Mit üzen Forrest Gump?
10:37
TENET | GONDOLATMENET
13:31
Megjegyzés
Völgyi Neander
Völgyi Neander 4 órája
8:52 nekem az inkább Izaura tv antennának nézet ki.
Völgyi Neander
Völgyi Neander 4 órája
Ki az a gyerek 2:25 -nél?
Almásy Zsolt
Almásy Zsolt 4 órája
Keresek egy filmet... Autós kaszkadőröket kérnek meg egy doktornő szállításra, aki egy vírust ellopott. A vége happy end, egy helikopterrel mentik meg őket autóval együtt... Hátha tudja valaki, mire gondolok
Timon utazik
Timon utazik 4 órája
Na követők szamotokra is legyen kihívás, vajon össze tudunk dobni 20000 lájkot?
András Zsiros
András Zsiros 6 órája
Kathleen Kennedy............ Ez már nekem rossz érzés aki nem vagyok 40 éves. 6 évesen beteg voltam, és egy videokazettáról megnéztem az 5. rész. Ez a Franchise belopta a szívembe magát. És azt látom, hogy az egészet darabogra bobázzák a..... Titkosmikkentyűk.
Tamás Rádi
Tamás Rádi 6 órája
Szia Kenny. A bevezetőben lévő zene nevére lennék kivéncsi.
Völgyi Neander
Völgyi Neander 6 órája
ennek a sorozatnak miért lett vége a csatornán?
Daniel Mag
Daniel Mag 6 órája
Túltoltuk Béláim
Laszlo Gyulai
Laszlo Gyulai 6 órája
Sziasztok keresem azt a filmet amikor a földre monolith sziklák szálnak le és ujra akarjárk terraformálni a földet,sajnos csak ennyi ugrik be
Völgyi Neander
Völgyi Neander 7 órája
Én ami még antológia sorozat és megfogott az a Love,death & robot ami közel se tökéletes sorozat vannak rossz részei de nekem nagyon tetszett egy két rész belőle. akár itt ezen a csatornán is lehetne egy ajánló belőle,ám ez tényleg annyira különböző alkotások hogy lehet hogy csak azokról beszélni amik jók és külön beszélni róla mert annyira különböznek.
Völgyi Neander
Völgyi Neander 7 órája
Én anno ezért is nem kezdtem el videózni mert az embereket csak a gamerek vagy vlogerek uralják akik meg tényleg értékes dolgokat alkotnak azok már olyan szinten profik ebben hogy egyszerűen senkit nem találnának meg az emberek és engem nem az érdekel hogy híres legyek vagy ezzel pénzt hozzak hanem egyszerűen magamnak és a pár embernek aki követ örömet okozni vagy kicsivel többé tenni egy kritikával hogy tudja mit nézzen. Ehhez képest a vloger tartalmak mivel tesznek többé azzal hogy arról is csinálnak videót hogy milyen színűt szartak.
Norbert Boriszov
Norbert Boriszov 8 órája
Keresek egy filmet. 80-90-s évek. Egy fiatalsrácok/srác autóval éjszaka elüt egy embert. Talán ittasak is. Majd másnap a ház előtt parkol az autója és véres a csomagtartó ajtó. Talán épp egy rendőr jön arra
János Janurik
János Janurik 8 órája
Eltűnések a 7. utcában: nagyon régen láttam és tetszett. Jó hogy említed, megnézem újra.
