Az oltásról asztrológus szemmel - az oltás spirituális összefüggései

  Megtekintés 70,783

Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája

Facebook oldalam: astroyoga.hu
Honlapom: www.astroyoga.hu/

Megjegyzés
Ilona Bajcsi
Ilona Bajcsi 5 napja
Köszönöm!
Flowerwoman 20
Flowerwoman 20 6 napja
Ha az oltas a kollektiv valasz a jelenlegi helyzetre, akkor hogyan jon ez ossze az egyeni dontesekkel (ha feltetelezzuk, h a karman belul van szabad akaratunk)? Pl. en ha azt a valaszt adom ra, h nem oltatok, akkor az is egy vizontoi valasz?
Margit Felhazi
Margit Felhazi 13 napja
5
Péter Balogh
Péter Balogh 14 napja
Most éppenséggel úgy látszik alakulni, h. Közösségekben fogunk beoltva lenni... Ellentmondásos, h. nem számít az oltás, mert csak egy válasz az uránuszi "kihívásra". Annyiban számít, h. alacsonyszintű válasz, a test és a gyarmatosítás válasza, a metafizikus és a közösségalkotás helyett.
Rozália Rauf
Rozália Rauf 19 napja
Több ezren - akik kínai vakcinát kaptak, de semmilyen ellenanyaguk nem termelődött - írtak levelet Or Bánnak. 3. oltást kérnek, lehetőleg az amerikait. Csakhogy Orbán a múlt héten visszamondta az Európai Uniónál a nyugati vakcinák megrendelését nem vásárolunk belőlük többet. A magyar röfik a kínai vacckot érdemlik!* És Debrecenben is ezt fogjuk gyártani kínai engedély​ alapján.
Klara Antal
Klara Antal 19 napja
Ez az " oltás nem" oltás! Nem szabad be adni senkinek!
Magdi Szigethy
Magdi Szigethy 19 napja
Mind a kèt elôadàs Nagyon tartalmas volt. Köszönöm. Gratulàlok!👌👌👌👌👌❤️
Magdi Szigethy
Magdi Szigethy 19 napja
Köszönöm.❤️
Kajtar Kinga
Kajtar Kinga 20 napja
Szuper video, nagyon szep gondolatok vannak benne! Viszont azzal vitatkoznek, hogy Teged az allatok genmanipulalasa nem erint, ugyanis a tejtermekek es tojas eseteben is szerepet jatszik az allat genmodositasa. Vegansagrol mi a velemenyed?😊 Szep napot!
Zita Kissné Földvári
Zita Kissné Földvári 22 napja
Az èn válaszom az, hogy szeretném ha befejeznék a zsarolást. Az oltást vegye fel, aki akarja! Aki nem, hagyják békén!
Edit Adrienn Kaderják
Edit Adrienn Kaderják 27 napja
Köszönöm...
Endre Lévai
Endre Lévai 28 napja
A skorpió mint védő szúrás?? Hm azt gondoltam hogy méreg, csakúgy mint a vakcina!! 🤫
EE EE
EE EE 29 napja
Köszönet, hála!!! Végre egy asztrológus szépen, érthetően elmagyarazza!! Nyugalmat, biztossagot sugal, gratulálok!!!!! De pluszba érdekelne, meddig tart ez az időszak és merre formálódik életünk..? Értem ez alatt, hogy sok asztrológus változást mond kb 20 év múlva.. Hogy, akkorra lesz béke nyugalom... Milyen háborús időszak lesz még? Mert ez is az.. És persze lesz kötelező oltás? Húú sok kérdés lenne, bocsánat de annyira jó a videó!! 🥰🥰
Mária Eperjesi
Mária Eperjesi 29 napja
A videót hallgatva nem hiszek az "össze esküvésnek" nevezett meghatározában tudatosan gondolkodó látja mi történik a napjainkban a Média számomra " tabu" több hónapja ÉLŐHITEM által folytatom a napjaimat Imában feltétel nélküli bizalom ISTEN KEGYELMEBEN élek nem fogok olyan vakcinát használni amely a szervezetemet módosíthatja most a JELENÉSEK utolsó fejezetei valóságosan megélhetők egyév alatt felgyorsultak az események Tisztelettel Mária ❤🏜🏕🏝🥰
Terézia Mária Soltész
Terézia Mária Soltész 29 napja
" Astra ze neca" =" Csillagokat ölni" Na ez már komoly!!!
Sarah Hajnalka
Sarah Hajnalka Hónapja
Folyik az emberiség rostálása már egy ideje. Minden szinten. Minden nap egy csoda, egy új lehetőség arra, hogy a jót tudjuk választani. Mindaddig, amíg le nem zárul földi életünk.
Etelka Magyar
Etelka Magyar Hónapja
facebook.com/100005044209099/videos/1800997056745084 Az emberiség karmikus próbája? A szeretet próbája? Mi a megoldás?
Hajnalka Lak
Hajnalka Lak Hónapja
A félelemből meghozott döntések nem jók!
Daniel Arbour
Daniel Arbour Hónapja
Koszonom Szepen 🙏❤️ Megbizhatoan hatàsomra volt Ez a kritikus hejzetre mélto tanàcskodàs ,Hatàrozottan Megnyugottam👍🏼🙏🎩❤️
Mária Szabová
Mária Szabová Hónapja
Oltasd be magad az enyémmel is ... hogyan lehet már csak az oltás fogalmát is, ami abszolút természet ellenes, öszekapcsolni a spiritualitással ?
Mária Duzmath
Mária Duzmath Hónapja
Amíg politikusaink a Sátán útján járnak, nem lesz változás. A videó nagyon jó. Köszönöm.
