A hét főbűn [ÖM #315]
1:24:40
Megjegyzés
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics Órája
7:18 és ugyan ez a futároknál és pincéreknél. És igen, ez valahol a munkáltatók hibája is, mert már azok úgy kalkulálnak, hogy majd kap mindenkitől minimum 200 Ftot és akkor kiegészül a fizetése. De igen: Mi ez a virtus? Rohadtul nem jár és nem illem kérdése. Ha ad az ember, akkor díjjazza, hogy gyorsak, finom a kaja, gyors a taxi és még olcsó is és "tessék, megérdemled", szóval vicc hogy a sok proli még fel van háborodva és közli hogy akkor ő beleköp, lassan hozza ki a kajád satöbbi, ha te nem adsz borravalót, ami neki jár, meg illik!!!!
Richard Jentetics
Richard Jentetics Órája
Sörözözör, igen sör
Buttgereit
Buttgereit 2 órája
Kriptovaluta bányászat rohad környezet szennyező. Elképesztő elektromos energiát fogyaszt gyakorlatilag a semmiért. Ezen felül rengeteg cél számitógépet vásárolnak hozzá. Így nyersanyag is rengeteg szükséges. Amelyeket ráadásul nagymértékben kell feldolgozni. Iszonyat káros!!!
Nándor Papp
Nándor Papp 2 órája
Aszongya a liberalizmus egy tömeggyilkos eszme 🤣🤣🤣 Mondja a fasiszta...,a nemzeti szocialist🤣🤣🤣
Gyula Jankovics
Gyula Jankovics 2 órája
36:25 Puzsi elhűl, majd elkattan Hont által - hatalmas. (BTW amit utána letol: számomra bámulatos, hogy mennyire vágja egyesek családfáját és történelmi-politikai jelentőségét időnként.)
Nándor Papp
Nándor Papp 2 órája
Ez a Toroczkai egy akkora náci mint a szar :D Ez internálná fél Magyarországot és küldené Szibériába. Ez addig vicces ameddig az ember egyszer csak bele nem kerül egy általa nem kedvelt halmazba. Aztán már annyira nem támogatja.
T S
T S 2 órája
Állami feladat lenne a túlfogyasztás megakadályozása, a marketing-agymosás korlátozása.
Tamás Gergely
Tamás Gergely 2 órája
Kriptovaluta bànyàszathoz nem "hasznàlunk" fel energiát??? Ez komoly volt? Tènyleg?
rcs2003
rcs2003 2 órája
Ááá azt hittem új kontent de csak más címmel van feltöltve mint a Spirit FM-es verzió
Szabolcs M
Szabolcs M 2 órája
Ez a nő egy...buta!
Viktor Zsoldos
Viktor Zsoldos 2 órája
Neked azért van ügyvéded mert fogalmad sincs az életről....te kis papagáj
WillyTheKid
WillyTheKid 2 órája
nyári nem rajong a neoliberális oldalért, tükörbe kéne nézni apafej
Péter Ragó
Péter Ragó 2 órája
Ki a [email protected] ez a kopasz bohóc? :D Nem ő nyalt be 3-4 gólt a megye 3-ban, hogy aztán beüljön a fradi vezetőségébe? :) Hát a vezérigazgató, meg a stróman így 2 mondaton belül elég furcsán hat.
Giza North
Giza North 2 órája
Juhu, újra itt a Való Világ producere, Nyári Gabor!! Hallgassuk, Robi ma is lapít-e, mintha nem tudná ki ül mellette
CallinicusHu
CallinicusHu 3 órája
Az orvosa igazán felírhatna Robinak 100 óra Science anf Futurism with Isaac Arthur nézést hideg napokra. Az űrkolonizálásban a terraformálás és más bolygók belakása egy luxus lépés, egy egész bolygó lakhatóságát megváltoztatni hatalmas, valószínűleg sok évszázados vagy évezredes munka. O'Neill hengereket néhány évtizeden belül el lehet kezdeni építeni és egy hipotetikus K2 civilizációnak jelentéktelen töredékét adja a lakható bolygók lakossága. huload.info/cloud/q5PArsximmhrm3w/vide.html huload.info/cloud/mbPTyNNoqaSPk4w/vide.html huload.info/cloud/yLeqzbSBtZh_XZ4/vide.html
Vacak Gagyi
Vacak Gagyi 4 órája
mindig ilyen ősrégi slágerek vannak...