Atis Hub
Atis Hub 14 órája
Kb 2 napja megnéztem ezt is. Szerintem maga Godzilla lett egy iszonyatosan érdektelen, híg és unalmas karakter. Az önálló 2 filmben is itt meg aztán főleg. Ellenben Kongnak sikerült egy iszonyatosan jó, új dimenziót nyitnia. A Koponya sziget zseniális és ebben a filmben is a Kong szál viszi prímet. Én Godzillát nem értem mit akar, minek, hova, meddig, miért? stb. Kong-ba lenne még potenciál, kb. egy hős karakterré is avanzsálódhatna. Ebben a filmben már pedzegették - Kong és a fegyverhasználat - témáját. Akár mélyebbre is áshatnának ebbe az ősi szálban, vegyítve valami földönkívüli fenyegetéssel is (erre speciel már utaltak azzal hogy Ghidora a 3 fejű sárkány földönkívüli). Egy szó mint száz Kong-ot megnézném egy páncélban valami baxóbb fegyóval, mondjuk egy nagy kalapáccsal ahogy harcol. Godzillával viszont nem tudok napirendre térni. Lehetett volna benne is potenciál csak a 2014-es kezdő röffenetnél már el lett rontva.
Fekete Róka Ric
Fekete Róka Ric 17 órája
Ember... !
Völgyi Neander
Völgyi Neander 18 órája
Én a retroshock kritikákkal, ajánlókkal mindig egyet tudtam érteni ám szerintem ez egy rossz film ami a hülyeségei miatt felkerülhetett volna a csatorna paródiái közé annyi hülyeség van benne. És ezzel nem azt mondom hogy egy filmnek/sorozatnak nincsenek hibái és azért nem lesz jó film ám ez egyszerűen nem tartozik abba a kategóriába. De persze ízlések és pofonok.
THE ORIGAL
THE ORIGAL 20 órája
Keresek egy filmet... egy horror, amiben egy űrlény mamut, vagy valami ilyesmi kiszívja az ormányával az emberekből az életerőt és volt benne egy sétáló kéz is, amit egy tudós folyton próbált tanulmányozni.
Krisztián Kormos
Krisztián Kormos 20 órája
Keresek egy filmet. Egy manus agyát átültetik egy női testbe, de nem LMBTQWERTZUIOP cucc, hanem valami thriller-féle, ami a 80-as 90-es években készülhetett, a nem túl távoli jövőben játszódik. A főszereplő valamiféle profi tolvaj/betörő. Lelövik egy nővel együtt, aki emlékeim szerint a barátnője, de ez nem biztos. Mindenesetre ezt követően a nő testében ébred és innentől kezdve baromira semmire nem emlékszem belőle, csak nagyjából, hogy szökni kell, meg hogy terhes önmagától a csaj/csávó. Újranézném felnőtt fejjel.
Longisquama
Longisquama 20 órája
1:25 na végre tudom mi a film címe, amit egyszer láttam thank you
Lord Drizzt
Lord Drizzt 22 órája
Hiányérzetem támadt. Tetszik a kritika, félreértés ne essék, még a Kenny esszencia is megvan benne. De mivel itt Godzilláról és Kongról van szó, a RetroShock filmszínház két kultikus ősgigászáról, valahogy nagyobb ívű, még inkább részletekbe menő kritikát reméltem volna. Nem esett szó a két gigász be(nem)hódolásról, az ő filmbéli kapcsolatukról, általánosságban vége az üreges föld elméletről, sem a röhejes Kong méretváltoztatásokról (hol akkora, hogy (Godzillával együtt) egy város fölé tornyosul, valóban óriás behemót hatását keltve, hol pedig EGYETLEN hajó EGYIK felében képesek láncra verve szállítani), és még sorolhatnám. Még így is az egyik legjobb kritika, továbbra sem kell sandán nézni, ámbár az az érzésem, hogy ez esetben Kenny tudott volna többet is beletenni ebbe a témába. Azért tudok örülni ennek is.
StingerGamer
StingerGamer 23 órája
Mikor megláttam hogy SPOILER Kong lenyomja a fejsze végét Godzilla torkán rögtön az 1963-mas King Kong vs Godzilla Retroshock rész jutott eszembe
Norbert Szalai
Norbert Szalai Napja
Szeretem a RetroShock-ot! Pont ezért sajnálatos,hogy milyen gyatra ez a kritika.Példának okáért "A japán szériák..."szövegrész tipikusan egy nagyon felszínes vélemény. Szerintem meg pont a 1954-es Godzsira a mai napig a legkomolyabb film a szériában.Egyébként meg a fizikán rugózni a Kaidzsú filmek esetében,na az amit legalább akkora kihívás komolyan venni,mint magukat az alkotásokat.
