Így készül a gyertya
17:05
Így készül a pipa
14:18
Hotelek és csillagok
13:46
Így készül a tízezres
23:02
Így készül a WC papír
23:49
Megjegyzés
T. Alex
T. Alex 5 órája
Mondjuk jó lett volna ha nem csak a "leg alapabb" ajtó van bemutatva valamennyire hanem a prémium kategória is
gazmaszk
gazmaszk 5 órája
Szuper videó! Egyetlen megjegyzésem lenne: Csaba, sokszor annyira gyorsan és/vagy artikulálatlanul beszélsz az alámondott kommentárokban, hogy az nekem már zavarta a fülemet. Lassíts egy kicsit szerintem! Sokat javítana rajta, 'dokumentumfilmesebb' lenne tőle a videó.
Hun Wild
Hun Wild 6 órája
Vajon az inas aki úgy tömködi az üveggyapotot be az ajtokeretbe mintha vatta lenne elmondták a felvételinél hogy belélegezve halálosan mérgező és védőfelszerelést kellene a munkáltatónak biztosítani a munkavállaló felé?😄
Janos Rafael
Janos Rafael 7 órája
Nagyon jó videó lett.
ádám steiger
ádám steiger 8 órája
Szia Csabi !! Nagyon jó videó volt mint mindig . Be mutattad hogy hogyan készül a biztonsági ajtók . Mindig érdekelt hogy hogyan is készül bár mi jelen esetben a biztonsági ajtó . Mutattad a folyamatokat lépésről lépésre plusz még a kerítés gyártását . Nem mis gondolná az ember hogy sokkal jobb minőségű anyagból is lehet kerítést készíteni ami hosszú életű . A videó tetszett csapatom a like ott #vigyázz magadra :)
MrBanano007
MrBanano007 15 órája
Csaladi hazaknal aztan kurva sok ertelme van.. nalunk van vagy 8 ablak, ahol szabadon lehet ki-be maszkalni.:DD
László Hadari
László Hadari 18 órája
Jó pár évvel ezelőtt vásároltam ezt a típusú ajtót ! Nagyon nem bántam meg ! Sőt ! Csak jót tudok róla mondani, semmi mást !
jacek tomasz Lepczynski
jacek tomasz Lepczynski 20 órája
csomagoló papírnak kértél egy párat
Gábor Rácz
Gábor Rácz 21 órája
Soha nem fogja a gép ki váltani az embert....
Kenrich F.
Kenrich F. 21 órája
A zárat kellett volna támadni a csákánnyal..
Zoltan Urmosi
Zoltan Urmosi 22 órája
1:54 és 12:54. .....nem zavar senkit?
Csaba Juhász
Csaba Juhász 23 órája
LOTO? :D
d djbtomi
d djbtomi Napja
Jók a videóid. Olyant is megnéznék hogy például hogy működik a vasút.
:: Bruce. Bruce Wayne.
:: Bruce. Bruce Wayne. Napja
Megint ez az idiota...
Gergő Dmtr
Gergő Dmtr Napja
Akkor jó amikor elhagyod a kulcsot. 😃
László Hadari
László Hadari 10 órája
@Gergő Dmtrmindig nálam van. Hogy másnál mi a helyzet nem tudom.
Gergő Dmtr
Gergő Dmtr 13 órája
@László Hadari ami bent van a lakásban te meg kint.
László Hadari
László Hadari 18 órája
Van hozzá egy kártya, amin egy egyedi kód van !
sándor dandé
sándor dandé Napja
ez is csak egy bolygó gyilkos termék,a több milliárdból....a föld,két lábon járó, élősködő ember tárgya,mellyel biztonságot remél....OLDHATATLAN KÖTÉS NINCS-ÁMEN.
Lakat Sándor
Lakat Sándor Napja
Ez érdekes volt nagyon .A porfestő pali védőruha nélkül nagyon nem normális .
