid 3 hónapja
Lilu kis faziskesessel, de azert gyorsan hozzatette jo RTL-es katonakent, hogy “jaj, nem, en nem neztem a TV2-n a tancos musort”, csak az Eniko es Anna reszeit neten... Amugy jo a vonal, tothandik helyett Detar Enikok legyenek.
Aliz Tisoczki KITCHEN MEMORIES-BUT VEGAN
Aliz Tisoczki KITCHEN MEMORIES-BUT VEGAN 3 hónapja
Nagyon nszeretem Enikőt, azt is, amit mond és azt is, ahogy mondja. Különben ezt hugom is megcsinálta, hogy egy nyár alatt letornázott magáról már meg nem mondom hány kilót, de tanév végén kijött egy kövér fenékig érő hajú kislány, szeptemberben pedig visszament egy rövidhajú hurkapálca :)
Krisztina Gődér
Krisztina Gődér 3 hónapja
Imádtam! Enci nagyon ternészetes! Melengető volt hallgatni.
Zsuzsanna Gazdag
Zsuzsanna Gazdag 3 hónapja
Mi a fenéért nem tudja elképzelni Lilu h. vki tényleg, biztosan bevállalja a natúr valóságot? Mellesleg Enci natúran is sokkal valóságosabb, igazibb, mint ez a kirakat nő... A Cápák műsorban bizony már nagyon látszik az évek múlása és a kilók szaporodása. Ez ellen kár harcolni, erőlködni mert egyre nevetségesebb lesz az eredmény :-( Az állandó karatyolásra meg nagyon nincs szükség, a vendégnek kell beszélnie - nem?
ibolya kecskeméti
ibolya kecskeméti 3 hónapja
Kedves Lilu! Miért nem hagyod beszélni a vendéged ha már meghívtad?
Brigitta L.
Brigitta L. 3 hónapja
Nagyon tetszett ez az interjú, még szimpatikusabb lett Enikő 🙂
Szabó Timea
Szabó Timea 3 hónapja
De jó volt, köszönöm 🙏 ❤️!
Klára Pereszta
Klára Pereszta 3 hónapja
Jo volt, egy nem vart tartalommal!
3rdayy
3rdayy 3 hónapja
Örülök, hogy Férfi vagyok és nem nő.
Meat RawRed
Meat RawRed 3 hónapja
Zseniális ötlet volt tőle az öregítő smink! Tudom nem kívánság műsor de nagyon szeretném látni a műsorban Almási Kittit, Rúzsa Magdit, Kovács Patríciát vagy Marsi Anikót és még jó sok nevet feltudnék sorolni.
Fanni
Fanni 3 hónapja
Hihetetlen hogy bejön és elkezdi öregíteni magát😂 tényleg nekem is a méltóságteljes szó jut róla eszembe!😌 élveztem az interjút. Felüdülés volt egy Tóth Andi után.
Andrea Tóth
Andrea Tóth 3 hónapja
A 2000-es években 4-szer láttuk a Madách színházban a Chicagóban Enikőt Morton mamaként, felejthetetlen. Emiatt lettünk nagy musical rajongók, a mai napig. Jó volt látni, hogy milyen bölcs, megállapodott, és higgadt, korát elfogadó, de folyton fejlődni akaró - Lilu sugalmazása ellenére sem - fotelben elégedetten mellveregetve hátradőlő, hanem nagyon egészséges értékrendű ember. Példaértékű., és nagyon szeretnivaló. Szulák Andi volt hasonlóan karizmatikus.
Györgyné Kormos
Györgyné Kormos 2 hónapja
Nemhiába 64-esek, az egy jó évjárat! ☺ Én már csak tudom! 😂😉
nora olah
nora olah 3 hónapja
Ez csodas volt!! ❤️
Lola Rose
Lola Rose 3 hónapja
Enikő egy igazi NŐ.
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea 3 hónapja
Nagyon szép nő!