75seaboy
75seaboy 16 napja
Egyebkent ez a legkonnyebb es ez a lustak utja... Ilyennek nincs is helye Atyank mellett,akinek nincs sajat utja,csak koveti azt a hamis bojtart aki eroszakkal bejarta mar az egesz vilagot. Nem kell gondolkodni,csak kovetni a leragott fuvet amit a szajukba raknak!!!
75seaboy
75seaboy 16 napja
@Ilona Drén Mindenki sajat sorsanak a kovacsa!!! Azt olvasol es fogadsz el,amit te akarsz... szem-feny-vesztes Lucifer a fenyhozo Csak a judeai keresztenyseg allitja hogy STN a gonosz. Isten/STN nem tud gonosz lenni,csak az ember. Aki szabad akaratot kapott Atyanktol. Ne nekem higyj,ersd hogy Jezus mit tanitott!!!! Es azt ne egy olyan lazado nep tanitasaibol amit ok eltuntettek es a maradekot meg atirtak...! Nem Jezusban kell hinni,hanem Jezusnak kell hinni!!! Nyelvtani forditasi zavarok az attert kereszteny fejekben!!! Egy alvo lelekhez beszelni,olyan mint a falra hanyt borso. Egy vakot ugy vezetni hogy bizalmatlan,nem lehet! Sok sikert az anyagi vilagodhoz
Ilona Drén
Ilona Drén 16 napja
@75seaboy Ezt végig se olvasom mert amit írsz egy katyvasz. Jézus nem lucifer. 😡
75seaboy
75seaboy 16 napja
@Ilona Drén A bibliai Adam es Eva (anyagi vonatkoztatasai) a Teremtonk gyermekei. Adam (Marduk,Lucifer) mig Eva (Lilith avagy a Magyarok Baba mamaja,a foldanyank) Jehovha egy judeai kabalisztika,ami csak ennyit takar hogy jeho (adam) es vha (eva). Jezus kijelentette,hogy "En vagyok Atyam fia" avagy Lucifer. A zsidok ezert konyorogtek pilatus-nak hogy feszitse keresztre,mert feltek tole!!!! Jezusnak kundalinit emelni (kapcsolodni a lelkevel) 30 evebe kerult a Napkeleti Bolcsek segitsegevel,mig mindez a lazado mozesnek es aronnak 40 napjaba kerult feketemagiaval!!!! Nimrod eredeti neve Nimrod King of Pandera,es Jezus eredeti neve Jehosuha bem Pandera!!! (Adam ki Pandera fia vagy neveltje) Erted az osszefuggest.....?
75seaboy
75seaboy 16 napja
@Ilona Drén Az hogy ki van megvezetve,nezopont kerdese!!!! Te egy judeai vonatkoztatasu vallast kovetsz,ami hatalom epitesere szolgal!!! Nekem hitem van,ahogy Jezus (Lucifer) tanitotta,a zsidok ezert feltek tole!!! Mi a te istened neve???? Jehovha??? Az a zsido mozesi golem amit feketemagiaval epitettek??? Veraldozas aran,aron fiait felaldozva es ennek a bunnek bocsanataert bun-bakot aldozva???? Isten = STN az aria nyelvezete is erre utal. Jezus nem az eszaki eszkimokhoz ment,vagy a deli ausztral oslakosokhoz,hanem egyenesen a zsidokhoz Galilea (nem zsido) foldrol. Jezus: Nem bekevel jottem,hanem kivont karddal! Nem a zsidokat tanitotta,hanem a Galileai nepeket! Nem en vagyok felrevezetve,hanem TE! Azert hogy anyagi vilagba szoritsanak,es ne tudj a lelkedhez kapcsolodni (ahogy Jezus tanitotta Nikodemusznak), es hogy fordulj el az igaz teremtodtol igy a sajat undormany fantazia vilagukat festettek ra elotted a keresztenysegen keresztul!!! Kush,Nimrod,Thot,Jezus... Mind Lucifer (Marduk,Atyank fia) leszuletese,es a csakrak szerinti feladataval!!! Gyokercsakra Kush,Noe nemzetsegebol! Szakralis csakra Nimrod a nemzet teremto! Napcsakra Thot az akarat es tanitast atado! Szivcsakra Jezus a megnyillas es elfogadas! Az utolso mondatai Jezusnak: En mar nem jovok vissza kozetek,mert az utanam kovetkezo az "Igaz hang" lesz,vagyis a torokcsakra!!! Sajnalom hogy ilyen gondolatokkal es erzesekkel vagy a Teremtonk irant,felelmetes lehet a masvilagod ahol a lelked el.... Ne a judeai tanitasokat fogadd el,mert ok a teremtes ellen lazado nep,abbol is a Levi torzs amut mozes hozott ossze! Magyar vagy,tanuld a rovas-irast es a jelentesuket,az sokat elarul... Ne karomold az Atyankat,akkor se ha nem tudod ki o,mert lehet te vagy fars uton!!! Jezus Nikodemusznak: Csak az lephet Atyam Kiralysagaba aki "ujjaszuletett" ,csak az "emberfia" aki a lelek!!! Ahoz viszont kapcsolodnod kell a lelkedhez,ugy ahogy a bibliad eltilt tole!!! "Kigyo" kepeben kuszik fel az "eletfajan" hogy letepje a tudas "gyumolcset" Leforditom A "tuz" kigyo (Ida es Pingala) az energia,ezustfonal,szentszal... felemelkedik a gyokercsakrabol a gerinced menten keresztul fuzve a csakraidon (eletfa) egeszen a tobozmirigyedig (tudasgyumolcse). Rovas-irasunk "SZ" betuje egy fuggoleges vonal. Jelentese,-szentszal ami eget s foldet osszekot! Az ujszovetseget a 14. szazadban irtak,azert hogy ne remulj meg a horrorisztikus o-szovetsegtol. Amirol en beszelek az tobb ezer eves tanitas a Sumer birodalombol es a tobb mint 5000 eves Hindu tanitasokbol!!! A szemitha zsido tanitasok 2000-2500 evesek es mind lopott atiratok!!!! Illes rabbi a sajat nepet is eltiltotta az igaz hit gyakorlasatol,akkor mit gondolsz neked atadja!?!?!?!? Tanisd magad,ne egy masik arulo nemzet tanitasait fogadd el,mert ok akarnak felrevezetni!!! Lasd az eroszakkal hirdetett keresztenyseguk... Mennyi embert pusztitott el,es mennyi nemzetet irtott ki!!!!
