NEMSOK- Hogy éli meg egy közeli hozzátartozó az Exatlont? Interjú SZENTE GRÉTI barátjával Balázzsal!

  Megtekintés 78,891

Nemsok

18 napja

Egy új koncepció! A mai részben nem egy játékost kérdezzünk az élményeiről, hanem az itthon izguló, szurkoló közeli hozzátartozót. Milyen érzés hónapokig nézni a barátnődet, nem tudsz segíteni neki, nincsenek tanácsok, csak a TV képernyője maradt belőle. Hogy éli meg Horváth Balázs Gréti hiányát? Mit gondol meddig fog eljutni?
Váratlan válaszokat kaptunk!
Ha tetszett Iratkozzatok fel és Lájkoljátok ezt a videót!

Megjegyzés
Kata Szilágyi
Kata Szilágyi Napja
BÁLINT BARÁTNŐJÉT HÍVJÀTOK MEEG🥺🥰
Bad_girl
Bad_girl 5 napja
Nem illik szerintem ez a srác Grétihez
Milàn Boros
Milàn Boros 10 napja
Nice Gréti 20 évesen egy ránézésre 30-as palival járni de mint az interjúból is kiderült mindketten szépen kihasználják a másikat:D Csak gratulálni tudok
Johanna L.
Johanna L. 13 napja
Nem értem hogy értik azt hogy csapódik a Gréti.
Adela Borș dancer
Adela Borș dancer 13 napja
Ti a Thebigfam csatornákat utánozzátok!Nem értem miért néznek titeket ennyien mikor ott van a #thebigfam HUload csatornája, minőségi vidikkel!🙃 Szóval hadjátok abba az utánzást! Köszi😘
Ágnes Udvarhelyi
Ágnes Udvarhelyi 8 napja
Hallod csajszi kicsit tájékozódjál már mielőtt okoskodsz, mert ez a csatorna régebben indult mint a bigfam. (Nem akarok támadni senkit, én is inkább a bikfam-et szoktam nézni, de ez az igazság). "Köszi ;3"
Adela Borș dancer
Adela Borș dancer 11 napja
@oviki1 te normalis vagy csóró csóka?
oviki1
oviki1 11 napja
@Adela Borș dancer nincs egyenes arányossági összefüggés a mennyiség és a minőség között :D
Adela Borș dancer
Adela Borș dancer 11 napja
Ja meg egy kicsit több feliratkozójuk van mint ennek a szedett vedet szarnak
Adela Borș dancer
Adela Borș dancer 11 napja
@oviki1 aha persze ők a legjobbak!
Sára Beck
Sára Beck 15 napja
Bálint barátnőjét pls hívjátok meg
YouTube Boss
YouTube Boss 15 napja
Benne vagytok a Blikkben........
Máté Kovács
Máté Kovács 15 napja
És most kiesne a gréti egy feltöltésnél bemenne a párja és amikor így kikérdezgetik az új embereket bedobná a csávó hogy a gréti párja.. Mennyire foshatná össze magát a viktor? Szerintem fülét farkát behúzná😂😂😂
Bence Kormos
Bence Kormos 15 napja
Építő jellegű ,, hozzá szólás,, Picit lehetne korrigálni a mikrofonok elhelyezését, nem mindig lehet hallani a vendégeiteket. Üdv és köszi
Kisabonyi Dominik
Kisabonyi Dominik 16 napja
Dóri nem tud tét helyzetben teljesíteni? 9-9 kihúzta be a dominikaiaknál a pontot
Hungary Patriot
Hungary Patriot 15 napja
Nemzetek viadala nem tét nap.
Julianna Bénik
Julianna Bénik 16 napja
őőőő gréti párja?
Ica Bőd
Ica Bőd 16 napja
Dóri , bármilyen is, de az biztos bárkinek baja van , Ő megy és segít,megnyugtat, pártol. Bajnok szurkoló vagyok,de biztos ,Dóri belül JÓ ember.
Boglárka Bándi
Boglárka Bándi 16 napja
Teljesen igazad van, ugyanigy gondolom. Mondjuk érthető, hogy ő ugrik oda hiszen az instája alapján vízimentőként/elsősegélyesként is dolgozott/dolgozik, így ő tudja, hogy reagáljon, hogy nyugtassa meg a sérültet.
brandsort15
brandsort15 17 napja
Gréti már lefeküdt... szegény srác. Kellemetlen.
Nóra Edina Albert
Nóra Edina Albert 15 napja
@81123 Dlali oks
81123 Dlali
81123 Dlali 15 napja
@Nóra Edina Albert Nem kötik az orrunkra, ha ilyen előfordulna. De minden megtörténhet, mert ilyen az Exatlon!
Nóra Edina Albert
Nóra Edina Albert 15 napja
Kivel feküdt le?
81123 Dlali
81123 Dlali 17 napja
És minden este ezt csinálja. Szegény srác, mit gondolhat.