Martina Mate
Martina Mate 3 hónapja
Csodalatos no vagy Eniko! Koszonom Lilu, hogy elhivtad!
Emese Vass
Emese Vass 3 hónapja
Minden tisztelettem!
Eszter Molnár
Eszter Molnár 3 hónapja
Enikőről egy szó jut eszembe: méltóságteljes. Ahogy az élet nehézségeihez áll, a nőiességet megéli. Értékes beszélgetés volt, köszönjük!
Monika Koteles
Monika Koteles 3 hónapja
Nagyon élveztem a beszélgetés minden percét,de a művésznő komplexusait,ami a külsejere irányul,nem igazán tudom hová tenni.Csodálatosan néz ki!Van egy szuper klip a youtubon,a művésznő énekel,csodás zenei kíserettel,az valami csoda,es ott is baromi jól néz ki!!!
Csilla Csilla
Csilla Csilla 3 hónapja
Láttam a filmet, szuper volt! Enci is az!
Peter Kiss
Peter Kiss 3 hónapja
Köszönjük szépen! 😍
Alexandra Fejesné Bánhidi
Alexandra Fejesné Bánhidi 3 hónapja
Kivul-belul gyonyuru. Ez a no egy Csoda :)
Nikoletta Laczkó-Anghi
Nikoletta Laczkó-Anghi 3 hónapja
Talàn a legjobb interjú volt!Sok ilyet kérünk, élveztem minden pillanatát.Köszönjük!❤️😘
Brigitta Vörösvári-Pém
Brigitta Vörösvári-Pém 3 hónapja
Ahogy többen írtátok Ő egy igazi Nő. Nagyon szeretem ahogy ad magára, csinos, energikus.
SpirEr Tan
SpirEr Tan 3 hónapja
Egy gyöngyember az Enikő!!!Olyan jó volt hallgatni és látni!!!Szeretettel Hópihe~{( :-)*****~{}~
Zsolt Komáromi
Zsolt Komáromi 3 hónapja
Jó volt meghívni Enikőt!!!!!!😊
Edina Foldessy
Edina Foldessy 3 hónapja
Enikő a bátyám osztálytársa volt Egerben a Gárdonyiban, odajárván én is találkoztam néha vele. Nem volt az a tipikus Végzet Csaja, viszont mérhetetlenül kedves, bájos jelenség volt mindig, s végtelenül jólelkű. Természetes értelmi-érzelmi intelligenciája, kedvessége, személyisége s persze csodás orgánuma, beszédes tekintete JELENSÉGGÉ tette. Enikő, lehet, nem tudod, de azért sokan beléd voltak ám zúgva... A különlegességed, a bájod, a karizmád miatt. Kiemelkedtél a lányok közül a gimiben, pontosabban a gimikben is, a Dobóban is voltak hódolóid. Nem mertek megközelíteni. Évekkel később Édesbátyám találkozott veled a Budapestről Egerbe tartó vonaton és napokig rólad beszélt, annyira elvarázsolt. Ahogy ő fogalmazott, zsigerileg nagybetűs NŐ lett belőled, anélkül, hogy megjátszottad volna magad. Minden mozdulatodban, mimikádban, gesztusodban ízig-vérig dögös nő lettél, de ami igazán lenyűgözte a bátyámat, az a szerénység, kedvesség, a másik felé irányuló őszinte érdeklődés, szívjóság, ami totál megfogta. Még jegyet is ajánlottál neki, nekünk a Macskákra. Magad maradtál , miközben magadon túl kiteljesítetted magad. Sokan vádoltak, vádolnak affektálással, szeretném világgá kiáltani,, hogy se megjátszós, se affektálós nem vagy, max maximalista, néha görcsösen, kompenzálósan is, ez lehet félreérthető, félreértelmezhető. Pedig... csoda teremtés vagy. Nőként, színésznőként, anyaként. Le a kalappal az akaraterőd, elhivatottságod, munkabírásod, tehetséged előtt, de főleg ritka tiszta kedves jóságos lelked, lényed előtt. Gyönyörű vagy kívül-belül. Mindig az voltál, mégha rejtőzködve is. Szívből jövő szeretetteljes gratulációnk neked. Nektek, minden szerettednek. Légy boldog, drága Enikő💗!