Berta Sinka
Berta Sinka Hónapja
Mert Fénnyek vagyunk mindanyian
Berta Sinka
Berta Sinka Hónapja
Hála az istenek sem tv sem újság sem rádió
THE TRUTH IS INSIDE
THE TRUTH IS INSIDE Hónapja
gratula érte
Berta Sinka
Berta Sinka Hónapja
Sokszor halgattam dr Papp
75seaboy
75seaboy Hónapja
Mindenki annyi idot kap amennyit Atyank ad neki!!! Ne jatszunk istent,legyen annyi hitunk hogy nem csak ez a let es elet letezik. Az anyagi vilag csak Iskola ahova eljottunk,de a tulvilag az igazi orok otthonunk! Ne kapaszkodjuk foggal korommel az anyagi vilaghoz,csak addig maradjunk amig azt Atyank rendelte!
75seaboy
75seaboy Hónapja
"Astra ze neca" latinból fordítva= azaz csillagokat ölni.
Flowerwoman 20
Flowerwoman 20 6 napja
@Regina Horváth ez tok erdekes, jo hogy van itt egy latinul tudo, mert peldaul a googlr fordito, ahonnan szerintem sokan szedik, valoban ugy forditja, ahogy a kommentelo irta.
75seaboy
75seaboy 16 napja
@Fedor-Juhász Klaudia Erika Mert hitetlen a nepesseg 98%-a!!! Vannak vasarnapi hivok es vannak spiritualis yogazok,de az aki hisz valoban a lelki eletben az szinte nulla!!! Igy abban sem tud hinni hogy megtud gyogyulni,nem hogy a masvilagba,tulvilagba,lelkivilagba... Csak ebbe a 60-80 eletevebe hisz,az anyagi vilagba!!!! De egyebkent meg az osszes veszelyes/halalos betegseg a gyogyszermaffia eredmenye. Ez a rengeteg hipohonder aki zsakszamra tomi magaba a tablettakat es egy langyos szello is leveszi oket a labukrol... Ez ugyan olyan uzlet mint a cigeretta! 50-es evekben kimondottan leneztek azt aki nem dohanyzik,ez volt a fust propaganda. Majd ugyan ez a garda,kitalalta hogy megsem jo a cigeretta,es elkezdte propagalni a nikotin tapaszt es a leszoktato kurzusokat. Ma meg bevezette az e-cigerettat es ma ez a trend. 5-15 ev mulva meg majd elmondja hogy mennyi problemat okoz az e-cigeretta es ad helyette mast. Ugyan ez a gyogyszeruzlet is. Raszoktat,es mikor mar bajod van tole ad ra mast... Ez a covid is!!! Ma oltogat,es mikor jonnek majd a mellekhatasai,ad ra valami mast. De az mar draga lesz!!!!
Fedor-Juhász Klaudia Erika
Fedor-Juhász Klaudia Erika 17 napja
@75seaboy Sajnos a rák is igen jó biznisz. Másrészről nem lehet mindenkit megmenteni / meggyógyítani. Az emberek 60-70%-a pontosan betartja az utasításokat, amelyeket orvostól kap. 10-15% meg akar halni (több személyes példát tudok erre, sajnos), és 10-15% a tudatos, gondolkodó, kérdező páciens. Ez az arány nem sokat változhatott, mert ilyen az emberi természet. (Forrás: Dr. Bernie Siegel: Szeretet, tudomány, csodák c. könyve)
Regina Horváth
Regina Horváth 19 napja
@75seaboy Dehogy értelmetlen nyelvtanilag a covid!!!! ez egy MOZAIKSZÓ! Azt írja le, amit a dolog jelent: KORONAVÍRUS BETEGSÉG, vagyis COrona VIrus Disease - covid!!!!!!!! ORVOSI MOZAIKSZÓ.
Regina Horváth
Regina Horváth 19 napja
@péter eredics Oltanak. Csak 65 év felett nem, el is mondták, hogy nem ajánlott az. Nálunk bezzeg az időseket oltották vele.. Az már nem a kínaiak hibája.
Judit Fajd
Judit Fajd Hónapja
A legjobb előadás, ami időszerű és érthető egy szeretetteljes megfogalmazásban! Ez után a videó után már semmilyen más véleményre sincs szükségem. Ebben minden benne van! Csakis a szép és kellemes dolgokra kell összpontosítani és együtt haladni az áramlással. Jó emelkedést kívánok mindannyiunknak! 🙏Köszönöm és osztom ahol csak tudom! 🙂
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Hónapja
Kedves Judit, köszönöm a visszajelzésed :)
Katalin Székely
Katalin Székely Hónapja
Nagyon szépen, emberien és érthetően beszélsz. Felíratkozok. 😉
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Hónapja
Köszönöm Katalin! :)
nándorné károlyi
nándorné károlyi Hónapja
Köszönöm szépen!