Kicsi Cocain
Kicsi Cocain Napja
Valaki segítseeen PLS! Amit én keresek az arról szól hogy egy édesanya vett egy kis szobrot ami életre kel vagy életre keltett egy manót vagy koboldot és meg akarja ölni a csecsemőt... ennyire emlékszem :/
Bugár Sándor
Bugár Sándor Napja
Az Árnyék nélkül című dal hova tűnt? Pár hete nosztalgiából meg akartam hallgatni, de teljesen nyoma veszett.
Longisquama
Longisquama Napja
9:00
D. S.
D. S. Napja
Ajjaj... Ajjajaj... ajja jajja jajajaj! Xd
Életfűszeres
Életfűszeres Napja
Keresek egy filmet, egy idős sikeres nőről szól, akit kb senki nem szeret, viszont szeretne egy ütős nekrológot, így felfogad egy újságírót. Megtudfhatjuk, mi a Nekrológ 4 fő eleme, és sz életés is. Hogyan szövődik méls kapcsolat 1 hónap alatt a két hölgy között. Tanulnak egymástól és nagyon megszeretik egymást. Köszi :)
Dávid Bíró
Dávid Bíró Napja
megvan a cime:képlet keresek egy filmet.... aroll szól hogy az iskolában kinyitnak egy kapszulát amiben egy papirra vetett kód van senk nem érti csk 2 gyerek kiderül hogy mindenk megfoghalni kivéve ők ketten
D. S.
D. S. Napja
SWING WING!!!
athertox
athertox Napja
ha már monstrumok.., Monster Hunter kritika lesz ? ( vagy a Homályzóna vonulatot követő Shadow in the Cloud ?? )
raymckurt
raymckurt Napja
Én is szavaznék, de én régebbi filmre. ha jól tudom 1920 környékén csinálták: Nosferatu
Sadaa75
Sadaa75 Napja
Ú, a DX ballt de imádtam, végigvittem, de rohadt nehéz volt.
Völgyi Neander
Völgyi Neander Napja
Én nem vagyok gyenge idegzetű de a platform annyira erős volt hogy nem tudtam normálisan végignézni.
Levente Vincze
Levente Vincze Napja
4 év. 4 év telt el a videó publikálása óta.Én ahogy észrevettem,semmi nem változott(csak már a 9-12 évesek fortnite videókat csinálnak).Számomra kissé szomorú,hiszen ennyi idő alatt lehetett gondolni, hogy majd csak jobb lesz. Hát sajnos nem lett jobb.Én valamiért azt érzem,hogyha a most 30 évesek egyszer elmennek,akkor ennek a világnak vége.Mert azok a fiatalok akik majd megakarják menteni azokat fogják kiröhögni és halálba taszítani.Saját vélemény és csak azt szeretném ,hogy ne így legyen.
Völgyi Neander
Völgyi Neander Napja
22:16 lehetnék én a fiók , mert ha kenny kb húsz perces videókban nagyobb hatással vagy az emberre mint egy másfél órás film nagyon nagyon kíváncsi lennék arra amit írsz. (és szerintem nem csak én vagyok így a csatorna feliratkozói között.)
Staren Harkon
Staren Harkon Napja
Neptune one..ahhoz nem kell HydroCorp(vagy mi) meg milliárdos fószer , hogy tengervizböl ivóvizet csinálj..egyszerüen csak lepárlod azt kész..a vízgöznél nehezebb dolgok pl só az edény alján marad..óvodai " kísérlet"...
Völgyi Neander
Völgyi Neander Napja
Lesz disztópikus ajánlás mert az SZERINTEM meg érne egy külön videót.
Völgyi Neander
Völgyi Neander Napja
És ha lesz én igaz a nem túl bonyolult snowpiercel filmet és sorozatot ajánlom.