Ádám Juhász
Ádám Juhász Napja
Magyarországon a legyakoribb mód, hogy tudja mi van odabent és úgy megy be síri csöndben egy perc alatt. Aki találomra tör be egy feszítővassal azok nagyrésze már ott ül valamelyik büntetés végrehajtási intézetben mint sokszoros visszaeső.
Gergely Rucsko dr.
Gergely Rucsko dr. Napja
Hozzá kell tenni, hogy könnyen rá lehet találni egy közbeszerzési kiírásban és az építő honlapján a telephely címére a MNB Logisztikai Központra Soroksár közelében:) Azért ez nem szupertitkos..de hát bejutni gondolom lehetetlen. Jöhet Tom Cruise:) Kellene egy film erről:D
PURHAB
PURHAB Napja
A magyar Hogyan készült. Kitartást a továbbiakhoz!
Krisztián Palotás
Krisztián Palotás Napja
Az ötlet jó, viszont a tokok gyorsan kopnak és silány minőségűek, ahogy itt többen is említik...
Attila Nemes
Attila Nemes Napja
Nincs veszteség a porfestésnél ? Mennyi mellé megy amikor fújja rá...
FDToth2x
FDToth2x Napja
Asszem ilyen ajtot is neztunk, de aznosszerszerele minosege eleg gagyi volt. Aztan hormann mellett dntottunk, az meg meg ocskabb (2 eves, es mar cserletek az ajtolapot), es a kegnagyobb bajnezekkel a fem ajtokkal h akarhova teszed a hohatasok miatt deformalod, van h nyithatatlan, van h zarhatatlan. Nem az ajton mulik, reeony es riaszto meg tavazolgalat es nem kell biztosagi ajto.
Tupcsia Balázs
Tupcsia Balázs Napja
Betörő az nem jutott be majd legközelebb
Péter Juhász
Péter Juhász Napja
Szerintem, ha a csávó tovább üti a csákánnyal, sinán szétjönne, látni lehetett, hogy majdnem átütődött, az más kérdés, hogy, így elég nehéz bejutni és nagyon hangos.
PROMETHEUS
PROMETHEUS Napja
Az egyik legizgalmasabb, legérdekesebb epizód volt! :)
Nyári Peti
Nyári Peti Napja
Szerintem ez egy rettentő gagyi ajtó. Mondom ezt úgy hogy műanyagból csinálunk ugyan ilyeneket de fogadni mernék hogy a mienk Komolyabb.
T. Alex
T. Alex 5 órája
a müanyag olvasztható?: nyilván komolyabb.sokkal faszább-ez nem kérdés!! :) :) :) huload.info/cloud/18fS069224ewXYw/vide.html
Br Tms
Br Tms Napja
nekem nivó ajtó van, elég szar minőség, én annyira nem ajánlom senkinek. a garanciális ügyintézésük is..... csapni való...
Örs Rónai-Balogh
Örs Rónai-Balogh Napja
kiváncsi lennék egy 230 as korongal egy nagyflex ellen mit védene,igaz az a fa lap az elején feladja a leckét a flexnek,meg ugye füstölne is stb mire a lemezhez érne. én valamiféle fűrésztárcsával végifvágnám oldalt és utána flex,vagy a zárat a tok síkjában végigvágnám,bár ha alul is van zár azaz olyan rud(nem jut eszembe a meve :D) akkor nehezebb a feladat jóval....nem egyszerű ezeket kinyitni. általában á célravezető megoldás mindig hangos vagy időigényes.
Zoltán Kecse
Zoltán Kecse Napja
Ezért 15 perces ajtók! Ennyi idő alatt még a rendőrök is kiérnek (elvileg) a helyszínre meg a szomszéd is felébred, hogy ugyan mi ez a zaj/tevékenység!?