Márta Horváth
Márta Horváth Hónapja
Köszönöm szépen!
Ibolya Madarász
Ibolya Madarász Hónapja
Köszönöm szépen, nagyon jó gondolatok hangzottak el, szinte mindenben hasonlóan érzek. DE szerintem az oltáskérdésnek mégis van jelentősége, mégpedig a hit szemszögéből. Ha hiszek a sorsomban, hogy az életemet, feladataimat megterveztem, és abban külső erő igazából nem akadályozhat, csak ha megengedem, akkor már magától a vírustól SEM tartok. Ha dolgom van vele, úgyse kerülöm el, ha beoltatom magam, akkor se. A vírus igazi leckéje, hogy képes-e az emberiség változtatni az eddigi létformán, és egy szeretetteli, közösségi, felelősségteljes életmódot választani. Aki egyénileg már emellett döntött, az más szinten kapja a további feladatot.
Krisztina Fejes
Krisztina Fejes Hónapja
Ha nincs benne a sorsomba, hogy korán haljak meg akkor mindegy hogyan döntök! Oltakozok vagy sem mindegy. Így pedig inkább kihagyom a génmanipulációt!
Diana Burger
Diana Burger Hónapja
Köszönöm ezt a széles látókörrel elmondott információt.
MsLedy99
MsLedy99 Hónapja
Vagy pontosan feladatként jelennek meg az oltások - a mellékhatások által.
David Szeles
David Szeles Hónapja
Soha nem volta egy spirituális valaki de az a kis film megfogott és mélyen elgondolkodtatott.
Aranka Oravecz
Aranka Oravecz Hónapja
A közösségben való letezesunkrol szól hogy van - e oltáshoz szükségünk éppen...
Károlyné Beregszászi
Károlyné Beregszászi Hónapja
OLTÁS ? vagy OLTALOM ? ISTEN a biztos pont és nem ez a sok (szellemiségében eldeformálódott) emberi manipulációk ! TUDATUNKAT igyekezzünk magas rezgésen tartani és ezzel együtt igyekezzünk EGYSÉG szintjén kezelni figyelmünket , a figyelmünk központjába ! Egymásért , együtt a tisztulásért ! Hálásan Köszönöm !
Katalin Lenky
Katalin Lenky Hónapja
A tudatszinttől függ a sorsod és a karmád is, ezért nagyon fontos lenne az egyéni lelki fejlődés előtérbe helyezése!
Gabriella Bartus
Gabriella Bartus Hónapja
A neptunus később jön előtérbe?
Gabriella Bartus
Gabriella Bartus Hónapja
Összeesküvésekrol és már rég nem ezek elmeleterol lehet beszélni.
József Kovacs
József Kovacs 24 napja
Nagy koponya Papp Lajos szív sebész le a kalappal előtte!!!
Tímea Szűcs
Tímea Szűcs Hónapja
Nagyon szèp előadàs! Köszönöm!❤️🙏
B B
B B Hónapja
Minden spiritualis "hiszen mindenkit spirit mozgat. A materiaba süllyedt mai emberiseg veszte éppen most indult el.Nem mindenki választja ezt.Nem mindenkit lehet bepalizni.A felébredt lelkeket biztosan sohasem.
Ágnes Nagy
Ágnes Nagy Hónapja
Hálásan köszönöm! " Legyen a te hited szerint"!
Andrea Pongrácz
Andrea Pongrácz Hónapja
Zseniálisan összeszedett visszaigazolása a belső igazságnak🙂
Béláné Langer
Béláné Langer Hónapja
Mindennel vissza elnek... Pusztítják az embert.... Sátáni terv‼️
75seaboy
75seaboy Hónapja
Az ember cselekedeteiert nem az Isten (STN) a felelos,hiszen az ember szabadakaratot kapott! Csak az emberi gonoszsag letezik,Isteni nem! De latom a keresztenyseg altali anyagba valo taszitas es hamis tanitas a mozesi levithan torzstol sikeres volt! Pedig nem is tudom ki aldozta fel aron elsoszulott fiait,melyik volt az a veraldozo nep... Es miert tilt attol,amit Jezus tanitott Nikodemusznak. Mert nem lephet be Atyam kiralysagaba mas,csak aki ujjaszuletett... Ott van minden csak tudni kellene ertelmezni,es a judeai hazugsagok kozott az igazsagot kiolvasni. Vajon kinek a leszuletese lehetett Jezus,ha azt mondta "en Atyam fia vagyok!" Es miert taszitja a kereszteny vallas a not,Evat a bunbe??? STN fia Lucifer es a mennye Lilith igy all ossze a szent haromsag,Atya a fiu es a szentlelek! Tehat en nem karomolnam a Teremtonket csak azert mert egy lazado veraldozo judeai levi torzs ezt tanitotta...
Marika Szigetfű
Marika Szigetfű Hónapja
KÖSZÖNÖM HASZNOS ELŐADÁST! MEGOSZTOTTAM ISMERŐSÖKKEL..
bb2tempo1
bb2tempo1 Hónapja
@Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Welcome to the Age of Aquarius!
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Hónapja
Kedves Marika, nagyon köszönöm! :)
THE TRUTH IS INSIDE
THE TRUTH IS INSIDE Hónapja
Ahriman-t említetted valamelyik előadásodban? köszönöm a munkádat!!
