noÁr - Magyar werk
4:11
V-T-CS!
1:53
4 hónapja
Majdnem 20
1:01
5 hónapja
noÁr x SZFE
3:42
7 hónapja
noÁr x SZFE teaser
1:04
noÁr - 📞 116-111
3:32
Megjegyzés
A. Berti
A. Berti Napja
áron egy gyík, szopó bácsi meg nagyon sok...
Antalnè Burik
Antalnè Burik Napja
Nagyon jó lett! Így tovább! Gratulálok. Egy vidéki családanya. Erzsó
Ádám Barssy
Ádám Barssy Napja
Majd kiment tüntetni a gimisek 0,11%-a, hogy nem akarnak érettségizni és amúgy meg rohadjon meg minden tanár..! Sőt még a matekot is töröljék el! Mert azt sokan nem értik, meg tök nehéz tárgy. Mert amúgy meg a "noár tök jó fej srác" és ő is mondta... Meg amúgy is forradalom van, mert O1G. Szóóóval minden tudománynak és tanárnak KUSS! Majd a gimis eldönti, hogy mit tanul és kitől és mikor! Mert ha nem, akkor Noár ír még egy számot és majd akkor pfúúúúú lesz!
Bozsó Glázer
Bozsó Glázer 2 napja
Csupa baloldalhoz kötődő színész, énekes, dalszerző stb. Hol van a másik oldal? Ez nem annyira noÁr :D
Miklóssy Bulcsu
Miklóssy Bulcsu 3 napja
Kár volt a bibliai nevet a sötét napszak francia szavára váltani. Bár ki-ki hasonul a nevéhez. Nem szeretem, ha valaki bizonygatja a magyarságát, mert az gyanús. Az vagy magától értetődő, vagy nem. Az sem baj, ha nem, csak akkor minek?
Steve S
Steve S 3 napja
Azt hittem valami újat tudok meg.
Suzy Suzy
Suzy Suzy 3 napja
RAGYOGÓ, KITŰNŐ, FERGETEGES ÉLJENEK az ALKOTÓK 💚🙏😇🙏💚
Barnabás Korpás
Barnabás Korpás 3 napja
Azért a turulmadarat ennyire ne degradáljuk nagyon szépen kérem.
Csaba Szabó
Csaba Szabó 4 napja
Politikai propaganda. Fletó szerint szerb vagy nem Magyar és ne szólj bele a politikába. Ja, most itt adózol. Akkor nem tudom mi az álláspont. A migránsok, menekültek, bevándorlókról szóló rész csak az érme egyik oldala.
Tiborné Pintér
Tiborné Pintér 4 napja
Kis sorosbérenc ripacs
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás 4 napja
Jó szülőket minden gyereknek!
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy 5 napja
Valahogy az első egy perc nem fogott meg, már kapcsoltam volna el, amikor megjött a refrén és elkezdett rázni a hideg, és ittragadtam a zene végéig. Iszonyatosan jó lett, és ebben tényleg benne a van a magyarság, a népdalok, nem úgy mit más nagyonmagyar előadó(k) zenéjében. Több megtekintést érdmelnétek!
AJ Talent Scout
AJ Talent Scout 6 napja
This is lit. You have great rap skills.
Ákos Jandura
Ákos Jandura 6 napja
Rendszeres támogatás elintézve, hisz a noÁr mi vagyunk. Mi tehetünk, mi léphetünk egy szebb holnapért. 👌
Ágnes Virányi
Ágnes Virányi 7 napja
Egészen meghökkentő, hogy milyen minőséget tudtatok létrehozni, úgy hogy ez nem egy milliós produkció, és nem egy hollywoodi stúdióban készült.... de a vágás, a zene, a szöveg, OMG! Mindenkinek nagyon gratulálok, ment is a feliratkozás és támogatás nektek. ^^
Zoltán Horváth
Zoltán Horváth 9 napja
LMBTQ = Az undorító 50 árnyalata
foldkutya
foldkutya 12 napja
Régóta követem Balatoni Józsefet, kevés ilyen tanár van - sajnos - , aki ennyire szívből és ennyit foglalkozik a gyerekekkel. Bár nincs sem középiskolás gyermekem, én is kinőttem ezt a kort, de ettől függetlenül nagyon örülök, hogy Jocó bácsi van 😊❤️. Áron, nagyon köszönöm ezt a beszélgetést! 🙂
H.Reni
H.Reni 12 napja
Nem találok rá szavakat ❤🤍💚
Nimród Roy
Nimród Roy 13 napja
😁👍
Olivér
Olivér 13 napja
Az intro miatt egyből ment a like
Gabor Koever
Gabor Koever 14 napja
Nagyon szép. :-) Sanos ilyenben nekem nem volt részem, örömmel látom, hogy nálad szebb az élet !