Judit Nagyné
Judit Nagyné 17 napja
Azt hittem az apukája
Ramóna Szalay-Zsidai
Ramóna Szalay-Zsidai 17 napja
Csak én gondolom úgy, hogy Gréti jogtalanul volt fennakadva ezen a “nem futottam” dolgon? Ha hirtelen halálról van szó és az a tét, hogy megnyerjék az adott napot, akkor értelemszerűen az aznapi legjobbnak kell mennie megint. Szerintem Dórinak ott nem volt miért bocsánatot kérnie, Gréti pedig feleslegesen várt köszönetet, mert az nem az ő futama volt, hanem azé, akit a csapat a legjobbnak ítélt meg 🙂
YouTube Boss
YouTube Boss 14 napja
@urban legend jól gondolod.
urban legend
urban legend 16 napja
Nem csak te gondolod úgy. Ha Gréti annyira akart volna futni, akkor kiléphetett volna. És ahhoz sem kell sok gógyi, hogy rájöjjenek, hogy lesz visszavágó, mint minden évben. Amin Gréti kétszer is futott, Dóri és sok más lány meg egyszer sem. Érdekes erről már nem témázgattak. Én leginkább azt gondolom az egészről, hogy ez is egy nagy megrendezett kamuhiszti volt, meg az összes többi beszélgetés is a nemzetközi meccsek körül.
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 16 napja
Mivel a Dominika elleni meccsről volt szó, ami egy statiszták elleni bohóckodás, így egy kicsit érthető. Ha mondjuk Mexikó ellen lett volna, akkor nyilván fel se merülhetett volna. Mondjuk attól még, hogy hagyták volna őt futni, nem lett volna muszáj neki dobálnia. De Gréti is túlreagálta, bár azon a ponton nyilván nem tudhatta, hogy lesz-e még nemzetközi meccs, mert ugye az volt időben az első, Mexikót később vették fel.
Szalamandra
Szalamandra 17 napja
Egyet értek ezzel. Illetve azt se felejtsük el, hogy egy játéknap 10 nyertes meccsig megy... Miért a hirtelen halál előtt jutott eszébe, hogy ő amúgy nem is futott? Előző körökben a kiválasztásoknál mondhatta volna, vagy reggel az indulásnál is akár, hogy szeretne kilépni elsőnek, mert mindenképpen futna. Ott én sem értettem miért kéne megköszönnie bárkinek is, hogy a Gréti átadta a helyét, és miért a Dóritól várta a bocsánatot. Ügyes lány a Gréti, egyre ügyesebb, de szerintem nem lát reálisan dolgokat, de ezt be lehet tudni a fiatal korának is.
81123 Dlali
81123 Dlali 17 napja
Szerintem nagyon jó volt ez az interjú, a srác reálisan szólt hozzá a témákhoz, úgyhogy nekem tetszett!
David Bro
David Bro 17 napja
Gréti kavarásról tetszett a véleménye
Zsófia Németh
Zsófia Németh 17 napja
Na Viktor ezt megkaptad!
Panka Kovács
Panka Kovács 17 napja
Amúgy itt megint ez megy, hogy jaj nem, Gréti szart kavar, jaj nem, Gréti kelleti magát, dehogy jólelkű, dehogy naiv. Most nem értem, őt is miért kell bántani, Hannáék valóban ebből csinálják a "műsort" úgymond, éles véleményeik vannak, "ellentmondásos" dolgokat is mondanak néha, mert próbálnak minden oldalt megmutatni, ami nekem egy kellemes csalódás volt ahhoz képest, amit először gondoltam. Attól függetlenül, hogy ők sokszor szélsőséges véleményeket nyilvánítanak meg, nem jelenti azt, hogy minden embertől rendben van ez vagy hogy minden embernek szintén csinálnia kellene. Nem ismered az adott illetőt, akiről beszélsz, a tv-ben látod és feltételezel, amit akarsz, de a barátja itt van, aki nem gondol ilyeneket, pedig sokkal több oka lehetne rá, tekintve, hogy ő a párja. Te, mint ismeretlen, mi az istenért érzed magad feljogosítva arra, hogy beszólogass neki meg mondogasd, hogy flörtöl, meg hogy mutogatja magát és nem jön zavarba? Miért kellene neki? Nagyon csinos lány és az, hogy nem szégyelli a testét egy jó dolog, nem pedig szégyenre méltó. A másik meg, hogy attól, hogy a társadalom szerint "ne viseljen a nő rövid szoknyát, mert az felhívás keringőre", ettől függetlenül ez nem igaz, a nőnek megvan a szabadsága, hogy úgy viselkedjen, ahogy akar, azt a testrészét mutassa meg, amelyiket szeretné, olyan ruhában végezze azt a tavékenységet, amilyenben es amit szeretne. A férfi meg ne értse félre, mert ez nem egy jel, ez a nő szabadsága. Úgy, ahogy az, hogy "szart kavar"... Hát, én azt a szintet nevezem szarkavarásnak, amit Ricsi művelt és Gréti attól nagyon messze állt. Lehet nem nézitek akkor a műsort, de Gréti igyekezett minden problémáját megbeszélni, akivel tudja és ha nem tudta, hogyan, akkor segítséget kért mástól. Ha valakit szidni akartok, szidjátok Viktort, amiért félreért bármit, amit Gréti csinál, miután Gréti tisztázta, hogy nem, neki barátja van. Bár szerintem rosszat alapból Viktor sem csinált. Na mindegy. Szeretetet, emberek, ne ezt a sok negatív szart...
YouTube Boss
YouTube Boss 16 napja
Túl sokat gondolsz ebbe bele,ez egy generált műbalhé,a stáb találja ki nekik, ők hozzák őket ilyen szitukba!