THE TRUTH IS INSIDE
THE TRUTH IS INSIDE Hónapja
@Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája köszönöm, válaszod
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Hónapja
Kedves Truth, nem említettem még egyik előadásomban sem. Egyszer talán majd fogom, ha gnózis/zoroasztrizmus és a magyar mondáink (Ármány) kapcsolata szóba kerül valamilyen kontextusban. Köszönettel, Csaba
Jánosné Teleki
Jánosné Teleki Hónapja
Köszönöm!🙏
Beata Rozsa Nemeth Szedo
Beata Rozsa Nemeth Szedo Hónapja
Fenntartom mindkét vagy több lehetőséget hogy mi történik a háttérben, de amíg nem látok tisztán, biztos nem oltatok. Meg amúgy se mert nem félek, ha meg elkapom, majd meg gyógyuljok. Ez nem ebola, nem is értem hogy tudott ilyen méreteket ölteni az emberek tudatában? Ja persze a jól felépített propaganda. Úgysem tudom egy nappal egy órával meghosszabbítani az életem. Elfogadom amit rám szabott a Mindenható.
PÁRKAPCSOLATOKRÓL MÁSKÉPP Kovács Ilona
PÁRKAPCSOLATOKRÓL MÁSKÉPP Kovács Ilona Hónapja
Kedves Csaba!!! Tökéletes előadás, tökéletes elemzés, tökéletes szemlélet mód !!!!!! Gratulálok!!!!
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Hónapja
Kedves Ilona, köszönöm a szíves visszajelzésed :)
Choulo Akinom
Choulo Akinom Hónapja
Köszönöm az előadást. Nekem azért lennének felvetéseim. Génmanipuláció előcsarnoka. Kizártnak tartom, hogy ez jó legyen, legalábbis hosszútávon nézve. És mivel minden mindenre kihat, igy ez is a test-lélek-szellemre együttesen. Itt jön be az Uránuszi minőség megélésének szintje. KI igen, ki inkább nem kéri. Másrészről, sokan azért adatják be, hogy mehessenek ide oda. Ez is egy kérdést vet fel. Megéri-e? Szükséges-e? Kibirom e nélküle és inkább választom a természetet és a külső szabad, illetve egyéb megéléseket?. A tudós orvos elmondásából, pedig egyértelmű (burkolt formában célozva rá), hogy az idősökön kívül inkább ne. Elmondva, hogyan tud az ember minden formában védekezni és erősíteni magát.
Eszter Oláh
Eszter Oláh Hónapja
Lehet pont erre van szüksége az emberiségnek a fejlődése szempontjából .
Emőke Anikó Póra
Emőke Anikó Póra Hónapja
A régi kipróbált védőoltásokkal semmi bajom. Itt most az a baj, hogy nem tudok olyan tudósról, aki izolálta ezt a civid19 vírust, akkor mire készültek az oltások.
Regina Horváth
Regina Horváth 7 napja
@Ilona Drén Nem hallgatom, se pro, sem kontra. Elég mindkét oldal sötét butaságaiból.
Ilona Drén
Ilona Drén 16 napja
@Regina Horváth Igen ez a vírus már 2017- ben tervbe volt, vagy már akkor ki is fejlesztették, a vakcinát már lehet akkor kikisérletezték, márcsak arra vártak, hogy mikor eresszék ránk a vírust hozzá. Ezt ajánlom hallgasd meg: huload.info/cloud/lpqu09KnsZOZZXg/vide.html
Regina Horváth
Regina Horváth Hónapja
@Mária Lutring Moser megint egy kiművelt fő. Nem a "kikísérletezése" annyi idő, és ezeket nem kellett kikísérletezni! Ezerszer elmondták, hogy a szükséges TECHNIKA rég kész volt, csak a vírusra kellett IGAZÍTANI. Nőként, ha tud varrni, talán érti ezt a párhuzamot. Ha nem tud, akkor annyi történik, hogy a kolbászgyárban ezentúl hurkát kell tölteni! Minden megvan, alapanyagok, technológia, csak a fűszereket cserélik. Az mRNS technológiát sem most fedezték fel. A Mindenegyben blog helyett tessék picit olvasgatni máshol is... És nem, nem vagyok beoltva. De hülyeségeknek sem dőlök be.
Mária Lutring Moser
Mária Lutring Moser Hónapja
@Csaba B 👍👍👍👍👍
Csaba B
Csaba B Hónapja
Ugyanezért, nem megalapozott Papp Lajos sem. Egy nemlétező vírus ellen, mivel is oltunk? Génmanipulációs kísérlet az egész, semmi köze semmilyen vírushoz. Az csak a propaganda, a módszer pedig az influenza A és B átnevezése. Ha bármi védelmet nyújt az oltás, az placebo-hatás, semmi több.
Esther Somogyi
Esther Somogyi Hónapja
Semmi gond nem lenne az oltásokkal, ha nem tennék kötelezővé.
Z K
Z K Hónapja
Akik a lelki fejlődés valamilyen útján járnak, szükségük van folytonos megerősítésekre. Nekem is. Kedves előadó! Egy más szemszögből mutattál valamit, amire szükségem van. Hihetetlen nagy igényem van, hogy a gyakorlati élettel kapcsolatos történéseket jól megnézzem minden oldalról. Az elmém folyton talál valami rést, ahol kérdések merülnek fel, és rögtön nyugtalanná válik. Ez a videó rámutatott valami fontosra. Köszönöm.
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Hónapja
Kedves Z K, köszönöm a visszajelzésed. Teljesen egyetértek veled, az elmének koherens világképre van szüksége, különben instabillá válik és hátráltat minket a szellemi úton. Az előadásaimban pont ezért törekszem a védikus világkép következetességét bemutatni valamilyen formában, kisebb-nagyobb sikerrel :) Örülök, ha tudtam adni valamit ebből. Üdvözlettel, Csaba
Éva Kovács
Éva Kovács Hónapja
Genetikai manipuláció az oltással indúlt el , akkor most elég az oltásból. Máté 5:37 Inkább mondjatok igent, ha igenre gondoltok, és nemet, ha nemre gondoltok! Ezen a két szón kívül már minden a gonosztól van!