Zoltan's
Zoltan's Napja
Laca! Király voltál! KZ
Noémi Bukta
Noémi Bukta Napja
Végre egy ügyvezető, aki minden fázist meg is csinál!! Respect! :)
MrTeknics
MrTeknics Napja
Pont ilyen ajtó gyártásán gondolkodtam én is látva a konzervlemezből készült szarokat. Pont ilyenre képzeltem én is. Ebben már legalább van anyag. Egyszerű, és megteszi amit kell. Plusz ezt már a purhab lehet nem tartja meg mint sok helyen láttam ,,biztonsági'' ajtót beépítve. Úgy látom kéttollú zárat tesznek bele. Tudomásom szerint ezt olyan 40 perc kinyitni. Kíváncsi lennék ki nyitja ki 15 perc alatt főleg ha még úgy is van elhelyezve. Én a sajátomba még tennék pár extra olcsó, de időnyerő technikát, de gondolom úgy vannak vele ez is elég az átlag felhasználónak a védelemhez ami totál igaz. Komoly az a varrat. Fasza gépparkjuk van. A létszámadatok alapján 30-an dolgoznak, ahhoz képest elég nagy üzem, gondolom több cég van ugyanott, vagy nagy részt automatizált. Ez magyar cég egyébként? Fasza videó.
László Hadari
László Hadari 9 órája
3 zárral vettem én is. Úgy mondta akkoriban a srác, hogy kb. 1 zár feltörés 15 perc. Ezért kértem 3-at. Persze így drágább is. Amúgy olyan masszív és még is olyan patent hogy én nagyon meg vagyok elégedve vele. 10 év gari és magyar a cég igen.
Zoltán Kecse
Zoltán Kecse 22 órája
@MrTeknics Köszi! :)) Jó ötletek!!!! :) Igazából lehet nem is kéne ennyire túlzásba vinnem, mert reflektorok, riasztók vannak. Már csak a kamera hiányzik. De sosem lehet tudni! Köszi még egyszer! :)
MrTeknics
MrTeknics 23 órája
@Zoltán Kecse 2 vagy 3 db kéttollú zárat tennék bele amelyekből az egyik akár fordítva muködik. Így ha kinyitsz egyet közülük, lehet, hogy pont akkor zártad be. Ezzel el lehet tökölni egy darabig. A másik, hogy olyan magasságba tenném a zárat amit még kinyújtott kézzel elérsz viszonylag kényelmesen a kulccsal, de feltörni már kényelmetlen és feltuno. De ezek már rontanának a komfortérzeten és utóbbi magasságfüggővé tenné a használatot viszont idot lehet vele nyerni. Esetleg ezt megspékelném még egy eros, elhúzható, lezárható kulcslyukvédo lemezzel, hogy már az idobe teljen hogy hozzáférjen a kulcslyukhoz. És a zárat is jól besüllyeszteném és hosszú szárú kulcsokat használnék hogy a zár elérhetetlen legyen. Vicces extrém megoldásként még erre esetleg rá lehetne tenni azzal, hogy ezt mindkét oldalra megcsinálod kilinccsel együtt, és akkor döntse el eloször, hogy melyik oldalt érdemes nyitni, merre nyílik az ajtó és hol van a zsanér. Csak a nagyflexet hozd ki előre a műhelyből, mert ha beszarik a zár, legyen mivel szétvágni az ajtót. Egyébként ha nem közös térben van hanem saját portán, érdemes mozgásérzékelőt tenni akár egy reflektorral. Sokakat már az is elriaszt.
Zoltán Kecse
Zoltán Kecse Napja
@MrTeknics nem,nem az vagyok. Csak a házam és műhelyem ajtaját akarom én is lecserélni valami komoly biztonsági ajtóra! De az is lehet, hogy én magam gyártok le a videóban látott ajtónál sokkal brutálisabbat! De az ötletek mindig jól jönnek! Én is féltem a szeretteimet és a dolgaimat!
MrTeknics
MrTeknics Napja
tán betörő vagy?
Beatrix Gouzoul
Beatrix Gouzoul Napja
Ez allatkinzas
disobey
disobey Napja
Szemét lobotok, eveszik a munká' !
Zsolt Jenei
Zsolt Jenei Napja
Milyen a hoszigetelo kepesege egy vas ajtona?