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 17 napja
Remélem Dórinak nincs pasija. Ha van, őt meg ne hívjátok! Megnéztem a videót, mint mindig, viszont ez most nekem nem jött be. Tök unalmas volt ez a hét, érthető, hogy értelmetlen heti összefoglalót csinálni belőle, viszont ez a videó sem volt érdekesebb. A srác számomra semmi érdekeset nem mondott, kb felmentette Grétit az összes tette alól, ami valahol érthető, hiszen szereti. Amit én hiányolok, hogy a második évad mintha nem is létezne a számotokra, pedig abban voltak az igazán érdekes karakterek. Bogi kivételével senki sem szerepelt még a videóitokban, és ha szóba is kerül az az évad, akkor is csak a felé tanusított undoritó viselkedés miatt. Pedig sokak számára az volt a legjobb széria. Én úgy vagyok vele, hogy inkább maradok egy héten videó nélkül tőletek, minthogy számomra érdektelen embereket nézzek. Vagy ha már meghívtok családtagot, akkor inkább olyan vlkit, akinek a szerette a játékban szerethető, és valóban ügyes. (Ákos, Anna, Krisz...) de ez csak az én véleményem. Annak meg külön örülök, hogy a pali nem jutott be, ez nem a Love Island, épp elég oda Viktor, mint hősszerelmes.
YouTube Boss
YouTube Boss 17 napja
@Alexandra Vencel de akkor adjanak neki más nevet,legyen Loveatlon, ott mehetne a bájolgás!
YouTube Boss
YouTube Boss 17 napja
@Andrea Marcsó a műsor után se nagyon lesz jelentkező!
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
Nagyon egyetértek azzal, amit írtál. Azt hiszem, hogy mákunk van, Dórinak nincs barátja, én ezt valahol nem is csodálom egyébként..
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 17 napja
@Lord Viktor [Hun] Csak sajnos a magyar exatlon meg sem közelíti a mexikóit. Így is elég béna lett az évad, egy szerelmespár még jobban elvinné az egészet, legalábbis, ahogyan az idén szerkesztik a műsort, tuti.
Eulo GP
Eulo GP 17 napja
ugyanezt gondolom. A második évad volt a csúcs egyértelműen.
én nem tudok semmit
én nem tudok semmit 18 napja
Csávó elég halk
Krisztián Major
Krisztián Major 18 napja
13:31 és 15:13 között érzek némi ellentmondást.
Gergő Holmagyi
Gergő Holmagyi 18 napja
Most láttam hogy annának van yt csatornája , onann volt ő ismerős 264k feliratkozó :P Csak nem tudtam hova tenni ki van még így?: :D
Gergő Holmagyi
Gergő Holmagyi 17 napja
@Panka Kovács hát én Barni videojukba hallottam
Panka Kovács
Panka Kovács 17 napja
Először én se tudtam, pont mondtam anyának, hogy fhu, én őt ismerem, aztán egyszer csak így ütöttem a fejem, hogy jaj, hát a FollowAnna csatorna... De én még az első adásnál rájöttem :D
_.Zalán ._
_.Zalán ._ 18 napja
Bocsi de Gréti és Dóri között majdnem 10% különbség van. Nem tudom honnan vette azt a 2% ot xdd
Adam Timar
Adam Timar 18 napja
A statisztika említésénél Annáról és Grétiről volt szó, nem Dóriról.
Milán Roland Kovács
Milán Roland Kovács 18 napja
Amit ide leírtam az neked is szól Szabó-Thomka Hanna és neked is szól Mischinger Péter !
Milán Roland Kovács
Milán Roland Kovács 18 napja
Jövő Héten újra kinyit a Dominikai Köztársaságban az Exastore ! Tét a telefon is lesz ! Jövő hét hétfőn a tét még a Villa meg a Dulapontok ! Meg még a tét lesz még pontgyűjtés ! Meg még a Telefonálás vagy pedig a Videóhívás ! Nagy Dánieltől és Szabó Franciskától !
Niki Lőrinc
Niki Lőrinc 18 napja
Ezt nem ertem hogy amikor a Nagy Dani serult le eloszor akkor a feleseget felhivtak hogy ez lesz keszuljon fel. Akkor a tobbi embert miert nem tudjak felhivni hogy baszki ez lesz ne ijedj meg.. nem szeretem ezt a kivetelezest
Niki Lőrinc
Niki Lőrinc 17 napja
@urban legend Dani elso serulese nem volt komoly vagyis hat en ugy tudom
urban legend
urban legend 18 napja
Nem csak Dani családját hívták fel, hanem másokét is. Nyilván akkor telefonálnak, ha komolyabb a sérülés.
Barbara Takács
Barbara Takács 18 napja
Gréti barátja úgy néz ki mint a bajnokoknál Bazsi😂
Szilvia Kövendi
Szilvia Kövendi 18 napja
Igazatok van.Dórinak addíg jó valaki amíg nem jobbak nála.Dettó mint Dorcika volt tavaly.Akkor fordult ki magából amikor Bogi jobb lett nála.
Márk Kónya
Márk Kónya 18 napja
Légyszi a lilko barátját hivjatok be a műsorában!!!!!!
Gábor András Jankovics
Gábor András Jankovics 18 napja
hát ez a Dóri kivel barátkozik dolog ez olyan mint a tavalyi évadból az az eset amikor Dorci és Bogi barátságának félremenése
oOoOkitOoOo
oOoOkitOoOo 18 napja
Peti, a hangon lehetne kicsit javítani? Tök jó videó volt, de végig a hangerőszabályzón volt a ujjam, egyszer alig hallom a vendéget, utána a nevetésnél viszont kellemetlenül hangos 😀 esetleg egy ruhára akasztható mikrofon? Nem értek hozzá, de nekem ez sokat ront az élményen.