NoT sEcReT
NoT sEcReT 14 napja
fankadeli ferinek nem tetszik :DDDDDD
Majd Badawi
Majd Badawi 14 napja
Wow, Amazing, you just opened my eyes that there is still a place such time for Meaningful art, not nudity or poisoning teenagers' brains. I loved it and I just read about your activity to increase the awareness of people here, all love and support for you and your team.
End-re Nilgesz
End-re Nilgesz 15 napja
WOW :)
am_ ryzal
am_ ryzal 15 napja
➡️ 18cams.xyz ⤵️ B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G h.o.T G.i.r.L's -L-o-V-e-S-e-X---❤️😘 ..👍 !💖🖤❤️今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもん(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした,. 💖🖤在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。. 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味g食物煮的時候 1617518443
Hajnalka Horák
Hajnalka Horák 15 napja
Papám a halálos ágyában fekve is régi katona dalokat hallgatott. Nagybátyám katonai temetésén a zenekar vissza hozta kicsit az ő emlékét is... Nem esett messze az alma a fájától!
JR
JR 15 napja
Imádom örülten lelkembe szökött köszönjük✌🙏🔥💗💗💗
Tímea Terenyei
Tímea Terenyei 15 napja
Ez a koncepció nagyon fantasztikus és gyönyörű! Amilyen egyszerű annyira kifejező! Még vizuális művészként is nagyon megihletett! Úgy érzem megint egy jó bőgés vár rám ezzel a klippel 😅
Judit Valent
Judit Valent 15 napja
Szerencsések vagyunk, hogy ismerhetjük Izsákot a MÜPA koncertekről, ahol a gyerekeket és a szüleiket is elvarázsolták a tehetségükkel, humorukkal, zenei világukkal! Szerencsések vagyunk, hogy ismerhettük zenetanárként a soroksári zeneiskolából, mert valóban mérhetetlen szeretettel tanította a kicsiket! Nagyon örültünk, amikor egy erzsébeti általános iskola meghívását elfogadta, és fellépésével elvarázsolt egy iskolányi gyereket! Rendkívül tehetséges, intelligens, érzékeny, sokoldalú tehetség, akiben a legszerethetőbb az, hogy hiteles! Nagyon örülök, hogy hallhattam! ☺
b0h0c
b0h0c 15 napja
Nekem a szöveg és a képi világ továbbra is csak egy kínos és felszínes pózőrködés. Mint amikor valaki a magyarság definícióját egy deák téri matyó babás szuvenír bolt kínálata alapján határozza meg.
Krisztián Takács
Krisztián Takács 15 napja
Az igazi magyar szívnek szavai!! 😊
Márk Freye
Márk Freye 16 napja
Hidegrázósan jó lett😊
emberke megmondó
emberke megmondó 16 napja
Az a gond Áron, hogy próbálod összeturmixolni a palacsintát a pörkölttel. Nem biztos, hogy jó ötlet. Értem, hogy nem akarod, hogy pártpolitika legyen a nemzeti érzelem. Ebből nem a fidesz csinált pártpolitikát, hanem az ellenzék. Pl. 2004 decembere amikor GYF azért kampányolt, hogy az erdélyiek ne kapják meg a magyar állampolgárságot... :( Az megint más kérdés, hogy a migránsokat meg befogadna... Az megint nehéz ügy, hogy a szivárványcsalád ellene megy a hagyományőrzésnek. Nem fér össze a kettő. Mellesleg ami baj a szivárványcsaládokkal, hogy olyan mintát kapnak a gyerekek (akiket két azonosnemű nevel) amelyekkel sérülten fog felnőni. Nem kapja meg a létfontosságú apai és/vagy anyai mintákat... sérült gyerekekből sérült nemzet lesz. Ne felejtsd el! Ez pont a projekted mérge. A lelkesedésed, bátorságod az igényességed nagyon szeretem. De egy olyan dologért harcolsz ami nem tükrözi a normalitást teljesen. Épp ezért nem fog soha célbaérni amiért teszel.