György H
György H 19 órája
Az is gáz, ha tönkremegy a zár.. :/
Lackooo
Lackooo Napja
Fasza ez az acélajtó... egészen addig, amíg el nem hagyjuk a kulcsot, vagy mondjuk tűzoltóknak kellene bejutni tüzet oltani... :D
Lackooo
Lackooo Napja
@Zoltán Kecse Azért egy tűznél vagy más vészhelyzetben az rengeteg idő...
Zoltán Kecse
Zoltán Kecse Napja
@Lackooo Szerintem előveszik a kurva nagy benzines flexet és kettévágják az ajtót ha kell... Másfeles anyag vastagság, jó erős koronggal nem okoz gondot egy ilyen flexnek. Pikk-pakk
Lackooo
Lackooo Napja
@SV77 Persze, csak nem mindegy hány perc alatt. Egy ilyen ajtó azért őket is megfogja ám. Tudok nem egy nem két esetről, ahol ez volt a probléma...
SV77
SV77 Napja
Hidd el azok bejutnak ha kell....
Bence Jávorszki-Farkas
Bence Jávorszki-Farkas Napja
Szívesen megnéztem volna egy rendes feltörési, vagy nyitási módszert, mert amit a videóban láttunk, az elég komolytalan volt. Nem igazán értem, hogy hogy lehet bejutni úgy, hogy az ajtó közepét kezdjük püfölni... Ilyen módszert senki nem alkalmaz, tehát ez az ajtó sebezhető tulajdonságaiból egyet sem mutatott meg.
romolusz77
romolusz77 Napja
Feszíteni nem tudod mert zártszelvény és nem lemez. A zárnyitásos betörések megnehezítése pedig a zárbetétek feladata. Mondjuk egy komolyabb Mauer cilinderbetétnek nem fog neikálni egy betörő mert azt sima csigafúróval aztán furhatja, nem tudja savvazni, és a zártörés sem működik, 3 zárbetétnek aztán meg főleg nem fog nekiálni. Ja a kulcsot ne hagyd el mert ba**hatod. :)
romolusz77
romolusz77 Napja
@treefi1 A 1,5 lemezt megfogja a csákányt. A hegye átmegy de azzal meg mit érsz? Áthatolhatatlan ajtó nincs. Ennek az ajtónak a berögzítési pontja a gyenge láncszem. De melyik betörő visz magával "nagy flexet"?
treefi1
treefi1 Napja
Csak a teszt ajtó nem a sorozat gyártott. 1,5mm-es lemez nem fogja meg a csákányt.
sanda gyanu
sanda gyanu Napja
Gondolom nem akartak direkt zárfeltörési tippeket adni, de ez csak tipp.
Sem Senki
Sem Senki Napja
Sztem ők nem a zárat gyártják. Azt mutatták, amit az ajtó bír.
Ubul861
Ubul861 Napja
Minden boltban kapható zárra előbb utóbb szakosodni fognak betörők. Tehát nyithatatlan ajtó nincs. A mi ajtónkon minden zár más típusú. Persze létezhet olyan betörő, aki mindegyikhez is ért, de talán abból kevesebb van. Kerítésből én nagyon szeretem az élőket. Persze ez városias környezetben nem mindig praktikus. De ha tanyám lenne, aköré biztosan csipkebokorból ültetnék sövényt.
Keith Godzi
Keith Godzi Napja
Annyi gond van, hogy rohadt egyszerű kinyitni ezeket az ajtókat. Elég egy kb 400kg erősségű Meknetis mágnes és már húzza is a szerkezetet, mágnessel nyitható és feszítés nélküli behatolás lehetséges.
jános Nagy
jános Nagy Napja
Bruhaha :-)
Sem Senki
Sem Senki Napja
@Keith Godzi persze. Mert életszerű, hogy egy betörő ilyen mágnessel tolja. Ennyi erővel ha belerongyolok egy teherautóval, akkor kiszakad az egész úgy, ahogy van. Nyílván nem betörhetetlen egy ajtó sem. A lényeg, hogy megnehezítse a bejutást, nem az, hogy 100%-osan megakadályozza.