Nemsok
Nemsok 18 napja
Az a baj, h nincs hozzá technika. Egyelőre telefonnal vesszük, amihez 1 mikrofon csatlakoztatható. Reméljük, hamar lesz rá keret, h fejlesszünk
Zoltán Vécsei
Zoltán Vécsei 18 napja
Úgy látom átment a kommen mező meghívó kívánság műsorba....Akkor hívjatok meg engem.😉
Luca
Luca 18 napja
Most minden egyes instás kommenthuszár nézze meg ezt a videót! Úgy bántjátok a videók, kivágott jelenetek alapján a versenyzőket, hogy az egyszerűen elfogadhatatlan. Itt van Gréti barátja, látszik rajta, hogy mennyire szereti emberként is és nőként is Grétit. Nem csak azokat bántjátok akiről írjátok a kommenteket, hanem azt a személyt is aki az adott versenyzőt szereti. Mindenki tudja, ha a szerettedet bántják az sokkal jobban fáj mintha téged bántanának. Lehet hogy neked valaki nem szimpatikus, de nem szabad ilyen pusztító alpárisággal beszélni a másikról.
Zelma Timar
Zelma Timar 18 napja
Szerintem a dobás nem annyira megy mint pletyka, ez egyéni játék, Bálint nincs amiért Gretivel foglalkozón, még a végén azt fogják mondani hogy be jön neki!
Balázs Torgyik
Balázs Torgyik 18 napja
Bálint csak az Anna, Dóri és Ákos felé nyit? Ja mert Marcival amúgy nem szokott beszélgetni meg Viktorral sem.😤 Igen a villa a fontos neki mint ahogy bármelyik másik versenyzőnek, hogy kipihenje magát. Azt meg nem hinném, hogy a végjáték nem lenne fontosabb neki, mint a villa.
Pater Noster
Pater Noster 17 napja
@HUload Boss Nem maradsz egyedül, én itt vagyok! :))
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@HUload Boss még te beszélsz...?
YouTube Boss
YouTube Boss 17 napja
@Andrea Marcsó csak az idődet veszik el a hasznosabb dolgoktól ezek a kommentek,látod most se történt semmi,mindenki osztogatott azt elment haza', volt értelme?:))
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@HUload Boss nem beszéltem rondán, sosem szoktam, azt hittem, már vagyok elég bejáratódott yt ügyekben, hogy tudjam, mi várhat, de ez a gyűlölet cunami engem is meglepett. Pedig türelmes patika voltam!
YouTube Boss
YouTube Boss 17 napja
@Andrea Marcsó majd jól tíltanak mindannyiótokat és itt maradok egyedül!:))))
Imre Király
Imre Király 18 napja
Nagyon jó értelmes beszélgetés volt..
YouTube Boss
YouTube Boss 18 napja
Hívjatok meg Vaszily Miklóst és kérdezzétek meg,miért cseszték el ennyire ezt az évadot!
Kiara
Kiara 18 napja
Amire mindenki várt, a Viktoros kérdés: 11:31
János Tónai
János Tónai 9 napja
Köszi
Zoltán Vécsei
Zoltán Vécsei 18 napja
Hát én nem..Viktor szóra sem erdemes..😉
TiPsZ_MiX
TiPsZ_MiX 18 napja
Kösziiiiii
Major Gábor
Major Gábor 18 napja
Hirtelen a borító képről azt hittem, hogy Tech2 Laci xD
Gréta Lukics
Gréta Lukics 14 napja
Én is xd
Bartyik Szofi
Bartyik Szofi 18 napja
Xd
Fernándó Mikula
Fernándó Mikula 18 napja
Elég nagy túlzás beállítani a a verseny esélyesének Grétit.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
@urban legend ahogy mondod!
urban legend
urban legend 18 napja
@Lord Viktor [Hun] Nagyon remélem, hogy ha párbajra kerül sor, Vivi összeszedi magát és legyőzi Grétit.
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 18 napja
Nyilván nem toronymagas esélyes, de amit elmondtak, igaz: jön fel, mint a talajvíz és lassan beéri Annát. Gréti első tesztje a Vivi elleni párbaja lesz, mert nehezen tudom elképzelni, hogy nem őt küldi ki Bálint, ha odakerülnek. Amit ha megugrik (szerintem igen), akkor pedig kérdés, hogy hogy alakulnak majd a viszonyok, kell-e még a kék lányoknak párbajozni, ha már csak hárman lesznek, ez a bejutási rendszeren is múlik, meg a fiúk teljesítményén. Ha igen, akkor jó eséllyel nem jut be, mert ahhoz Annát kell kiejtenie, amihez sürgősen el kéne kezdenie gyűjtögetnie a medálokat, mert Annának van kettő és Bálint fog adni neki, az tuti. Dóri pedig nem fog segíteni egyik riválisának sem, max. annak, akit gyengébbnek gondol. De a medálszórás ellene összejöhet már a Vivi elleni párbajon is.
Margit -
Margit - 18 napja
Csak abban.