Olivér
Olivér 16 napja
Spotifion és a podcastplatformokon hogy teljesít?
Ko vwal
Ko vwal 16 napja
Köszi hogy megengeded tényleg...
Vankotaurus
Vankotaurus 16 napja
Mit jelent magyarnak lenni? Magyarnak lenni az a csalódottság, amit akkor érzünk, amikor körbenézünk ezen a talpalatnyi földön. Látjuk mire volna méltó. Látjuk mire becsülik lakói. Magyarnak lenni az a tapasztalat, hogy az ember embernek farkasa mondás kiváltképp a magyarokra igaz. Magyarnak lenni az, amikor a külföldi vendégnek büszkén mesélünk, kínáljuk gulyással, mutogatjuk a Balatont, és elmondjuk nincs ennél szebb a Földön, csak az a sok prosztó bunkó magyar ne lenne ott körülötte. Magyarnak lenni azt jelenti, hogy nem lehet szabad véleményed, hanem muszáj választanod a listák alapján, átfedés véletlenül sincs: elkötelezetten végletekig ismételgesd az oldalad mantráit, mindenben egyetértve társaiddal, mindenben megtagadva más társaid, kitagadva őket a magyarságból is. Ezt jelenti ma magyarnak lenni, nem vagányság.
Arrow Best
Arrow Best 17 napja
Egyetértek: Talpra magyar!
Gergő Óvári
Gergő Óvári 17 napja
Szuper a zene, isteni videóklip és szívet lobbantó szöveg.... Köszönöm! Minden tísztelettem, és így tovább előre :)
Péter Ferencz
Péter Ferencz 17 napja
Gratulálok nektek! Minden szuper!
Katalin Martinkovics
Katalin Martinkovics 17 napja
köszönöm!
Cselédes Viktor
Cselédes Viktor 18 napja
🥶🥶
László Leveles
László Leveles 18 napja
De jó és igaz! Gratulálok! :)
Katalin Magyar
Katalin Magyar 18 napja
Noár mester szép rímeivel folyamatosan próbálja betolni kis hazánkba a trójai falovat!
Katalin Magyar
Katalin Magyar 17 napja
@András Rácz Te gondolatolvasó!:)))) De mi másra is gondolhatnék...:)
András Rácz
András Rácz 18 napja
A magas kultúra trójai falovát? Vagy mire gondolsz?
Lakatos-Tóth Olivér
Lakatos-Tóth Olivér 18 napja
Őszintén sajnálom, hogy egyelőre ilyen kevés rá a megtekintés. :(
Zoltán Attila Nagy
Zoltán Attila Nagy 18 napja
Hallottál már arról, hogy non profit szervezet??? Túl sokszor hangzik el a "támogass minket" kifejezés a noÁr videóiban. Ezért túl anyagiasnak tűnik ez a szerveződés.
Bence Joó
Bence Joó 18 napja
Iszonyatosan szar...
Bence Joó
Bence Joó 15 napja
Ez roppant humors volt tényleg
Istvan H.
Istvan H. 18 napja
Neked lehet az Egy az Isten való XD
Adrian Szabo
Adrian Szabo 18 napja
Te hallgatod magad?
Ka Na
Ka Na 18 napja
Ilyen is van?! TÖKÉLETES!
Tiborné Vankó
Tiborné Vankó 18 napja
Szerintem ez a hazafiasság
Süni
Süni 18 napja
Ez nagyon szép. Elsírtam magam. Művészetis vagyok, átérzem a helyzetetek. Veletek vagytok.
Ádi
Ádi 18 napja
A zenei stílus nem tetszik, de a mondanivaló annál inkább.
Tímea Szabados
Tímea Szabados 18 napja
"Fiatal koromban szőke voltam és népitáncos." (Parti Nagy Lajos: Ibusár) Magam is űztem ezt a "sportot" anno, csak akkor még nem tudtam, hogy majdan etnofitnesznek nevezik (bénán modernkedve) a néptánckincsünk legszebb hagyományait. Ez a klip más szemléletű, nem magyarkodós, hanem üdítően magyar (pölö piros csizmás finom utalás, lásd Sárga rózsa és a nemzeti sztereotípiák). Gratulálok minden alkotónak, szerfelett jólesett, táncra perdülni támadt kedvem tőle hirtelen. Régen éreztem ilyet. Köszönöm szépen.