G Tibor
G Tibor Napja
Az írót neveztem volna színésznek is az Apex vezír szerepére, kaszkadőr sem kell!
Marci Nyuli
Marci Nyuli 2 napja
Ez baromi jó, kérlek fojtasd.
33 pictus
33 pictus 2 napja
A Gömb egy nagyon jó film. Nekem annyira tetszett, hogy a macskám neve is ÍGööömb lett. :))
Balasa Bence
Balasa Bence 2 napja
Lugosi Béla
Zsolt Baga
Zsolt Baga 2 napja
Valamikor énekeltél? Nagyon kíváncsi lennék rá.🤘🔥
Péter T.
Péter T. 2 napja
Nagyon tetszik a zene a háttérben, mi a címe?
Árpád Tóth
Árpád Tóth 2 napja
11:53 nál mi a zene címe? köszi
Árpád Ranyák
Árpád Ranyák 2 napja
Wow, kb 10-ik alkalommal nézem meg. Fantasztikus összeállítás, igazán hangulatos zenével, kiváló minőségben. Köszönöm :)
Somi
Somi 2 napja
Csillagközi invázió: Azért a könyv se rossz. ;)
Somi
Somi 2 napja
Ha szeretted a Flúgos Futamot - mint én - akkor egy animét azért próbálj meg: Red Line. Kérlek, adj neki egy esélyt. ;)
UFOR4Slardar
UFOR4Slardar 2 napja
a japán lány összevonaglás még jó is volt xDDD
Botond Berbécs
Botond Berbécs 2 napja
Megvan! Keresek egy filmet... sajnos nagyon kevésre emlékszek belőle a vége felé lehetett: Volt 1 srác akinek talán fogadtak hogy nem élvez el vagy valami ilyesmi és arról álmodik hogy egy mosószobába ahol csak mosógépek vannak 1 forog és 1 csaj bemegy a szobájába és lefekszik vele és mire felkell .... és kimegy a szobába a lány és jött akivel össze akart jönni és észreveszi és hogy ujra összejönnek egy ilyen mosogépekkel teli helyiségbe
Botond Berbécs
Botond Berbécs 2 napja
@White Wolf Ezaz köszönöm!
White Wolf
White Wolf 2 napja
40 nap és 40 éjszaka
Sandor Derzsi
Sandor Derzsi 2 napja
Meglett!! (Expedíció) Keresek egy filmet. Előre is köszönöm a segítséget! A film amire gondolok arról szól, hogy négy tudós nő bemegy egy folyamatosan növekedő burokba, amit egy világítótoronyba csapódott fényes meteorit generált, de a burokban fura dolgok történnek és találnak felvételt az őket megelőző csapattól, akik felvették, ahogy az egyik csapattagból ki akarnak szedni valamit, de mire megtalálják, már belenőtt a medencébe....
Sándor Krenyóczi
Sándor Krenyóczi 2 napja
Én már a sprintelő Godzilla-n is röhögtem a második részben. Egy ekkora lény ne siessen. Menjen végig mintha sétáló utcán lenne és gyönyörködjön a pusztításban. Mondjuk a Mecha-Godzilla helyett berakhattak volna egy Object-et a Heavy Object-böl. Az valahogy életszerűbb lett volna.
Atis Hub
Atis Hub 2 napja
Valóban ritka jó film a "Koponya sziget". Valahogy nem túl bonyolult (miért is lenne?) de leköt, érdekes, látványos, izgalmas de nem bullshit.
Gergø Nagy
Gergø Nagy 3 napja
A mélytenger témáról jutott eszembe, hogy talán ide beillene az Ajtó az Óceánba című könyv.