Edina Foldessy
Edina Foldessy 3 hónapja
Kedves@Andrea Berecz , ez egy érdekes kérdés, mert szubjektíve Enikő talán máshogy látta magát, mint mi őt. Michelangelo mondta, hogy a márványban ott a szobor, ott a mű kőbe zárva, a művésznek "csak" láthatóvá kell tenni. Enikőben is mindig ott volt, vibrált, sugárzott mindig, amit aztán kőkemény munkával előhívott magából. De számára talán feltűnőbb a kontraszt, mint nekünk, akiket mindig is magával ragadott külső-belső szépsége, karizmatikus vonzereje - szemüveg, vélt plusz kilók stb mögül is. Az is igaz, hogy akkoriban Egerben nem voltak olyan drasztikusak a külsőségek. Turiból, nagyobb testvéreinktől megörökölt cuccokban, festék nélkül (még a szempillafestésért is rovó járt) is büszkén voltunk, akik voltunk, LÁTTUK egymást. Enikő szerintem soha nem volt rút kiskacsa, az viszont vitathatatlan, hogy csodaszép varázsos hattyúvá vált. Változtatta önmagát. Ahogy Michelangelo a kőtömbből a szobrot, úgy faragta ki ő is - kemény munkával - Aphrodite Nőmagát.
Andrea Berecz
Andrea Berecz 3 hónapja
Igen meséli. Tényleg ekkora változáson ment át akkor?
Emese Süle
Emese Süle 3 hónapja
Kár,hogy vége lett , még hallgattam volna 😊
PeterPan 711
PeterPan 711 3 hónapja
de édes ez a NŐ! Hát imádom...!!! Smink nélkül is :))) köszi Lilu
Edit Katona
Edit Katona 3 hónapja
Már megint sokat belekotyogott Lilu, kár érte😶. Volt, hogy Enikő 3x indult neki egy sztorinak ( ami egyébként nézőként kurvára érdekelt volna) és Lilu mindig közbevágott és magáról kezdett beszélni...
Eszti Kiss
Eszti Kiss 3 hónapja
Szerintem ez a rész ragadta meg leginkább azt, hogy miről is szól ez a műsor! Szuper volt. 😊
Bodnár Mária
Bodnár Mária 3 hónapja
Nagyon szimpatikus személyiség. Tudom, elcsépelt gondolat, hogy a szépség belülről fakad... De hát tényleg.
Noémi Vadnai
Noémi Vadnai 3 hónapja
Imádooooooom a hangját 😎
Mónika Hegyi
Mónika Hegyi 3 hónapja
Kedves Lilu, meghívhatnád Tóth Enikőt, Básti Julit, Törőcsik Franciskát, Létay Dórát, Gaál Noémit is, de az ismert művészek mellett hétköznapi embereket is sokan szívesen látnának!
Szandra F
Szandra F 3 hónapja
🥰❤️❤️❤️ nagyon szerethető
Szilvia Kováts
Szilvia Kováts 3 hónapja
Annyira szimpatikus, emberi NŐ.
Szilvia Ráfli
Szilvia Ráfli 3 hónapja
Már mindent leírtak előttem... egy szó csak : A NŐ!!!! 😊🥰😘❤❤❤
Mathilda Spring
Mathilda Spring 3 hónapja
Helyében én sötétbarnára váltanék, az mégjobban kiemelné a különleges arcát. Nekem nem tetszik ez a vörös.
Antonia Berta
Antonia Berta 3 hónapja
Csodálatos volt hallgatni, egy igazi NŐ! Köszönöm!