rcs2003
rcs2003 2 órája
Ez nem igaz
Péter Benkő
Péter Benkő 4 órája
Oké hogy más a nezetetek de én kíváncsi lennék mi lenne ha két ilyen intelligens ember osszeallna egy pártba, én szavaznek rá
Sara Antal
Sara Antal 4 órája
If I catch you, when you hit the iLike button at the first time in this beautiful even happy mornin’ for yOuuuu
Francesco77 W
Francesco77 W 5 órája
Sajnos Torockai Úr nézete áll hozzám közelebb. Elég sarkosan, egyértelműen, határozottan fogalmaz, érthetővé teszi a mondandóját, nem köntörfalaz. Vidéken agglomerációban élek, tudom miről beszél. Még vidékebbre még rosszabb a helyzet. Bárcsak Ő lenne itt is a polgi. Puzsér Urat nagyon bírom, de most nem volt a számomra nyerő figura
tom harder
tom harder 6 órája
Toroczkai nagyon jól beszél.
Gábor Parti
Gábor Parti 7 órája
azért ez a Torockai egy elég egyszerű ember most így hosszabban hallgatva, kicsit csalódtam
Szabolcs M
Szabolcs M 7 órája
Tyirityán csúnyán be szoptikálta a pélót így a végére :D
Alfred White
Alfred White 9 órája
13:00 David Flynch: Lost Highway (Útvesztőben) filmben volt ilyen jelenet :D.
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű 10 órája
Nekem tetszett a vita, bàr egy kicsit hiànyoltam A könyvelő négy napjànak mélyrehatóbb elemzését, amely -érzéseim szerint- egy olyan újszerű nézőpontból vilàgította volna meg a pàrbeszédet, amely aztàn FAM-hoz is méltó magassàgokba emelte volna a diskurzust, így jutva egy spirituális közös nevezőre, ahol az igazság és hazugsàg eggyé vàlva jelentőségét veszti, hogy aztàn a problémàkat pont olyan mérsékelt eleganciàval hagyjuk magunk mögött hàtra, ahogy eb szokta a szaràt.....
Szabados Edit Vargáné
Szabados Edit Vargáné 11 órája
Toroczkai intelligensebb mint jo néhány ember a parlamentben, pl Jakab..
Modern Programozó
Modern Programozó 11 órája
Ha csak a két beszéd alapján kéne megítélnem az ügyet a Berkit mondanám győztesnek annak ellenére, hogy a Puzsér oldalán állok, de míg ő ordibál, az ügyben irreleváns információkkal dobálózik, addig Berki egészen összeszedett beszédet mondott.
Star Killaa
Star Killaa 10 órája
Mint említetted, számos felesleges dolog hangzott el Puzsértól de a Herevasalt összes "érvét" megcáfolta. Azt nem nevezném ám összszedettégnek hogy "nem tudja" hány büntetőeljárás van ellene folyamatban.
Immaculate
Immaculate 11 órája
Te robikám mond már meg nekem. AMikor itt a legnagyobb Magyarokról beszélsz Halassy Olivért miért hagyod ki? Minden kétsget kizáróan Ő a legnagyobb. Egy szuper ember bizonyítéka a chi létezésének. Olimpiai játékok - ezüst 1928, Amszterdam vízilabda - arany 1932, Los Angeles vízilabda -arany 1936, Berlin vízilabda Európa-bajnokság - arany 1931, Párizs - arany 1934, Magdeburg - arany 1938, London -arany 1930 Magyar bajnokság - arany 1931 arany 1932 - arany 1933 - arany 1934 - arany 1935 - arany 1936 - arany 1937 - arany 1938 - arany 1939 Úszás Európa-bajnokság - arany 1931, Párizs 1926 1500 m gyors Magyar bajnokság - arany 1500 m gyors arany 1927 1500 m gyors arany 1928 800 m gyors arany 1928 1500 m gyors arany 1928 folyamúszás arany 1928 folyamúszás csapat arany 1929 400 m gyors arany 1929 800 m gyors arany 1929 1500 m gyors arany 1929 folyamúszás ezüst 1929 folyamúszás csapat arany 1930 400 m gyors arany 1930 1500 m gyors arany 1931 800 m gyors arany 1931 1500 m gyors arany 1931 folyamúszás arany 1931 folyamúszás csapat ezüst 1931 400 m gyors ezüst 1931 4 × 200 m gyors arany 1932 1500 m gyors arany 1933 4 × 200 m gyors arany 1933 folyamúszás arany 1933 folyamúszás csapat arany 1934 folyamúszás arany 1934 folyamúszás csapat arany 1935 folyamúszás arany 1935 folyamúszás csapat arany 1936 folyamúszás arany 1936 folyamúszás csapat arany 1937 folyamúszás arany 1937 folyamúszás csapat arany 1938 folyamúszás arany 1938 folyamúszás csapat Mindezt fél lábbal NEM PARALIMPIÁN!!!!! És nem volt rákötve semmi a csonkjára. hu.wikipedia.org/wiki/Halassy_Oliv%C3%A9r Na Ő a legnagyobb magyar. Igaz csonka mint ahogy az orszég is. Méghogy a Pintér... Azt hol a tököm..be se jegyzik te elmebeteg.