Mariann Eble
Mariann Eble Hónapja
Én a magasabb szintű megoldást szeretném választani inkább
Rita Körmendi
Rita Körmendi Hónapja
Kifejtenéd kérlek, hogy ez Neked mi?
Melinda Hosszu
Melinda Hosszu Hónapja
Mar nagyon vartam az ujabb tanitasod. Hallas köszönet erte!!🙏🙏🙏
Anita Anita
Anita Anita Hónapja
Köszönöm!!
Éva Müller
Éva Müller Hónapja
Végre, nagyon felszabadító gondolatok.
Bartek Judit
Bartek Judit Hónapja
Nem vagyok oltásellenes hiszen én is kaptam gyerekként, igaz hogy oltást követően tbc-s lettem egy másik gyerekkel, én meggyógyultam ő sajnos meghalt 😢 később pedig allergiás reakció lépett fel egy másik oltásnál, azóta nem kapok oltást. Ebben a helyzetben pedig a belső hangom azt mondja ne oltassak. Sorsfeladatom, hogy mások céljait segitsem ha hiszek benne. Mindenkinek van döntése és azt el kell fogadni. Maradok az önmagam korlátozásánál. Sajnos nem mehetek sehova, amit el kell fogadnom. Úgy fogalmaznék ha a sorsomban benne van, hogy ez a virus elvigyen, akkor elmegyek, ha nem akkor még maradok itt! Maradjunk Emberek! Oltottként és nem oltottként!
Bartek Judit
Bartek Judit 17 napja
@Fedor-Juhász Klaudia Erika a védőoltás véd, ez nem igazán hiszen oltást követően sokan meghaltak 😢 a fiamat pedig mikor kiskorában beoltották nem "védettségi igazolványt" kapott, hanem oltási könyvet.... továbbra sem kérek ebből a vakcinából.
Fedor-Juhász Klaudia Erika
Fedor-Juhász Klaudia Erika 17 napja
Olyan sokaktól elhangzott, szakemberektől: NEM VÉDŐoltásról van szó.
Bartek Judit
Bartek Judit Hónapja
@Regina Horváth igaza van teljesen egyetértek. 😊 megérti hogy most marad a játszótér.
Regina Horváth
Regina Horváth Hónapja
@Bartek Judit értem én, de higgye el, 25ezres városban nőttem fel, nem volt egy fia állatkert sem, volt szabadstrand, meg lehet találni azt a szórakozást is, amihez nem kell ez a flepni. Unoka is biztosan megérti, hogy a Nagyi vigyáz most az egészségére, és pár hónapig vele most otthon társasozunk, vagy a parkban játszunk, aztán majd alakulnak a dolgok. Nem fog örökre kelleni az a vacak. No de nem vitát akarok :)
Bartek Judit
Bartek Judit Hónapja
@Regina Horváth itt nem elsősorban magamra gondoltam, hanem az unokámmal együtt töltött időre, állatkert, strand. A barátnőkkel tudunk menni a természetbe, szabad strandra stb.
Zsuzsanna Bórai
Zsuzsanna Bórai Hónapja
Tökéletesen egyetértek az elhangzottakkal. Megerősít abban, amit gondolok a jelenlegi helyzetről! Köszönjük, Csabi!
Mária Mígné Prázsmári
Mária Mígné Prázsmári Hónapja
Zseniális előadás, gyönyörű összefoglalása annak, amiben vagyunk! Hálás szívvel köszönöm!
Ágota Lázár
Ágota Lázár Hónapja
Nagyon felszabadító megközelítés. Szeress, és tégy, amit akarsz. Oltasd be magad vagy sem, de ne bántsd meg a másik embert, azért, mert máshogy látja A harag sokkal mérgezőbb, mint a vírus vagy az oltás vagy bármi, ami miatt az emberek egymásnak esnek.
Incze Sándorné Jucika
Incze Sándorné Jucika 25 napja
@Ágota Lázár ❤️🙏❤️🙏❤️
Ágota Lázár
Ágota Lázár Hónapja
"Ne féljetek. Egy hajszál sem vész el fejetekről"
Andrea Kertész
Andrea Kertész Hónapja
Minden szavaddal egyetértek. Talán -ha megengeded- annyival módosítanám a soraid, hogy a harag szót kicserélném félelemre. Minden haragnak, és minden negatív érzésnek az alapja a félelem szerintem.
Eva Vicényi
Eva Vicényi Hónapja
Köszönöm!