Keith Godzi
Keith Godzi Napja
@Gork Megfelelő ponthoz odanyomod a mágnest az ajtón, már kis is nyitja a zárat mivel fém. Elhúzza a csappantyúkat és nyitva lesz az ajtó fizikai feszítés nélkül. Ez a hátránya ezeknek sajnos.
Gork
Gork Napja
mit húz? ezt nem értem.
Homálytizedelő Búgófrekvenciás
Homálytizedelő Búgófrekvenciás Napja
Fasza cég professzionális terméke!
Shamengoamusic
Shamengoamusic Napja
Zseniális lett ismét ez a videó is. Mint aktív porfestő, azért komolyan meglepődtem a robot gépen. milyen formán hordják fel a festéket. Kíváncsian várom a következő részt. :)
Sanyika és Janika
Sanyika és Janika Napja
Álmomban nem gondoltam volna, hogy így csinálják, nagyon menő. A kerítést is érdekes volt látni, nem is tudtam, hogy van ilyen. Köszönet az újabb remek videóért Csabi
Attila Sound
Attila Sound Napja
Biztonsagi ajto....,nagyon vicces ez a video😄
OneLife Films - Felfedezzük Amerikát!
OneLife Films - Felfedezzük Amerikát! Napja
Az a kerítès nagyon tetszett. ❤
Miki Mini
Miki Mini Napja
EZ érdekes volt. Leginkább ez a 15 perces ajtó teszt, hogy annyi idő alatt fel tudja-e nyitni valaki. Kicsit olyan mint amikor hackereknek fizetnek, hogy fel tudnak-e törni egy rendszert.
Robert Bojtos
Robert Bojtos Napja
Gyárban kesztyű nélkül hegeszteni 🙈🙈 ezt sem lehet sokszor látni
treefi1
treefi1 Napja
És "kapkodós" pajzsal.=)))
Ha nagy Leszek
Ha nagy Leszek Napja
Hatalmas a betörő fazon🤣 a videó nagyszerű, köszi!
András Bán
András Bán Napja
Végre!!!
DJ KEGYELET
DJ KEGYELET Napja
elso like :)
Csaba Borbola
Csaba Borbola 2 napja
6-8darab tojást eszek naponta. Diétázok és sportolok. Ahoz meg kell a fehérje. Ezen kívűl eszek halat, zöldség, gyümölcs, stb..
MR.P Gaming
MR.P Gaming 2 napja
Az Apukám cipész.❤️
k-m Brúnó
k-m Brúnó 3 napja
Nekem az ízsorrend: 1.sós, 2.paprikás, 3.hagymástejfölös
Gabor Uracs
Gabor Uracs 3 napja
Jó a zene alatta
Gabor Uracs
Gabor Uracs 3 napja
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
I'mAMan
I'mAMan 4 napja
Maradva az autós hasonlatnál, erről a lassabban de minőségít, kevés de képzett szakember eljárásról, az jutott eszembe, hogy ez cipő magyar ferrari-ja😃
Szabolcs Péter
Szabolcs Péter 4 napja
Elnézve a kommenteket rájöttem, hogy nagyon sok megkeseredett ember van itt!
Robert Nagy
Robert Nagy 5 napja
Akkor már a napköziben is doppingoltak minket a menzán?😗
konkoyl
konkoyl 5 napja
Pov suliből jöttél
Atex S
Atex S 5 napja
Tetszett a video még nem hallottam erről a márkáról de legközelebb tuti ilyet veszek mert látszik a profizmus a gyárról
FittGamer97
FittGamer97 5 napja
Olcsó Kinai cipők...
denie979
denie979 6 napja
Szép szaros tehenek...