Renato 10
Renato 10 11 órája
1:14:20
Gábor Láng
Gábor Láng 11 órája
A leghalványabb fogalmatok sincs a neoliberalizmus jelentéséről. Se Puzsérnak, se Toroczkainak.
Péter Albert
Péter Albert 2 órája
Szerencsére itt van Láng Gábor, aki árnyalt és legkevésbé sem szélsőséges kommentjével segít nekik!
emsyssa
emsyssa 12 órája
Mennyi sok magas labda ami nem lett leütve :( Toroczkai szerint a Becsület, mint pozitív érték, kötelező állami ünnepnapot kíván, amit mindenki együtt ünnepel kötelezően, és akkor megszűnik a vita hogy ki hungarista, ki náci stb. Ugyanezen az alapon Puzsér helyett javasoltam volna neki, hogy akkor a Büszkeséget (lásd még: Pride) is kötelező állami ünneppé kéne tenni, és akkor megszűnnének a viták körülötte. Megnéztem volna a fejét utána :D Másik: A bolsevizmus olyan eszme, ami egész Európát fenyegeti, és minden eszközzel harcolni kell ez ellen a veszélyes ideológia ellen. Itt kapásból vissza kellett volna kérdezni, hogy a nácizmus nem ilyen-e (mint annál a résznél hogy a halott szovjet kiskatona is hős-e, az szép riposzt volt). Az elején meg, amikor említette, hogy 3 kislánya van, akiket úgy nevel, hogy ne járjanak miniszoknyában a cigánytelepen éjszaka. Kérdések ehhez: - nappal nem áll-e fel a [email protected]? - tudja-e, hogy a pedofil és serdülők elleni szexuális bűncselekmények legnagyobb részét a családtagok követik el (fehéreknél is) ? - azt is megtanítják-e a lányoknak, hogy a helyük a konyhában van, és szolgálják a férjüket, meg szüljenek bőszen? vagy inkább mocskos libsiként önálló, nemet mondani képes, férfiakkal egyenjogú személynek nevelik őket?
Roland Kiss
Roland Kiss 11 órája
Miért kéne annak büszkének lenni, hogy valaki a elvileg születésétől kezdve homokos? Valami kiváltság lesz hamarosan vagy mi? Az meg szégyelje magát aki heteró? Becsületes bárki lehet! Követendő példa lenne... Sajnos egyeseknek ez a szó kínai...
Edit Zemen
Edit Zemen 12 órája
Puzsér a Király 👍👍👍👍👍👍
Norbert Veisenbacher
Norbert Veisenbacher 12 órája
Minden tiszteletem Róbert! Több hozzád hasonló ember kéne, máris szebb világot élnénk.
Edit Zemen
Edit Zemen 12 órája
Puzsér a legjobb 👍👍👍👍 király nagyon 👍👍👍👍👍👍👍
János Tóth
János Tóth 12 órája
Hasonló videókért fizessen elő a Jelen.media oldalon! Ez mi? Hülyének néznek minket!pénzt kiadni ezért!
János Tóth
János Tóth 12 órája
ne hogy félre ércsétek én birom puzsér robertett teljesen ígaza van!