Edit Fazekas
Edit Fazekas 18 napja
A dal nagyon jó! Végig azt éreztem valami hibádzik! Nem elég ugyan oda állítani,ugyan azt a mozdulatot csinálni,a szem magasságot kellett volna mérvadónak venni,oldalnézetben pedig a fej magasságát. Szerintem úgy lett volna eredményesebb! Az csergető emberkéről nagyon jó a felvétel,hozzá rakva a normál tempónak!
Peredi Márton
Peredi Márton 18 napja
Megmondom őszintén, nekem nem tetszik maga a stílus. De ez szubjektív. Ettől függetlenül szeretnék elismerően szólni két dolog miatt is. Egyrészt a jó szándékot abszolút kiértem a zenéből, a szándékát annak, hogy emlékezzünk a nemzeti örökségünkre, melyre méltán lehetünk büszkék. Másrészt tudom, hogy sokak számára pont ezzel a mai hangzású stílussal lehet eljuttatni bizonyos üzeneteket. Úgyhogy bár nekem a zene nem tetszik, mégis elismeréssel méltatom.
Erzsike Ráczné
Erzsike Ráczné 18 napja
Gratulálok
Erzsike Ráczné
Erzsike Ráczné 18 napja
Fantasztikus műsor. Gratulálok
Ágnes Fülöp
Ágnes Fülöp 18 napja
Nagyon tetszik
Aron Domonkos
Aron Domonkos 18 napja
👑
Erika Katona
Erika Katona 18 napja
Hamis a szó barátom. Ha valóban fontos lenne a magyarságod, nem támogatnál olyanokat, akik a 7-es cikkelyt kérték, megszavazták a hazádra. Akik Európai Egyesült Államokba olvasztanának be minket. Nem, te nem vagy magyar a szívedben, csak magyarul beszélsz. Ez az igazság.
sirtos
sirtos 18 napja
Óriási vagy noÁr! Egy húzóerő, reménysugár!
Gonzo
Gonzo 18 napja
libsik meg a "magyar" identitás tszigányokkal az élen, pazar! :DDD
Ko vwal
Ko vwal 16 napja
Többet ne várj. Magyarnak lenni "vagány" meg hasonló gondolatok. Egyszerűen már csak kínos.
Bartholomew-Scott Blair
Bartholomew-Scott Blair 18 napja
Tehát a magyarság ne legyen egyenlő a ge......el!
Sándor Nagy
Sándor Nagy 18 napja
Nagyszerű! Jobb zenélni mint inni igaz Matyi? Viccelek :)❤
Tibor Berta
Tibor Berta 18 napja
Jó zene
Medveczky György
Medveczky György 18 napja
Zseniális lett!
Szabina Nagy
Szabina Nagy 18 napja
❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍
Zoltán Bereczki
Zoltán Bereczki 18 napja
A mímelt és öcélú magamutogatásra használt magyarkodás visszataszító. A szöveg szájbarágós, demagóg és közhelyes.
Zsuzsa Gelencser
Zsuzsa Gelencser 19 napja
Imádom a látás módodat, szövegedet noÁr✌🏻👍🏻👏🏻😍. Köszönet mindenkinek aki résztvett a szövegbe /zenei alapba /klipbe... Hatalmas gratula 👏🏻🤞🏻🤟🏻
Tamás Borbás
Tamás Borbás 19 napja
Többedjére végignézve rájöttem, hogy mi volt az az egyetlen dolog, ami hiányzott nekem belőle. A többi videótokban szerintem gyakrabban "felszólal" az összes szereplő, és nem csak Áron. Ha az elején is végig vittétek volna azt a vonalat, ami a vége felé megjelenik ( huload.info/cloud/x7jN2cmhyZWtZKo/vide.html ), hogy a többiek is mondják a szöveget (ha a hangjuk esetleg nem is hallatszik), akkor az megadta volna nekem azt a pluszt, hogy ne 100%-os, hanem 120%-os legyen az élmény. Így is fantasztikus munkát végeztetek, csak gondoltam megosztom, hátha jól jön plusz egy gondolat :-)
100as
100as 19 napja
huload.info/cloud/y7aTy7SGuaRsZ2M/vide.html A szint, amit meg kellene ugrani, ha már nemzeti hip-hoposkodás....