Attila Nemes
Attila Nemes 7 napja
Eddig nem is hallottam róluk ! Köszi a bemutatást ! Rendeltem tőlük ! Nagyon várom , hogy megkapjam ! Üdv
Thomas Grand
Thomas Grand 7 napja
Nem semmi, mennyi meló van egy ilyen értéktelen szarral 😃
NerayaHu
NerayaHu 8 napja
Nagyon örülök, hogy a GT bekerült ebbe a műsorba, megérdemlik a rivaldafényt ők is a rengeteg tömeggyártás mellett! :) Mi néhány éve találtunk rá erre a márkára, azóta több pár cipőnk is van tőlük, mindegyikkel maximálisan elégedettek vagyunk mind kényelem, mind praktikum szempontjából. Tartós és nem utolsó sorban nagyon szép cipők. Bárhova megyek, mindenhol megdicsérik az ismerősök, hogy milyen különlegesek... :)
aaa aaa
aaa aaa 9 napja
Ha ezek tényleg bőrből vannak akkor jó az ár-érték arány, jól néznek ki, és magyar termék is! A következő cipő(i)m biztos ilyen(ek) lesz(nek). Ha magyar terméket veszel magadba is fektetsz be, hisz egyek vagyunk testvéreim! 🇭🇺 ❤️ 👍‍‍ 👟
Sàrközy Attila
Sàrközy Attila 9 napja
Kinai tészta is van még pedig Noked lee
Abraham Rockers
Abraham Rockers 10 napja
Exzellent editing
WeCooking
WeCooking 10 napja
Cool
Ákos Kuli
Ákos Kuli 10 napja
Itt aztán nagy önmegtartóztatás kell XDDDDDD ha valaki itt dolgozik.
Mihályné Árdeleán
Mihályné Árdeleán 11 napja
Ez nagyon -nagyon érdekes volt ! Köszönöm.
Stefan Nagy
Stefan Nagy 11 napja
Váradon, Oradea TELE volt a város A három cipogyar mellett CIPÉSZ MESTER Muhelyekkel Bordiszmu- Vesekkel Borszabasszal .Ma TELE a Hociponk a Sok kínai SZeméttel.
TheIncredibleKK
TheIncredibleKK 11 napja
Szívesen vásároltam volna, kipróbálási szándékkal de nem találtam 47-es méretben. :(
PC Mini
PC Mini 10 napja
szerintem, ha irsz nekik egy mailt, akkor legyartjak. a webshopban klasszikusbol 49es is van :O
Steve M
Steve M 11 napja
Csak sajnos lassan elbontják az egész naszály hegyet... 😓😥😓. A deákvári és a közeli lakosok megfulladnak a cementporban illetve a főleg olaszból behordott szemèt elégetésének mérgező hatásait se felejtsük el ha már a vàci cementgyárról beszélünk...😓
Attila Szarvas
Attila Szarvas 11 napja
Már ránézésre is jó minőségű , kellemes tapintású ,viselésű lábbelikről van szó. Jó riportok de a kedves riporter szeret az alany szavába vágni s ez (lehet hogy csak én érzem így ) de igen zavaró. Tisztelettel .
Stefan Nagy
Stefan Nagy 11 napja
Egy Jo Magyar Márkanév Is Kell. Volt a Tisza, Meta. Egy Komoly Márkanév lenne a PUSKÁS .Aréna Már van, Csapat van.Elsőre Tudná Mindenki, hogy MAGYAR...és a Mi játékosaink Magyar Szerelesben Játszhatnak.És a PUSKÁS Sport & Szabadidő -Ruházat Is. Vagy a.... BETYAR szó is alkalmas márka -név. ...a Betyarjat .
Argiris Tafralidis
Argiris Tafralidis 12 napja
huload.info/cloud/r9Stk9Gnl2GcYIA/vide.html
Zoltán Aba
Zoltán Aba 13 napja
Annyi pénzt nyomtatnak mégsem jut Megamodern kórházakra, ultramodern felszereltséggel emberhez méltó kórházi kosztra, szégyen ez az ország
Sandor Ollé
Sandor Ollé 13 napja
Szépek, viszont javíthatalan ha megsérül. A fához bármit megcsinálnak
Mr. DeeEss
Mr. DeeEss 14 napja
A nagy pénzrablás magyar verzióját lehetne itt forgatni
Labda Pottyos
Labda Pottyos 15 napja
Jo a nadragod Csaba.Ferfiban nem volt??