Tibor Orosz
Tibor Orosz 12 órája
Puzsér Róbert nyert 😇😇😇😎 Győzött az igazság 😇😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ordas
ordas 12 órája
Metropolisz ________ látni kell (Magyar felirat) huload.info/cloud/qqu_wKqry5iXc6o/vide.html&lc=z23lgboa1w3yzrmzy04t1aokgbyno0ysw5r1myabkdqrbk0h00410 Nagyítsd ki a képet, mert a felirat csak akkor látszik. Lassan hangolódtam rá a filmre, de az első fejezet végére már lekötött, kíváncsivá tett. Összességében tetszett! Jó fim! Brigitte Helmet aki Mariát játsza, én nagyon bírtam! Arc és testbeszéde nagyon jó! A táncjelenet, hát az qva jóóóóó 1:32
Zsolti Zsolt
Zsolti Zsolt 12 órája
Tüz az olajra esetleg? Ezt a gyökeret. Pfejjj bazz+........
Rita Bán
Rita Bán 12 órája
Hàt ezzel Puzsér Róbert kikerült a kedvelt kritikusaim köréből. Vicc
Star Killaa
Star Killaa 10 órája
Új vagy?
Pietro Bogdán
Pietro Bogdán 13 órája
Puzsér sosem volt tehetséges és mindig csak más néven kapaszkodott fel.. Ha a tehetség nem erdekli nincs ott helye.. Egy gusztustalan karakter.. Aki a zenei világban is csak ki nevetette magát..
István Jordán
István Jordán 13 órája
bohóc hol vagy te puzsérhoz
r sz.
r sz. 13 órája
Torockai egy igazi gagyi skimhead vagy semmi tobb.
Bence Sándor
Bence Sándor 13 órája
Robi, sikerült felötöznöd illendően! Gratulálok ;)
Baráth László
Baráth László 13 órája
Istenem..mi folyik ebben az országban ? :( Sírni lenne kedvem attól , hogy Berki , a világi csaló kiáll a magyar bíróság elé és folyamatában hazudik. Ami szintén felháborít az az , hogy Puzsér úr nézi annyiba , hogy a saját -így már elcseszett-nevét képes besározni.Ez nem hősies cselekedet , ez szintén szánalmas. Miért kell erről akárkinek is tudni ? Húzzatok mind a ketten a büdös francba !..
Star Killaa
Star Killaa 10 órája
Ha beperelik akkor nincs sok választása azon kívül hogy megjelenik a bíróságon
Edit Zemen
Edit Zemen 13 órája
Puzsér a legjobb 👍👍👍👍👍👍
Edit Zemen
Edit Zemen 13 órája
Puzsér a legjobb
Gerald Bean
Gerald Bean 14 órája
Hajrá Berki :D
Horváth Benedek
Horváth Benedek 14 órája
A youtube immárom harmadszor törli a kommentem, szóval nekifutok máshonnan. Robi téved - Toroczkai és a Mi Hazánk még MOST SEM érte el azt az őszintesêgi szintet, hogy bevallják, ők a németeket választották volna. Toroczkai kerülgeti a forró kását, magyaráz egyenlő bánásmódról, de a következő mondatban c-type-ozik, és elmondja, hogy a tapasztalat nem előítélet... Ilyesféle aranyköpésekből könyvet lehetne írni "egy zavart bőrfej önhitegetése" címmel. Tegyük már le a voksot valahol, Lacikám! És a legrosszabb, hogy VAN létjogosultsága egy pártnak, ami a Mi Hazánk programját valósítaná meg. Csak azt nem ezekre az emberekre bíznám. Mellesleg Robi gyakran emlegeti a jobnos troll korzust. Amit Toroczkai csinál, az nem trollkodás, ez az ellentéte. A trollkodás lényege, hogy öncélúan társadalmi konvenciókat döntöget. Toroczkai nem akar semmilyen konvenciókat kihívni - ő sunnyog, sumákol, még magának sem vallja be, pontosan mit akar. Miért? Mert a trollnak a végcélja a káosz, míg Toroczkai jól definiált célok mentén végzi a társadalmi problémák megvitatását. Ennyit tudtam írni anélkül, hogy a youtube bezászlózta és kitörölte volna a kommentem. Utószó - a Toroczkai-félék után egyre jobban értékelem Vonát.
pirata solitario
pirata solitario 14 órája
Koszonom az ertelmes beszelgetest. Meg az egyszeru es ertheto beszedet.