100as
100as 12 napja
@m a ja, friendly fire volt, bocs. Igen, minden atomjában gagyi, izzadságszagúan próbálnak valami olcsó, nemzetieskedő valamit előadni, ami minden, csak nem hiteles. Néztem a klipet és az volt az érzésem, hogy motiváltak nagyon, csak a szív hiányzik a dologból.
m a
m a 12 napja
@100as dehogy a belga!ez a noár gyerek!azért is esett a választásuk a hiphip műfajra mert az most trendi a fiatalok körében!de nagyon bénán hozza a repper karaktert!nem valami jó színész!
100as
100as 12 napja
@m a A Belga politkai propaganda? Muhahahaha,
m a
m a 15 napja
Ez nem nemzeti hip hopposkodás!inkább politikai propagandáskodás!
Attila Hajnal
Attila Hajnal 19 napja
Egyrészről nagyon jó, buzdító, megindító, forradalmár.....másrészről még mindig azt gondolom, hogy ezzel a nacionalizmussal nagyon vékony jégen jártok....sajnos a történelem is bizonyíték arra, hogy a nacionalizmus könnyedén képes átcsapni fasizmusba, amit nem akarhattok....ez egy kétélű fegyver, és veszélyes forgatni....a forradalmi hangulattal, a "talpra magyarral" egyetértek teljesen de szerintem helytelen eszköztárat használtok....
Attila Hajnal
Attila Hajnal 17 napja
@András Rácz Ez a része igen...de nem ennyiből áll az egész.
András Rácz
András Rácz 17 napja
@Attila Hajnal „én magyar vagyok, te is magyar vagy, ő is magyar - fogjunk össze, ne bántsuk egymást!” szerintem ez elég valid
Attila Hajnal
Attila Hajnal 17 napja
@András Rácz Hát értelek, de szeritnem ebben több a megmagyarázom rész. :) Ahogy fogalmaztam ez még nem veszélyes, de nagyon vékony jég...innen már csak 1-2 lépés....ha már összefogásra buzdítunk, akkor miért fókuszálunk arra hogy "én magyar vagyok" és hasonlók....
András Rácz
András Rácz 18 napja
A fasizmus a kirekesztő, „mi VS ők” nacionalizmusból lesz. Ez pedig inkább inkluzív, befogadó nacionalizmus, ebből nehéz fasizmust csinálni. Szerintem.
Tamás Borbás
Tamás Borbás 19 napja
Le a kalappal 🇭🇺
Róbert Szűcs
Róbert Szűcs 19 napja
Szuper lett!! Gratulákok a csapatnak. A legjobb amikor osztott az idő egy térben...😊😊 Zseniális.
Ildikó Kovács
Ildikó Kovács 19 napja
imadom!!!!❤️❤️❤️
Nándor Muzsik
Nándor Muzsik 19 napja
Ez igen!
Máté Molnár
Máté Molnár 19 napja
Nagyon király lett!
Andras Benarik
Andras Benarik 19 napja
<3
ger fis
ger fis 19 napja
gagyi.
Mrs. Smith
Mrs. Smith 19 napja
Nagyon jó lett a dal, de tanuljuk már meg azt a szerencsétlen kokárdát helyesen hordani! Az ország zászlót belülről kifelé adja meg, magyarul a közepe piros, aztán fehér és a külső a zöld! Nem igaz, hogy sok nagy magyarnak vallott egyén nem tudja, hogy kell helyesen használni! Engem rohadtul frusztrál!
András Rácz
András Rácz 18 napja
A frusztráció meg rólad szól; szerintem felesleges idegeskedés helyett gondolkozz el azon, hogy ez miért akadt be neked ennyire
András Rácz
András Rácz 18 napja
A kokárdát úgy hordjuk, ahogy évtizedek óta szokás, nem pedig ahogy a XIX. századi szokás alapján te elő akarod írni. Sajnálom hogy ez neked nem tetszik, de a hagyomány így működik.
Janka Katona
Janka Katona 18 napja
Köszönöm, hogy végre valaki erről is beszél!!