Tamás Szamler
Tamás Szamler 3 napja
Javítsatok ki ha tévedek, de nekem innen nagyon hiányzik a Denver az utólsó dinoszaurusz
Balasa Bence
Balasa Bence 3 napja
13:54 itt röhögtem magam halálra
Balasa Bence
Balasa Bence 3 napja
Keresek egy filmet... Egy tudósokból és katonákból álló csapat rábukkan egy szigetre, ahol dinoszauruszok élnek. Az egyik csákóka talál egy dinoszaurusz tojást, ami később ki fog kelni (egy pterranodon, vagy talán más repülő őshüllő tojása) és az egyik tudós is ezektől a repülő gyíkoktól fog meghalni, mert túl közel megy a fészkeikhez: - mit csinálnak ezek...etetik a fiókáikat!... ééés az öreg urat máris elkapták. Húsevő dinoszauruszokat végül sikerül valahogy befogni, és egy városba szállítani. Ennyire emlékszem
Elegathor
Elegathor 3 napja
2021-ben feldobta az algoritmus! Emlékszek, mikor még általános iskolában a biciklitárolónál bújkálva hallgattuk, mert valakinek sikerült leszednie + volt telefonja. :D
Benedek Matolcsi
Benedek Matolcsi 3 napja
A butterfly az elején tökéletes
Zoltán Pocsai
Zoltán Pocsai 3 napja
A színekről és annak hiányairól a Schindler listájára emlékeztet
Dezső Nagy
Dezső Nagy 3 napja
Hihetetlen hogy ez videó idén lesz 10 éves, és minden elhangzott szó igaz a mai napig belőle 😉😉😉
MADLIPZ MÁNIA
MADLIPZ MÁNIA 3 napja
Most gondolkoztam el azon hogy Godzilla egy Trex és egy Stegó keveredéséből jött létre.Mekkora Buli lehetett ott.
Béci Varga
Béci Varga 3 napja
Felnőtt gyerekek, értéktelen értékrendel!
Tomi Csuta
Tomi Csuta 3 napja
mit várjunk ..2021 Covid apokalipszis , elcsalt választások és tengi lengi túlérzékenyített libsicápák mindenhol.A filmiparba is belepisáltak :D
Megyeri Anett
Megyeri Anett 3 napja
Keresek egy filmet... A film úgy kezdődött, hogy egy torzomborz férfi összeesik a hóban és megfagy. Pár ezer évvel később az olvadásnak köszönhetően megtalálják ezt a jégbe fagyott embert és a tudósok vizsgálni kezdik. A vizsgálat során mindenféle mintákat vesznek a testből. A film lényege, hogy egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó orvos hozzájut a jégbefagyott ember spermiumához, amivel megtermékenyíti egy segítségért hozzá foruló nő petesejtjét, majd be is ülteti a nőnek. Természetesen a nő és férje erről semmit nem tud. Az orvos izgalommal várja, hogy mi lesz a kísérlete eredménye. Hogy nyomon követhesse megszületendő gyermek fejlődését, összebarátkozik a családdal. A baba rendben megszületik, egészséges. A doki pedig folyamatosan figyeli a gyereket, gyakran végez rajta vizsgálatokat, pusztán csak "figyelmességből", és az odafigyelésért a szülők még hálásak is. A gyermek immunrendszere elképesztő, olyan betegségek ellen rendelkezik védettséggel, amelyekkel ma már szerencsére csak laboratóriumi körülmények között találkozhatunk. 8-9 éves lehet a gyerek, amikor fura rendellenességet tapasztal nála az orvos... Nem lövöm le a poént. Hátha ennyi is elég ahhoz, hogy segíteni tudjatok. (Szerintem a 90-es években láthattam a filmet.) Előre is köszönöm!