Erika Vajda
Erika Vajda Hónapja
Több olyan gondolat is elhangzott, amivel - vízöntőként - nem sikerült első hallásra azonosulnom, és szívesen hallgattam volna további fejtegetést. Talán majd a további videókban .. :) Addig is lenne néhány kérdésem: ugyan globálisan nézve az emberiség jelentős része döntött ebben a kérdésben, ami - ahogyan fogalmaztál - alacsony szintű megélése az uránuszi minőségnek. Ugyanakkor megjelentek azok a kezdeményezések, szerveződések, amik már egy magasabb szintű minőségnek felelnek meg (pl. közösségek építése). Ezek az emberek egyátalán nem kérnek az alacsonyabb szintű megélésből, és a többség nem is a fizikai magyarázatok, érvek alapján indult el ebbe az irányba vagy döntött az alacsony szintű felelet elutasítása mellett hanem "belső hangjuk" alapján. Mit enged a sors? Mindenki úgy éli meg az uránuszi feladatokat, ahogyan akarja vagy a többség elsodorja a magasabb szintű megoldást? Egyátalán hol a határ, hány emberben kell hogy megnyilvánuljon egy magasabb tudatszint? Mit kezdenek a vezetők ezzel a kisebb létszámú réteggel? Egy előző videódban arról volt szó, hogy a vezetők csak a "nép" tudatszintjén tudnak lépéseket tenni. A leckét meg kell tanulnunk, de nem mindegy milyen szinten éljük ezt meg. Hogyan lehet, lehet-e egyátalán globálisan magasabb tudatszintre és ezzel magasabb szintű megoldásra jutni? Abban - feltételezem - nem tévedek túl nagyot, hogy az alapvető feladat egy magasabb tudatszint elérése. Az is nyilvánvaló, hogy ez egy hosszú folyamat, de az alapokat most rakjuk le, tehát a változásban a legfontosabb sorsfeladatot kapta a ma élő emberiség. Mit tehetnek azok, akik szeretnék a magasabb szintű megélést, és ezzel együtt további tudati fejlődést?
Zsuzsanna Záhonyi
Zsuzsanna Záhonyi 18 napja
De jó ezt a kommentet olvasni! A helyzet valóban nagyon összetett, természetesen nem is kell semmivel teljesen azonosulni, mert éppen az a jelenlegi helyzet egyik legnagyobb csapdája, annak nyomán lehet pártoskodni, megosztani, címkézni. Engem jelen helyzetben a 3 legalapvetőbb gondolat, ami irányít: ne árts (se másnak, se önmagdnak! Ez utóbbiról meg szoktunk feledkezni, pedig már önmagában ez az útmutatás megadja a választ a vakcinákkal kapcsolatos kétségekre), légy hű önmagadhoz (minden más hűség forrása ez), hallgass a belső hangodra (mert az a jóisten csendes hangja). Asztrológiai síkon egyébként, amire gondolok mostanság, hogy a születési képleteket most mindenkinek tanácsos átnézni :D mit tudok én hozzátenni ehhez a helyzethez? Kosként skorpió aszcendenssel a harc nemes szinten való megélése a leckém most, amivel önmagam és környezetem felemelkedéséhez tudok hozzátenni valamit... És az egyszerűség, nem kell itt nagyon szofisztikált dologkra gondolni, hanem letisztulásra, ami a közösség számára átlátható, igaz. Nagyon várom a változást!
Erika Vajda
Erika Vajda Hónapja
@THE TRUTH IS INSIDE Örülök, hogy hasonló kérdéseink merültek fel. :)
THE TRUTH IS INSIDE
THE TRUTH IS INSIDE Hónapja
Erika Vajda. csodálatos kérdések, nagyon mélyről jövők. ezeket én is feltettem de ilyen szépen messze nem tudtam megfogalmnazni magamban.
Erika Vajda
Erika Vajda Hónapja
@Andrea Finster Köszönöm megtisztelő válaszodat. Mindig nagy öröm számomra mások gondolatait megismerni. :)
Andrea Finster
Andrea Finster Hónapja
Nagyon jó,hogy nem azonosultál az elhangzottakkal teljes mértékben.A kérdéseid még ennél is jobbak! Az Uránusz analógiái közé tartozik az egyediségünk is.Ahogy az isteni megnyilvánul rajtunk keresztül egyedi zseniális módon.Archetípusban az udvari bolond,az egyetlen aki a királynak(Nap) megmondhatja a véleményét,úgy,hogy nem veszik le a fejét.Tehát az,hogy mit kell tenni az egyre magasabb tudatszint elérésére,megtartására,meghaladására,belül van mindenkiben a belső Uránusz (isteni szikra) fogja mindig a tudatba megjeleníteni,és érdemes rá hallgatni,és eszerint élni a tömegpszichózis ellenében is.Keresni a hasonló értékrendűekkel való kapcsolódást,a szabadaság-egyenlőség-testvériség elvek mentén...bár nem engem kérdeztél, de mivel én sem azonosultam mindennel ami itt elhangzott,(ez leginkább a helyzetértékelésre vonatkozik)... mert az asztrológia tudása és előadása kifogástalan..ezért bátorkodtam hozzászólni. :)
Anikó Kőrösi
Anikó Kőrösi Hónapja
Most lehetne gátat szabni ennek. Ne mindenki választja
Suzanne Szárai
Suzanne Szárai Hónapja
Az oltás veszélyes az egyénre és a közösségre nézve. Ennek kell végre utánanézni.
Anikó Kőrösi
Anikó Kőrösi Hónapja
Genetikai kisérletnel mincs más üzenete, csak hülyének vagyunk nézve. Spirituális tutu nincs. Felelőség is ránk van bízva. Zsarolás rájuk.
Hajnalka FERINCZ
Hajnalka FERINCZ Hónapja
Csaba, köszönet ezért az előadásért is! Nagyon szeretem hallgatni, ahogy te elemzel, beszélsz.. nagyon megnyugtató..
Hajnalka FERINCZ
Hajnalka FERINCZ Hónapja
@Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája ♥️
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája Hónapja
Köszönöm Hajnalka :)
Katalin Horvath
Katalin Horvath Hónapja
Nagyon szeretnem tudni, mi az hogy az az Ember Sorsa, mert nagyon dobaloznak ezzel, es az oltas dolgokkal. Inkabb hagynanak az embernek tiszteletbol, azt hogy ugy elje az eletet ugg ahogy akarja. Akik mast akarnak, Meg oltast, Meg ilyenek et, koltozzenek masfele. Inkabb azon dfolgoznatok hogy tobb spiritualis igazsagokkal gyarapitanatok az ember tudatossagat. Vannak elegen nem emberek ezen a Foldon, akik iranyitgatjak sorsunkat. Sajnos a jelenlegi atlag ember csak egy vakond sorsat tapossa, annyira vak azokra a valtozasokra amik itt folynak. A Lelek tana kellene legyen a legfontosabb tanulni valoja, es az arol valo ismeretek, de inkabb oltasnak, mint tanitanak...