YouTube Boss
YouTube Boss 18 napja
A haja neki a leghosszabb a mezőnyben,abban első lenne!:)
Aniko Palfi
Aniko Palfi 18 napja
Gréti hasonlít Piszkos Fredhez. Folyton kavarja... Az ilyen nők miatt barátkozom főként férfiakkal :)
Aniko Palfi
Aniko Palfi 17 napja
@Andrea Marcsó Olyan 5-7 között találtam rá a polcon apám gyüjteményére, azóta is szeretem :) Én is örülök :)
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
@Aniko Palfi a hangoskönyv is jó! Amikor mondja a Grand Hotelben a kiöregedett operaénekesnek, hogy: " Nagy rajongója vagyok a néhai hangjának" 😂aztán nem értette, hogy a továbbiakban miért volt vele olyan távolságtartó a pali.😀 vagy: "csak semmi pánik", és azonnal kitört a pánik 😁Örülök, hogy Rejtő rajongóra találtam!
Aniko Palfi
Aniko Palfi 18 napja
@Andrea Marcsó Van mit sorolni :) A Vesztegzár a Grand Hotelben minden mondata egy poén vagy helyzetkomikum :) Most a háttérben megy a Vissza a pokolba mint hangoskönyv - sajnos egy könyvit nem tudok már elolvasni, nagyon rossz a szemem.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
@Aniko Palfi ezer aranyköpés! De én szinte minden könyvét imádom, a Szőke Ciklontól hátast dobok minden alkalommal, elképesztő!:)) de még sorolhatnám...
Aniko Palfi
Aniko Palfi 18 napja
@Andrea Marcsó Hányszor olvasom ötször újra, hogy asszongya: "Mit gondolt a költő?" :D :D
Gréti Gyenes
Gréti Gyenes 18 napja
Egyszer meghívhatnátok Wald Mátét is, Ákos tesóját. :-)
urban legend
urban legend 17 napja
@Andrea Marcsó Igen, ezt félrecímezted, én nem is reagáltam a kommentedre. Annának amúgy szerintem csak annyi volt a baja, hogy a másik csapattal való cseverészés közben nem drukkoltak a csapatok elég lelkesen. De ezek ilyen álproblémák, amivel próbálják kitölteni a műsoridőt, mert valódi konfliktus idén nagyon kevés van. Én már csak a teljesítményt nézem mindenkinél, meg azt a kevés spontán reakciót, amit a TV2 enged, vagy néha benne hagy véletlenül a műsorban, mivel a reality rész ilyen erőltetett, irányított, megrendelt beszélgetésekből és jelenetekből áll. Lassan ott tartok, hogy legszívesebben már mindent áttekernék a futamok kivételével:)
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@urban legend látom, most jól beletenyereltem az Ákos fanok lelkivilágába, de te legalább normális véleményt fogalmaztál meg. Lehet, hogy azért tűnik nekem flegmának, mert valóban, a kevés műsoridőben, amit kap vhogy mindig olyan visszafogott, kontollált idegességet érzek rajta, meg olyan lesz.rom képet vág. Bevallom, nem is figyelem árgus szemekkel, de bennem Anna elbeszélése alapján erősödött meg ez az érzés,amikor azt mondta, hogy Ákos végig unatkozta a nemzetközi meccset, elflegmázta, nem is játszott. Játékosnak jó, ezt írtam. De azt nem szeretem, ha letámadnak, mert nem látok vkit olyan tökéletesnek, mint a fanjai. Én sem kérem, hogy az én kedvencemet imádják, ennyi. De az utolsó gondolatokat, bocs, inkább a szemellenzős Balázs Torgyiknak címeztem volna inkább, aki mindenhol követve védi a kék versenyzőket a legapróbb kritikától is. Egyébként ezek mindenki részéről csak benyomások, hiszen valójában nem ismerjük őket!
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@Balázs Torgyikén máshogy látom, de kérdezd a tv2-t, mert a csati nagyon is úgy válogat, hogy egy karakter vmiért nézővonzó legyen. A bajnokoknál más a helyzet, ott örülnek, ha vki egyáltalán elvállalja, hogy ide jöjjön.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@S Rajmi_ én annak látom egyelőre, ön nem, ennyi, ezért ne címkézzük egymást. Ez legyen a legcsúnyább jelző, amit egy versenyzőről olvas bármelyik platformon! Azt meg tűrje el ön is méltósággal, ha vkinek más a véleménye, főleg, ha nem csúnya stílusban mondta.
Balázs Torgyik
Balázs Torgyik 18 napja
@Andrea Marcsó Miért flegma? Meg nem azért mennek be, hogy izgalmas karakterek legyenek.
Máté Kondor
Máté Kondor 18 napja
Dave-et kéne meghivni
Russian army
Russian army 18 napja
@Hunique az lenne a legjobb videó a csatornán. :)))
Russian army
Russian army 18 napja
@Hunique én már írtam nekik ötlentként kB 2 hónapja de ha eddig nem volt akkor sajnos a jövőben se lesz. :(((
Eulo GP
Eulo GP 18 napja
szerintem is.... és Busa Gabit.
KawaZXR250
KawaZXR250 18 napja
Véletlen Gréti nadrágját vette fel.. 😀
Pater Noster
Pater Noster 18 napja
Tök normál csávó Gréti barátja, biztos jól felkészítette a műsorra, jókat is mond és jól is látja a dolgokat, nekem sem Gréti a kedvencem, de meg tudom érteni Balázst, az meg külön pirospont, hogy nem kritikátlan Gréti felé! Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy ha Viktor ezt a videót egyszer meglátja mit fog szólni, mert igazak a vádak ellene. :):))
Kázmér Balla
Kázmér Balla 18 napja
@Pater Noster Nagy Dani is készült ennek teljesen természetesnek kellene lenni kihívó részről. Ez semmiben se különbözik, mint egy hobbifutó leakarna futni egy maratont. Kinéz magának egyet és felkészül rá, ugyan így itt is jelentkezik az Exatlonba, akkor nem súlyemelő bajnokság edzést végzi, hanem az Exatlonhoz specifikus gyakorlatokat. A kanapéból senki ne akarja lefutnia maratont vagy az Exatlont teljesíteni. Szimplán az edzését kell átalakítani az adott versenyhez egy hobbi sportolónak.