Kampec
Kampec 3 napja
Nekem külön poén volt godzi és kong összecsapása Hong Kongban...az alatt az idő alatt mekkora területet taroltak le és mennyi embert ölhettek meg ...de minden jó ha a vége jó :D
Szabolcs Kovács
Szabolcs Kovács 3 napja
Köszönöm szépen a lehúzó kritikát, Keny - és ezt a "leg-szarkazmus-mentesebben" mondom. Mindenütt olyan elnézőek ezzel a filmmel kapcsolatban...nem is értem. :/ A '19-es folytatás azóta is kísért. >:( Azután nem adtam semmi esélyt a 3. résznek, hogy jó lesz. Még nem láttam, de ezek után már nincs is semmi kedvem megnézni. :( (Francokat! Úgy is megnézem - vagy inkább csak végig hallgatom...nem tudom, még meglátom.)
m T
m T 3 napja
besírtam rajta:)))
Iharosi Péter
Iharosi Péter 3 napja
Nagyon bírom JustVidmant, de bár ne mutatná az arcát.
Rise the drake
Rise the drake 3 napja
Ezt a filmet leszedtem 4k-ban azt megnéztem egy 1080p-s monitoron kisképernyőn meló közben. Worth it.
Istu10
Istu10 3 napja
Sok mindenben egyet értek. A M.B.B. kémkedős szál felesleges unalmas. Az üreges föld király, és több is kellett volna belőle. Mechagodzilla -t meg se próbáltam volna belerakni a filmbe, tény hogy maga a robot brutálisan erős, félelmetes, és bármelyik korábbi testvérét a földbe taposná, de a film technológiája szerintem nem enged meg egy ekkora monstrumot. Továbbá ha már egy ilyen kaliberű titánt raknak bele, miért nem kapott több játék időt? A Mutó-k és Ghidorah, de még a koponyarágók is bőven kapott játékidőt. Már néhány videó alá leírtam kit kellett volna berakni harmadiknak, megvolt az alapja hála az korábbi filmben bevetett bombának. Vagy más klasszikus Toho szörny melynek hihető sztori adható az önéletrajzába, vagy kitalálnak valami újat. Az üreges földben biztos van valami ami illene ebbe a szerepbe. Nehéz szívvel, de egy egy hajszsállal nálam vezet a King of the monsters, és a Skull island.
Hegedűs Tibor
Hegedűs Tibor 3 napja
Mint mindig, most is élményt nyújtottál! Köszönöm!
4 44
4 44 3 napja
Attol hogy valami 80 ezer tonna,miert ne lehetne gyors? Foleg ha az egy elo entitas, az ureges foldbe meg visszatudnak menni egy kovi reszbe, a mechagodzilla meg sztem kiraly volt.Nem rossz film, de nem ks tokeletes ,de egy 10/7 est lehet adni neki.En azt kaptam amit vartam es az nem egy gyuruk ura minoseg volt :) (ez egyebkent egy kong film volt, amibe godzilla ,mint mellekszereplo szerepelt)
Tomas Mihalik
Tomas Mihalik 3 napja
Megatron, meg a francokat :D
Somi
Somi 3 napja
Antonio Banderas alakítása ebben a filmben...gyönyörű. Nincs rá szó ami leírhatná, mennyire emberi... A Mad Max: Fury Road gyönyörűséges őrületét moziban, sajtóvetítésen láttam....életemben nem volt olyan moziban, hogy nem fogyott el a kajám az első 10 percben. Hát most konkrétan a film végén is volt kajám! Ez a nem semmi. :D
Somi
Somi 4 napja
A Faun labirintusa...azért kellett volna megkapnia az összes létező Oscar és nem Oscar díjat.
Jericho Kővári Tamás
Jericho Kővári Tamás 4 napja
A Warcraft film kapta el a "fizikáját" nagyon jól a harcoknak, ott volt lendület, súlya volt egy támadásnak. Meríthettek volna onnan Kongék
Nándor Papp
Nándor Papp 4 napja
Lesz Mothra és Rodan film? :D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nándor Papp
Nándor Papp 4 napja
Szkáll Ájlend nem Szkull ájlend... :S
Az Alien
Az Alien 4 napja
8:07 " 10 tonnás pillangó " :D Hát nem akarok beleszólni de Mothra 39 ezer tonnás pillangó :D
David
David 4 napja
Én kérek elnézést hogy van pofám megkérdezni, de 6:10-nèl milyen zene hallható?