Zsóka Prymula
Zsóka Prymula Hónapja
Köszönöm, abszolút érhető, igaz !
Enikö Hódyné Bálintffy
Enikö Hódyné Bálintffy Hónapja
A fentiekkel egyet értek. Sorsát senki nem kerülheti ki
Rita Körmendi
Rita Körmendi Hónapja
ez nagyon érdekes és számomra megnyugtató, felemelő megközelítés volt, köszönöm!!
Katalin Fenyvesi
Katalin Fenyvesi Hónapja
Köszönöm az előadásodat. Mindig örömmel hallom, hogy Te sem fogyasztasz húst, de hogy szeretett Papp Lajosunkkal készült beszélgetéseket is kapcsoltad a mondandódhoz, azt külön köszönöm. Láttam már mind a kettőt, de örömmel néztem újra. Azért, aki hisz abban, hogy a transzhumanizmus tör be az életünkbe, és hogy a génmódosítás micsoda veszélyeket rejt, mégis sztárolják, ill. hogy háborúk törnek ki időről-időre, az azért tisztában van azzal, hogy összeesküvések márpedig vannak. Az egész történelmünk bizonyság rá, de maga a napi politika is. A színdarabot látjuk csak. Asztrológiai tanulóként, spirituális emberként sem gondolom problémásnak, ha utána járunk a dolgoknak, és észrevesszük az összefonódásokat, amik mögöttük vannak, ha közben a kozmikus törvényszerűségekkel is tisztában vagyunk. A lényeg a tudatosság, és a legfontosabb a szeretet. Szerintem. Sok pénzt veszítettem, mégis rengeteget kaptam ettől a furcsa influenza időszaktól. Nem félek az oltástól, de egész más szinten élem meg a jelen helyzetet, mint ahogy azt a média ( mondjuk azt nem nézem ) ill. a közvélemény rám szeretné erőszakolni. Nekem ez az időszak adta a legtöbbet életemben. :)
Terez Mayer
Terez Mayer Hónapja
Köszönöm 🙏
Henga62
Henga62 Hónapja
Köszönöm! Nagyszerű összefoglalást és iránymutatást kaptunk.
Ani Ágh
Ani Ágh Hónapja
Köszönöm az értékes elöadást. Megnyugtat, mert megerösitett abban amit én hiszek és tudok.Azt tudom, hogy a hatalom félelemben akarja és tartja az embereket, és az emberek nem tudják, hogy ez nekik milyen káros. Ha az embiség magasabb tudatszinten lenne , pl, nem félne, igaz hittel rendelkezne eszébe sem jutna, hogy beoltassa magát, mert bizik a Felsö Hatalomban. Én nem értek az asztrológiához, , de azt tudom, hogy a Fentiek tesztelnek bennünket és szétválasztás is most történik, és ezen a teszten elbukott az emberiség. Mindenki azt hiszi, hogy az oltás után jobb lesz, sajnos jönni fog más. Már nem lesz olyan a világ mint amilyen volt, csak rosszabb.
MARIA JOKAN
MARIA JOKAN 22 napja
@Katalin Fenyvesi Igen. Csak annak elrendezodesehez kb 20 ev kell. Elobb le kell bontani a régit s aztan jon az uj. Nehez 20 ev lesz.
Hegel Mucika
Hegel Mucika Hónapja
@Ani Ágh Hááát aki oltatni megy hogy utazhasson mehessen az vajjon milyen szinten lehet? Közben majd rájön becsapták többszörösen a végén.!
THE TRUTH IS INSIDE
THE TRUTH IS INSIDE Hónapja
@Katalin Fenyvesi sajnos sokkal rosszabb világ jön. folyik szétválasztás i igen. de összességében az emberiség nagyon komoly problémákkal kell szembesüljön hamarosan
Erika Kovács
Erika Kovács Hónapja
@Katalin Fenyvesi Pont így szerintem is 💞
Katalin Fenyvesi
Katalin Fenyvesi Hónapja
@Ani Ágh igen, izgalmas időket élünk. ott van mindenki, ahová eddig is tartott. én nagyon örülök, hogy a dolgok ma sokkal nyilvánvalóbbak számomra. nem számít, hogyan fogalmaztál, a lélek kommunikál. :) szép napot neked! :)
Rita Nagy
Rita Nagy Hónapja
Köszönöm 🙏
HAMVAS BÉLA ASZTROLÓGIAI JÓSLATA - üzenet a jelenkor emberének
14:27
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Megtekintés 40 E
EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE - Mit üzen a Szaturnusz - Jupiter Nagy Együttállása
35:05
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Megtekintés 19 E
Follow The Flow - Világom [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
3:02
Follow The Flow - Világom [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
3:02
Dér Heni - Szeretemdal (Official Music Video)
3:04
DALFUTÁR 5 ⎜ Első csapat 1. rész ⎜ 2021.
1:9:56
Kellenek-e nekünk még DOKUMENTUMFILMEK egyáltalán?
13:22
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 67 E
Who Is SMARTER? 😂 #shorts
0:30
LankyBox
Megtekintés 190 M
HORVÁTH TAMÁS - DZSOKI (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
2:43
Horváth Tamás
Megtekintés 408 E