András Szabó
András Szabó 14 órája
0:00 Jacko és a fehér színész | 53:34 Negatívak vagyunk?
tasi1969
tasi1969 14 órája
már akkor is egy szánalmas majom volt és azóta ezt csak csúcsra fejlesztette :)
Eszter
Eszter 15 órája
idegesít a bírónő hümmögése :D :D Hajrá Robi, nevetséges h egy bűnözö perel be téged :D :D
Samu Barta
Samu Barta 15 órája
Berki maszkja nevetséges a bíróságon...
yamakod
yamakod 15 órája
Édes Istenem, Puzsér legalább tudja mi az a neoliberális...nagyon kevés az ilyen
Krisztián Katona
Krisztián Katona 15 órája
Legyen második rész, az igazság(már ha van) akkor a két nézőpont között van talán.
Zoltán Gunyhó
Zoltán Gunyhó 15 órája
Igaza van puzsérnak
Lía Eszter
Lía Eszter 15 órája
Number one
Előd Ákos
Előd Ákos 15 órája
Toroczkai úr ideológiai alapon érvel, amit ugye megkövetel a nemzeti radikális attitűd, azonban jól látni a Mi Hazánk mozgalom szélsőjobbra tolódását bizonyos kérdésekben és nagyon emlékeztet valamire és valakikre. Puzsér úr pedig realista, józan, el tud vonatkoztatni ideológiáktól, halad a korral. Amit a Mi Hazánk képvisel, hogy hozzunk vissza dolgokat a múltból, legyen az módszer vagy igazságszolgáltatás, azt úgy gondolom, hogy egy letűnt kor hozadéka, egy keserédes emlék szinonimája, amit fiaink ás lányaink vagy unokáink érzéseiben nem vált ki semmilyen hatást és ez nem a magyarságtudatunkon múlik, ezek generációs szakadékok. A Kitörés napjáról sokat olvastam, sosem éreztem azt, hogy létjogosultsága lenne ezt ünnepelni, persze sajnálatos dolgok ezek, de úgy hangzik ez Toroczkai úr mondanivalójából, mintha a nyilasokat és a nemzetiszocialistákat emelné piedesztálra. 2021 van, nézzünk a jövő felé.
Dániel Mlinár
Dániel Mlinár 15 órája
Pont fordítva. Leginkább Robi az aki a saját nézeteit projektálja a világra. Lehet hogy halad korral, csak éppen a valósággal nem tart lépést.
Edith Edit
Edith Edit 15 órája
Berki meg a komoly, mély, tartalmi dolgok olyan messze állnak egymástól mint disznó a zsebórától. Kb. Ez a Mazsi is hová tette a szemét... De bánja f....om.
Adrienne Szalai
Adrienne Szalai 16 órája
Ki volt Merkel nagyapja?
Béla Barna
Béla Barna 16 órája
Jogállamban igen... Börtönbe lenne, és igen ott a helye. És VÉGRE VALAKI NEM SIKLIK El EZEK ÉS ILYEN EMBEREK szar hordása felett... Csak így tovább jöhet a többi is... A szégyen az hogy nagyon sok hozzá hasonló Stroman van... Akiket nem vonnak felelősségre mert csovesekre dobják a szarukat maguk után! MEDDIG NÉZZÜK EZT, MEDDIG TŰRJÜK HOGY NE VEGYÉK ELŐ AZ IGAZI BŰNÖZŐKE?? Csak így tovább!! És igen össze fogva az egész országnak kellene fel haborodnia az ilyen dolgokon, az ilyen emberek ellen, mert a tény az kedves Magyarország hogy mivel nem foglalkozunk most vele, de az ÁRÁT, A SZART HAMAROSAN MI FOGJUK MEG FIZETNI... ÚJRA ÉS ÚJRA AZ ÉVEK SORÁN!!
Joci Hollósi
Joci Hollósi 16 órája
Kedvelem Puzsért, vagyis eddig. Bármit mondasz, a Berkinek van igaza. Próbáltad magad kimagyarázni, de semmi sem hiszem, hogy kivédi a vádat. Mellesleg, mondom ezt úgy, hogy Berkitől a falra maszok ha meglátom!
Joci Hollósi
Joci Hollósi 11 órája
@Norbi Győri ez nem a parlament, hanem a való élet. A parlament egy külön világ, azok bemennek, eljátsszák minden nap hogy utálják egymást, lehordják egymást a sárga földig, aztán zsebre teszik a lóvét, és szarnak az egészre. Mégsem tehetik meg, hogy csak úgy ott üldögéljenek, mondjuk valaki igen. Nem tesznek azok szart sem az országért, vagy az emberekért.
Norbi Győri
Norbi Győri 14 órája
Láttad már, hogy a parlamentben hogyan beszélnek egymással a politikusok?