Pater Noster
Pater Noster 18 napja
@b h. Rendben, akkor áldás békesség! :)
b h.
b h. 18 napja
@Pater Noster Engem aztán pont nem érdekel, hogy kit kedvelsz és kit nem. Ha mindenki gyakorolna, akkor pont hogy izgalmasabb lenne, de amíg csak 1-2 ember gyakorol, addig nyilván ki fognak emelkedni a többi közül, ezzel nem lehet mit tenni. Bocsi, én nem akartalak letámadni, nem akarom egyik versenyzőt sem védeni. Itt csupán a gyakorlásra vonatkozó megjegyzésed volt nekem fura. Na de mindegy, túlbeszéltük :D
Pater Noster
Pater Noster 18 napja
@b h. Most már azt is tudod mit akarok kifejezni, nem tartozom magyarázattal senkinek, hogy kit miért nem kedvelek, amit leírtam az meg tény, ha mindenki két évig gyakorolna nem is lenne értelme az egésznek, azt meg engedd meg, hogy eldöntsem kivel szimpatizálok, nem értem mi folyik itt, az, hogy a bajnokokat mindennek elhordják alig zavar valakit, de ha Bálintról esetleg valaki nem azt írja, hogy tökéletes már letámadják...
b h.
b h. 18 napja
@Pater Noster Nem kell leírni, hogy érteni lehessen mit akarsz kifejezni egy ilyen megjegyzéssel. Nyilván nem gyakorol mindenki éveket erre a versenyre, de megteheti bárki, aki rászánja az idejét. Azt nem tudom, hogy miért nem kedveled, de igazából szíve joga mindenkinek, hogy hogyan viszonyul egy-egy emberhez. Viszont a rosszmájú megjegyzések tökre feleslegesek, akárki felé irányulnak.
Dori
Dori 18 napja
Csak nekem volt olyan érzésem hogy úgy beszélnek Grétiről, mint a legerősebb lány? Miközben Ő a legrosszabb a kihívó lányok közül
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 18 napja
Ez lehet sokként ér sokakat, de ha csak az utóbbi 4 hetet nézzük, abban Gréti statisztikája a legjobb a kék lányok közül. Nyilván az összesített táblázatban így is csak Vivit előzi meg, de érdemes odafigyelni rá.
Margit -
Margit - 18 napja
@Andrea Marcsó nagyon igazad van
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
Nem értem ezt a Gréti hype-ot. Olyan unalmas arckifejezése van, és hideg tekintete, mint aki már a beszélgetés közben is azon töri a fejét, mit pletykál majd az illetőről a háta mögött másnak. Nagyon unszimpi. Teljesítményben meg örülhet, hogy nem Francik, meg Jankák ellen kell futnia.
Márton Kristóf
Márton Kristóf 18 napja
A héten Gréti hozta a legtöbb pontot a kihívó lányok közül.
Zsófia Somorai
Zsófia Somorai 18 napja
Gréti már nagyon jó sztm
Mark Purda
Mark Purda 18 napja
Egyébként Balázs ne aggódj, de szerintem Viktor nem a másik nem iránt vonzódik, legalábbis ez jön le nekem, úgyhogy, ha egyszer-egyszer megöleli Grétit az tényleg baráti. Illetve, mintha te is utaltál volna erre a nem maszkulinos dologgal😄
Perseus
Perseus 18 napja
Honnan tudod?! Attól, mert még valaki egy anyámasszony katonája, nem kell a szexualitását is megitélni úgy, hogy annak semmi alapja nincs!
Aniko Palfi
Aniko Palfi 18 napja
@Eulo GP Ha igy nézed, gyakorlatilag Adél is és még jó páran azok. Én a nem túl férfuas viselkedésére (nyafumafi) céloztam, hogy a mamahotel hatása lehet :)
YouTube Boss
YouTube Boss 18 napja
@Andrea Marcsó csak nem a mérete miatt?
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
@Hunique Cemal, az tényleg forró kályha!😂 de Kobra volt a beceneve, ugyan miért?
Pater Noster
Pater Noster 18 napja
@Hunique Amikor ment az első török futam a volt survivorosokkal nekem fel sem tűnt Cemal, aztán másnap írtak róla tegnap meg láttam a te videódban, tőle tényleg nem kell tartsanak a nők! :))
Eulo GP
Eulo GP 18 napja
túl hangos a srác, beszélhetne halkabban
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
😂😂
Hungary Patriot
Hungary Patriot 17 napja
@Andrea Marcsó :)
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@Hungary Patriot 😀😀
Hungary Patriot
Hungary Patriot 18 napja
Nekem meg túl halk a vesty-ék meg hangosak.:)
Kekec
Kekec 18 napja
Gréti eddig produkcióit látva amiatt nem aggódnék, amit adásban láthatok, csak amit nem :) Legemlékezetesebb pillanat, amikor reggel az udvaron nyújtott. Először azt hittem meztelen. Aztán amikor jobban megnéztem láttam hogy van rajta egy falatnyi bugyi. Viktor csorgó nyállal megállt mögötte :)
Szabó Attila
Szabó Attila 9 napja
Pontosan erre céloztam. Nagyon korrekt srác Gréti barátja, biztos a tenyerén hordja a csajt. De a leányzónak egy tenyészbika kell, a fickó ránézésre sem az.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
😂😂😂
Blender
Blender 18 napja
@Hunique 😔
YouTube Boss
YouTube Boss 18 napja
Ugyanez nálam is,abban a bugyiban ilyen mozgást végezni, Viktorra fel lehetett volna akasztani a télikabátot, még azt is elbírta volna!