ThePampalini23
ThePampalini23 3 hónapja
Mondjuk k..va jó lenne, ha Lilu nem vágna állandóan közbe. Idegesítô.
Affetto Affetto
Affetto Affetto 2 hónapja
Jogos ❗
Klára Karistoló
Klára Karistoló 3 hónapja
Hat, ja.
Peter Kiss
Peter Kiss 3 hónapja
Jól esett neki és köszöni a megannyi kedves hozzászólást! Lilunak is köszönjük, hogy a színes"zaj" közepette is kíváncsi marad a lélekre! A sminkestáskát nem ígérhetem, hogy megturkálom, de Vintage Beauty, Age Attraction és Salvus krémeket biztos használ és az Ó utcai sminkes boltban tölti fel, ha kifogy a varàzsdoboza. 😉
Eva Brendli
Eva Brendli 2 hónapja
Qt
Sz Andrea
Sz Andrea 3 hónapja
🤘Ez egy tuti belsős infó...😆 Mi is köszönjük Péter 🤗 és Enikő.😘
Fernandez Turucz
Fernandez Turucz 3 hónapja
Enikő,egy nagyon csodálatos nő.❤🙏
annipannimanni
annipannimanni 3 hónapja
Imádom!! Igazi ember! Etalon!❤
Katalin Racz
Katalin Racz 3 hónapja
Bomba csaj vagy Enciiiii!❤️
réci gy
réci gy 3 hónapja
Jaj de jó volt! ❤️
Kíra Elek
Kíra Elek 3 hónapja
Dolgoztam vele együtt a Titanic című produkcióban, és életem eddig legnagyobb pozitív csalódása volt! Csoda egy nő!🙏🏼
Józsa Erika Szilvia JESZ
Józsa Erika Szilvia JESZ 3 hónapja
Fantasztikus hölgyemény, akárcsak a Nagymamám(nem tudok róla múlt időben beszélni) És ez most nem csupán a korából fakadó bók..(most nagyon mosolyognak... oda fent) Egyszerre kimert, alázatos, és kétség kívül tehetséges bár ezt a kifejezést nem igazán szeretem alkalmazni hiszen valahol mindenkiben ott van az a bizonyos tehetség Faktor. Emlékszem, meg mikor azt a néhány perces "sztaros" musormagazint vezette.., pl Da kép. Duracel 🐰 sry, manó 🤗
Tamásné Gréczi
Tamásné Gréczi 3 hónapja
A széket könyörgöm, olajozzátok meg! 😂
N
N 2 hónapja
Tenyleg nagyon nyikorog a szék 🤣
Tamásné Gréczi
Tamásné Gréczi 3 hónapja
Imádom Détár Enikő hangját, játékát, energiáját, szarkazmusát! Gyönyörű nő!! És roppant kedves. Civilben is. Tapasztaltam. Szeretem, h tud nevetni magán. Elképesztő! Meg nem mondom a korát! Főleg, mióta láttam táncolni 😯👏💚
zoltánné ócsai
zoltánné ócsai 3 hónapja
Én ezért a beszélgetésért csak köszönetet tudok mondani.Minden részt láttam. Értek ilyen olyan hatások, de Enikő a legnagyobb pozitív csalódás. Példaértékű ahogy gondolkodik. 🥰
0123 Cecilia
0123 Cecilia 3 hónapja
Miért is kellene egy színésznőnek szépnek lennie? Micsoda szexista gondolat ez Lilutól..
Hermina Vígh
Hermina Vígh 3 hónapja
Imádnivaló :-)
A. K.
A. K. 3 hónapja
Annyira kedvelem a művésznőt! Igazi nő!
Tunde Tedd
Tunde Tedd 3 hónapja
Klassz Nő! Minden tekintetben! És nagybetűvel! Köszönet a beszélgetésért! Ja és smink nélkül is ugyanazt a szép nőt látom!