M Balazs
M Balazs 17 órája
Több olyan hös kéne ebbe az országba mint Puzsér :D
jon smith
jon smith 17 órája
Isten kifejezetten szükségtelen. Az erkölcshöz, de bármi máshoz is. Ez egy kizárólag pszichológia okból létrejövő fals hiedelem. Egyszerűbben szólva, vágyvezérelt gondolkodás. Azt kell észrevenni, hogy bármilyen intellektuális körítés ellenére nincs szükség istenre semmihez. Isten főleg abból a félelemből fakad, hogy meg fogunk semmisülni, véglegesen, kiegészülve a babonára való hajlamainkkal, ami meg az összefüggések kereséséből jön. Lényegében az öntudat mellékterméke, mint bármilyen más fantázia. Csak kulturálisan beágyazott, és gusztustalan mértékben érinthetetlen. Azért van ekkora meggyőző ereje, mert milliárdok állnak mögötte, mind emberszámban, mind dollárszámban... De alapvetően egy hazugságra épül: "sose halunk meg".
Dobeka93
Dobeka93 17 órája
Ez a kopasz visszamaradott vagy mi van?? Értetlen... 😑
Keyboard Kapitány
Keyboard Kapitány 17 órája
Én jól elvagyok COD szervereken az orosz srácokkal, de egy csinos kis gyévuska engem is megerőszakolhatna höhö 😋😎
Zoltan Tig
Zoltan Tig 17 órája
Kikaptál sikítós dadogós libsi... 😃 MHM !
László Dobrosi
László Dobrosi 17 órája
Véleményem szerint, Puzsér jó ügyvéd is lehetne akár ha akrna! Minden perét megnéztem,meghallgattam eddig amit látni hallani lehetett és mondhatom ,(kicsit) jogot tanult emberként, hogy nem csak a szavak mestere de jelenléte van egy tárgyalóteremben, és még a bírók is nehezen tudnak kérdezni tőle.És nem mellesleg igaz is van MINDIG! Ez az Ő ütőkártyája!
Gergely Dobi
Gergely Dobi 18 órája
Jó a majom maszk Berkin illik hozzà!
Gergely Dobi
Gergely Dobi 18 órája
Berki genyo nem most vesztett szavazót amikor megszületett szerintem az anyja is lemondott róla féregnek látta!😂😂
sterdamm
sterdamm 18 órája
Robi,köszönjük,hogy nem hatralsz meg es kiallsz a Berki jelenseg ellen! Nagyon sokunk velemenyet kepviseled!Igy tovabb!
Nevtelen Nev
Nevtelen Nev 18 órája
EU-n kivuli elet...pl Svajc vagy Norvegia....eddig lehetett komolyan venni laci bohocot. Koszos fidesz szatelit part vezeto kutya.
petyaaa 12945
petyaaa 12945 18 órája
Semmi feszültséget nem akarok leteni,kezdem azzal... Közben a rendőr meg csak ül,és azon gondolkodik,hogy vajon lesz-e ezért fizuemelés :D
András Szabó
András Szabó 18 órája
1:25 Árpa Attila önvallomása; 50:12 Celebvillongás; 59:23 Kriszti és a Magyarucca: Kicsihuszár
noncsi k.
noncsi k. 18 órája
Jók az érvek, jó volt őket hallgatni, de összességében Puzsér úrnak tetszettek jobban az érvei :D
Kristóf Kovács
Kristóf Kovács 18 órája
"Egyik lányom nagyon szép" I feel really bad for másik lány
András Balázs
András Balázs 19 órája
Mondjuk, azért valjuk be, stáblista alapján a pornót válogatjuk, nem pedig a kultúreseményeket
Anna Bozo
Anna Bozo 19 órája
Hű Puzsér úr! Ez igen! Szebben nem is fejezhette volna ki a záró mondatot! Filléres like-ot facsar a lánya megfosztott gyermekkorából magának!
شжфψ שק྄ཉཡིཀ
شжфψ שק྄ཉཡིཀ 19 órája
3:03
Corvinusgolyahaju2013
Corvinusgolyahaju2013 19 órája
szarlehet megenni mindennap a saját szarod és még ugyet is csinalni belolexd
László Dobrosi
László Dobrosi 19 órája
Nem tudom megunni! Puzsér zseniális, de a sötétség jelenléte a Viktor médiában dolgozótól kissé zavaró.