Blender
Blender 18 napja
@Hunique Megvan még az a videó ahol Jankához bement Palik és amikor bekopogott Janka azt kérdezte hogy ki a f@szom az? 😂😂 Mert ezt nem találom
Gombás Milán
Gombás Milán 18 napja
Krisztián nővérét nem hívjátok meg?
Mark Purda
Mark Purda 18 napja
Hány éves a Balázs? Úgy tűnik, mintha egész nagy korkülönbség lenne közöttük😄
Szombat Lili Kata
Szombat Lili Kata 18 napja
33 éves😌
My hamster Bamby
My hamster Bamby 18 napja
12 év van kosztuk aszt hiszem
Zsófia Tóth
Zsófia Tóth 18 napja
Nagyon jó lett a vidi
Imréné Balázs
Imréné Balázs 18 napja
Ĺ
Bence Csányi
Bence Csányi 18 napja
Valaki pls főcím zene címe 🥺
Bence Csányi
Bence Csányi 18 napja
@Hunique köszi 🥰
Mátè Faddi
Mátè Faddi 18 napja
Rauch az új szponzor?😂😂
Perseus
Perseus 18 napja
Anna barátját javasolnám, esetleg Dóri édesanyját. Kíváncsi lennék, vajon ő hogy éli meg azt, hogy mennyien bántják az ő lányát.
Russian army
Russian army 16 napja
@HUload Boss veled még nincs béke, de úgy látszik nem is lesz vita. A végére csak lenyugodtál. :))
YouTube Boss
YouTube Boss 16 napja
@Russian army annyira örülök,hogy még mindig rajtam idegeskedsz, köszönöm ezt az élményt, bármikor meglátom,hogy rólam írsz másnak,boldog leszek!:))
Russian army
Russian army 17 napja
@Eulo GP te beteg vagy!
Eulo GP
Eulo GP 17 napja
@Russian army tudod, ezerszer inkább Zozó és Olivér, mint a nyalóka Bálint, akire te élvezel.
Russian army
Russian army 17 napja
@Andrea Marcsó ti vagytok a leggázabbak azzal munka kerülő bossal!
Marcell Molnàr
Marcell Molnàr 18 napja
Mindenre számítottam de erre nem, hogy be hívjatok Gréti barátját 😅🤣
Hungary Patriot
Hungary Patriot 18 napja
Hívjátok meg Szabó Frigyest:)
Enikő Kállai
Enikő Kállai 18 napja
Bálint barátnőjét is meglehetne hívni 🤞💙
Mária Dr.Sulyok
Mária Dr.Sulyok 13 napja
Igennnnnnnnnnnnnnnn❤️
László Bróthág
László Bróthág 14 napja
Ja az jó ötlet
Enikő Kállai
Enikő Kállai 17 napja
@Lord Viktor [Hun] igen én értettem, hogy neki írta. Amennyiben ezt külön kommentben teszi valaki, Nem szállok komment háborúba, még ha az én kedvencemről van is szó. Viszont zavart,hogy az én kommentem alá egy ilyen jellegű komment jött, így gondoltam leírhatom a véleményem . :)
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 17 napja
@Enikő Kállai főleg, hogy Bálintnak címezte, aki ezt sose fogja elolvasni. 😆
Enikő Kállai
Enikő Kállai 17 napja
@Istvánné Guba nyilván mindenki megteheti, hogy le írja a véleményét. Viszont a komment szekció elég nagy ahhoz , hogy ezt mindenki külön meg tegye, és nem más kommentje alá írjunk olyat, ami egyértelműen az övével nem egyezik meg. Így elkerülhetőek a félreértések és az egymás bántása :)
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 18 napja
Jó kis videó volt, de ennek az élő formátumnak szerintem csak akkor van értelme, ha tényleg élőben vagytok és tudtok reagálni a chatre - ami nem lenne egy rossz dolog. 😁
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 17 napja
@Mark Purda köszi 😁
Mark Purda
Mark Purda 17 napja
Viktooor az excelben rosszul irtad mert Bálint nyert Andris ellen
Russian army
Russian army 18 napja
Az élő még kockázatos lenne a számukra.