Éééé ,
Éééé , 3 hónapja
nagyon ügyesen kisminkelte magát,de nem értem a negatív hangját maga fele....nem egy elégedett nő magával,ezlejött.
Anna Szép
Anna Szép 3 hónapja
imádom, imádom ...
Brigitta Pintér
Brigitta Pintér 3 hónapja
Annyira igazi, imádom! 😊✨
Gabriella Turi
Gabriella Turi 3 hónapja
Mennyivel üdítőbb Enikőt hallgatni mint múltkor pl Tóth Andit. Az elég borzasztó volt.
Piroska köszönöm.
Piroska köszönöm. 3 hónapja
Jól nézel ki a korod ellenére nagyon tisztellek.
Eleni Rofcsász
Eleni Rofcsász 3 hónapja
Azért ne hasonlítsunk már össze egy 21 éves lányt egy 57 éves nővel....
Csilla Csóka
Csilla Csóka 3 hónapja
Imadom ezt a not!!!!!! ❤️
Adrienn
Adrienn 3 hónapja
De jó lenne tudni milyen termékeket használ,kár hogy semmi nem látszik belőle
Judit Barta
Judit Barta 3 hónapja
Mindenki olyan pozitívat kommentel, de én ezt nem látom. Megfáradtnak és lassúnak tűnt itt Détár Enikő.
Andrea Berecz
Andrea Berecz 3 hónapja
Lassú??
Szalai Viktória
Szalai Viktória 3 hónapja
A negatív komment ilyesfajta megfogalmazása legtöbbször magáról a kommentelőről, az ő perspektívájáról szól. Aki pedig látja/hallja Enikőben a szépet, az arról fog kommentelni. Minden amit érzékelek belőlem indul..
A. K.
A. K. 3 hónapja
Én inkább ezt bölcs higgadtságnak látom.
þapp Trudi
þapp Trudi 3 hónapja
Te mit nézel?🤣
Adrienn
Adrienn 3 hónapja
Én szívesen lennék ennyire ´lassú és megfáradt ˝ 57 évesen :)
Katalin Somogyi
Katalin Somogyi 3 hónapja
Remek színésznő és gyönyörű hangja van ,és Ő is szép,értelmesen beszél,nincs ööözés háromszoros szóismétlés.Gratulálok Enikőnek és Lilunak a vendég választáshoz., 😍🥰
Zsanett Balázs
Zsanett Balázs 3 hónapja
Öröm volt látni ezt a beszélgetést ❤️
Marianna Falusi
Marianna Falusi 3 hónapja
Szerintem ehhez nem kell komment! Csodálom az Enikőt!
latz30
latz30 3 hónapja
Apropó.. Tehetséges, érdekes nők.. Udvarost nem lenne jó latni?
I Tried YOUR Holy Grail Makeup
36:48
Allie Glines
Megtekintés 659 E
INEZ x RAUL - TALÁN FELADOM...
3:01
Inez Hilda Papp
Megtekintés 1,2 M
DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.
1:9:56
MAKEUP/DOWN | SZULÁK ANDREA | LILULAND
43:36
MAKEUP/DOWN - GÖRÖG ZITA - LILULAND
40:37
Liluland
Megtekintés 69 E
MAKEUP/DOWN - SYDNEY VAN DEN BOSCH - LILULAND
36:39
MAKEUP/DOWN - KOVÁCS PATRÍCIA - LILULAND
47:15
Understand Native English Speakers with this Advanced Listening Lesson
24:45
INEZ x RAUL - TALÁN FELADOM...
3:01
Inez Hilda Papp
Megtekintés 1,2 M
DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.
1:9:56
Margaret Island - Ha elvesznél (hivatalos videoklip)
3:19
DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.
1:9:56
MARIO - Nehogy testvér! - / OFFICIAL MUSIC VIDEO 4K/
3:41
Måneskin - Beggin' (Lyrics)
3:31
The Vibe Guide
Megtekintés 2,8 M