Márton Farkas
Márton Farkas 18 napja
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hozzátok, hátha többet tudtok, hogy nem lehet hogy azért nem hívták Gréti párját is mert nem akarják a személyes kapcsolatot a műsorban? Nincs ilyen kizáró tényező? Mert nálunk sajnos legalább akkora hangusúlyt kap a reality (amit nagyon nem tudok megérteni látva más országokat) mint a sport, és oda nem akartak hogy legyen egy biztos pont akik jól elvannak egymással. Illetve Viktronál nektek nem gyanus egy picit maga műsor? Nyilván nem mondják meg mit csináljon, csak teszem azt a castingon kiderült hogy nagyon közvetlen személy a nőkkel is, és esetleg annyi útravalót kapott, hogy csupán ne fogja vissza magát még véletlenül sem. És ebből látjuk azt amit. Még véletlenül sem védeni akarom, mert nálam Andrissal van egy szinten megítélésben, csak épp ő máshogy mint ANdris, de a közös mindenképpen az hogy mind2 menekül a párbajtól kidumálja magát alóla, míg a % nem azt bizonyítja hogy márpedig egyik sem párbajozhat. Köszi ha válaszoltok, Hanna vagy Vesty Üdv: Marci
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@Márton Farkas Márton, hova lettek az ékezeteid? Örültem, hogy végre meglettek!😊
Márton Farkas
Márton Farkas 18 napja
@Andrea Marcsó nem utalom! En egy embert sem utalok csak mert a tv ben szerepel! Nem szimpatikus ennyi az egész. Sokszor hallom hogy többen szeretik a megoszto karaktereket mert hogy van tulajdonsaguk. Hat en nagyon nem! Engem itt csak a sport resze erdekel, plusz olyan karakterek akik homorosak kedvesek, szerethetok. Kb a komplett tavalyi bajnok brigad, élükön Gabival, Zozoval, es meg sorolhatnám, vagy a kekenel Daveel. Meg azert iden is van egy ketto szerencsere. En azt szeretnem latni, hogy mindenki ugy fogja fel hogy nyaralnak csak kozbe sportolnak es ezert nem kozhelyeket mondogatnak, hanem gyakorolonak edzenek, de mellette poenkodnak jol erzik magukat, es azzal foglaalkozzanak hogy mindenko hozza a sajat pontjat, ha nem sikerul kielemezni reszleresen az akadalyokat meg az ugyessegit kinek hol kell javulni stb. Nem olyan butasogat hallgatni hogy nem mukodtunk csapatkent (egy olyan jatekban ahol egyenileg szerzed a pontot) nem hittuk el hogy nyerhetunk, es ehheu hasonlo butasagot. Vagy epp azert nem megy mert valakil kulon beszelgettek... Na ezeket nem birom, Andris sokszor teljesen emberi plane amikor szuleirol beszel, egyszeruen a palyan, a parbajkor, es a jol megmondom stilusa 50 %al nem jon be nekem, ennyi az egesz.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
Biztosan nem akarták, hogy egy pár bekerüljön, az tönkrevágná a reality-t. Gréti izgalmasabb karakternek tűnt val'szeg a párjánál a szerkesztőknek, már akkor a csábító dominát látták benne talán, ezért került be a pasija helyett ő a műsorba. Viktorból is lehet, hogy kinézték az amorózót, nyilván Andrisról is látták egyébként, hogy érdekes karakter lehet olyan szempontból, hogy konfliktust generálhat, megosztó személyiség lehet, és lám, igen, mert te máris utálod!
Barnii
Barnii 18 napja
Én is erre gondoltam, hogy ne legyen közel álló személy, főleg ne egy csapatban 😃
Gellért L.
Gellért L. 18 napja
Krisztián ikertesóját nem hívjátok meg? 🙂
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 17 napja
Neki én is örülnék
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
Igen, rá én is kíváncsi lennék!
Istvánné Guba
Istvánné Guba 18 napja
Szerintem is jó lenne jóból nem árt meg a sok :)))
My hamster Bamby
My hamster Bamby 18 napja
Uuuuuuu az jó Lenne😮😃
Brawl_ Starx_
Brawl_ Starx_ 18 napja
Nem
Hungary Patriot
Hungary Patriot 18 napja
Hívjátok meg Kővári Pétert Viktor tesóját:)
Krisztián Major
Krisztián Major 17 napja
@Andrea Marcsó alig várod hogy kiessen stb... ez a melyik kommentet kommentelem rendszer se tökéletes...
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 17 napja
@Krisztián Major ??
Krisztián Major
Krisztián Major 18 napja
@Andrea Marcsó ez nem az a komment, ide a fuu ezt kellett volna kommentek jöhetnek. Ha nem tetszik a Viktor Hódításai love reality ne nézd.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 18 napja
@Hunique és tényleg, akkor mehetett volna a fájgt!:)
Pater Noster
Pater Noster 18 napja
@Andrea Marcsó Elemedben vagy ma Andi! :)):))))
90. Adás Promója | Exatlon Hungary | 3. Évad
0:53
Exatlon Hungary
Megtekintés 162 E
LECSAPTUNK EGY BŰNÖZŐRE | Szecso Video
14:25
Szecso Video
Megtekintés 334 E
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 1,9 M
"Амьдралын төгөл" ep 001 / HOME TOUR 🏡/
21:51
PREMIER! Friderikusz Podcast 1. epizód
1:46:34
Friderikusz Podcast
Megtekintés 201 E
90. Adás Promója | Exatlon Hungary | 3. Évad
0:53
Exatlon Hungary
Megtekintés 162 E
LECSAPTUNK EGY BŰNÖZŐRE | Szecso Video
14:25
Szecso Video
Megtekintés 334 E
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 1,9 M
Taking A Bath At McDonald's
3:18
Daily Dose Of Internet
Megtekintés 3 M
I Got Hunted By A Real Bounty Hunter
14:21
MrBeast
Megtekintés 39 M
songs that are loved by 99.9% of humanity #2
16:04
RoomieOfficial
Megtekintés 396 E
161 | You call those piercings?
0:12
Telepurte
Megtekintés 1,8 M
when the food is straight up bussin | Kitchen Nightmares
17:46